Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çok garip bir his canım ya ben normalde sabah kahvaltısı asla yapmazdım. Şimdi açım diye uyanıyorum ve kahvaltı hazırlamaya da üşeniyorum. Çiş hep var zaten.

Bulantım olduğu halde 9 kilo aldım doktor diyetisyene gönderdi hatta ama onun dediklerini yapamıyorum zaten bilinen şeyler ekmeği kes vs bulantım olduğu için sadece ekmek peynir zeytin yiyorum tüm gün bana ekmeği kes diyor :)

Kaç mg içiyorsun canım bende kullanıyorum şuan aç aç bekliyorum

Çok garip bir his canım ya ben normalde sabah kahvaltısı asla yapmazdım. Şimdi açım diye uyanıyorum ve kahvaltı hazırlamaya da üşeniyorum. Çiş hep var zaten.
Bende öyleyim canim bendeee kahvalti canim pek istemez sirf ac kalmayayim diye yedigim bir öğündü ama simdi gözümü acar acmaz midem gurulduyor açlıktan. Hemen biseyler yemek istiyorum. Napalim bebis hep bizim kanimizdan enerjimizden besleniyor haliyle bize de açlık düşüyor demek ki payimiza

25 lik kullaniyorum canım ben. Aslinda normal seviyelerde sayilir tiroidim ama doktor kullanmaya devam edelim düşük zaten dozu dedi bende devam ediyorum. Senin kaçlık ? Kiyamam bize. Bazen ben boyle cok acıkınca ilaci bugun icmeyeyim artik deyip yiyorum bir iki lokma bisey. Napiyim bazen de bebis beni buna itiyor

3 kayısıyı 1 gece önceden bardağın içine koy üstüne su ve bardağın ağzını kapat sabah önce suyu iç sonra kayısıları ye. 2 3 güne geçer
Canım sanırım kılo kilo kayısı incir yedim suyami islamadim zeytinyağı mi döküp yemedim gaz bile yapmıyor yildim bu kabızlıktan

İlacını aksatma canım çok önemli. Ben 75 mg kullanıyorum. Gebe kalmadan önce 7 seviyelerindeydi 6-7 ay uğraştım düşürmek için çok şükür düştü. Hamile kaldığımda 1.30 du. Doktorum devamlı tahlil istiyor 2 hafta önce 3.40lara çıktı doktorum da 75 mg a çıkardı tekrar tahlil verdim neyse ki 2.05 olmuş. Biraz aç kalacağız ama ilacını düzenli iç

Çok çok geçmiş olsun canım bolca dinlen kanama alanları ilerleyen zamanda bazen böyle ani kanama yapabiliyor diye dinlemiştim biryerde, kısa zamanda toparlanırsın inşallah

Canım çok geçmiş olsun kanama alanı varsa belki o alan bosaliyordur doktor kontrolündesin nasılsa sıkma canını sen bol bol dinlen bisey yapma bi süre canım

Ben 9 senedir hashimoto tiroidi hastasıyım canım, sabah uyanır uyanmaz 75mg alıyorum, hazırlanırken ortalama 45 dakika sonra bir tam ceviz ve bir bardak daha su içip yola çıkıyorum, 08:30 gibi de kahvaltı yapıyorum hergün. 45 dakika yeterli demişti yıllar önce doktorum, 12 lerden 1.20 lere indirdim, şu aralar da 1.20-1.30 gidip geliyor çok şükür

Canım sanırım kılo kilo kayısı incir yedim suyami islamadim zeytinyağı mi döküp yemedim gaz bile yapmıyor yildim bu kabızlıktan
Ben activia ve kefir tüketiyorum canım, ara öğünde bir activia ve 5 tane badem yiyorum mesela, sonraki öğün bir bardan kefir bir ceviz gibi

Bende aynı hashimoto tiroidiyim. Ben genelde 1 saat duruyorum. Yani artık 1 saat durabiliyorum hamilelikten önce uyanır uyanmaz kahvaltı edemezdim saatlerce dururdum öyle şimdi açlıktan uyanıyorum

Haklisin canim önemli gercekten ama benim max 3.50 falan olmustu sanirim. Gebeligin basindan beri de 1.50 falan seviyelerinde. O nedenle arada kacamak yapmaktan cekinmiyorum. Ama dedigin gibi yukselebilen birsey oldugunu unutmamak lazim. Tam gaz devam edeyim kullanmaya o zaman uyari icin teşekkür ederim.
Hep dra sorcam unutuyorum bilgin var mi bu konuda, mesela sabah 8de uyandim ilacimi icsem tekrar uyusam 11 gibi uyandigimda kahvalti etsem bir zarari olur mu. Illa ilaçtan 45 dk 1 saat sonra bisey yemek sart mı canım?

Hayır canım şart değil bende gebelikten önce uyanıp içip yatıyordum çoğu zaman. Şimdi açlığa dayanamadığım için bekliyorum

Bende aynı hashimoto tiroidiyim. Ben genelde 1 saat duruyorum. Yani artık 1 saat durabiliyorum hamilelikten önce uyanır uyanmaz kahvaltı edemezdim saatlerce dururdum öyle şimdi açlıktan uyanıyorum
Ben aralıklı oruç yapıyordum 2 senedir, yani iki öğün besleniyordum, ilk öğünüm 11.30-12.00 arası olurdu ve asla acıkmazdım, şimdi sabahları şekerim düşüyor gibi oluyor hatta hamileliğimi böyle anladım bana bişeyler oluyo demiştim eşime

Bende aynı asla acıkmazdım. Yediklerine dikkat ediyor musun? Yani mesela brokoli, karnabahar, lahana, turp gibi sebzeler yiyor musun? Yasak olan herşey bayıldığım sebzeler. geçen karnabahar yaptım 2 parça yedim sadece. Hamile olduğum için ekstra yükselmesinden korkuyorum. Sen daha tecrübelisin

Ay artık büyüsünler ya tam anlamıyla hamiş gibi gözükelim istiyorum ben böyle karnım çıksın seviyim istiyorum valla Ben hiç sabırlı değilim canım ya ilk kalbini duyduğumuz gün herkese söyledik eşimle gerçi eşimin anne ve babası ameliyat oldu benim yeni onların işleri bizdeydi kendimi korumam gerektiği için o söylemekte ısrar etti gizlemeye kalkarsam zaten anlayacaklardı falan öyle biraz karışık ama söyleyince bende bi rahatladım ki anlatamam
Bence biraz doğal akışına bırakmaya çalış kuzum benimde karın ve kasık ağrılarım oluyor hatta bazen göbek deliğimin çevresi ağrıyor neden anlayamıyorum ama vücudumuz değişiyor içimizde büyüyen bir can var olacak bunlar diyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum Ama farklı doktora gitmekte iyi olabilir tabi ki birinin görmediğini diğeri görür usg nin de zararı olduğunu düşünmüyorum ben ya canım bir doktor arkadaşım vardı hamileliği boyunca nerdeyse her gün baktı bebişine hiçte bir sıkıntısı yok çok şükür

Ya ben de bu süreci sağlıklı yönetmek için acaba diyetisyen eşliğinde mi sürdürsem diye düşündüm canım, herkesin gebelik süreci tabii ki farklıdır ama daha başlardayız diye bir endişe etmedim değil açıkcası. Bir de yürüyüş durumlarınız nasıl bana dr hiçbir sıkıntı yok yürüyüş yapabilirsin dedi ama çok ayakta kalınca ya da yürüyünce şimdiden bel ağrım olmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…