- 25 Ekim 2022
- 147
- 78
- 29
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.281
Bende yarın zeytinyagi denicemmm… bi kaşık zeytinyağını içip ılık su içiyorum demişti bi arkadaş denicem bide günde bi bardak kefir içelim..Kızlar kabızlık için öneriniz varmı incir kayısı ise yaramıyor
Canim o dolgunluk bende de var bu dedigim gobek deligimin hafif üst kismina dogru denk geliyor. Orada da ayri bir sertlik ve sislik var küçük bir yer. Anlamadım nedenn ama dra sorcam ilk gidisimde onemli bisey degildir umarim. Esimde sonucta icerde organlar sıkışıyor onlarla ilgili olabilir dediBenim kasık kismimda komple bir dolgunluk var ve epey sert. Benim de soldan yapıyor hep
10+5 im canim ben bugün. Sen kac olmustunSen kaç haftalık oldun canım
Merhabalar kızlar . Benim ne bulantım var ne baş ağrım ne de cildim kötüleşti . Ve canım hep tatlı şeyler istiyordu hatta şalgam ve turşu suyu çok severim zar zor içebiliyorum hala. İçmiyorum zaten çoğu zaman . Doktorun bugün kaynanama söyledi cinsiyeti bende konuşurlarken duydum prensesimiz olacak inşallahaslında ben kız istiyorum ilk bebeğimiz zaten . Ama bugün kayınvalidemin morali bozuldu sanki öyle hissettim . Geçende demiştim ya battaniye örmeye başlamıştı mavi almıştı rengini iplerin . Böyle olunca kötü hissettim ama bir şey çaktırmadım yanında . Sağlık en başta hayırlısıyla kucağımıza alırız umarım . Ben çok sevindim kız olmasına ama kayınvalidem değil ,kayınvalidemin de 3 oğlu var üstelik bende tek kızdım evde 3 abim vardı . Ondan hep kız çocuğu içimden geçiyordu . Şükürler olsun .
Canim o dolgunluk bende de var bu dedigim gobek deligimin hafif üst kismina dogru denk geliyor. Orada da ayri bir sertlik ve sislik var küçük bir yer. Anlamadım nedenn ama dra sorcam ilk gidisimde onemli bisey degildir umarim. Esimde sonucta icerde organlar sıkışıyor onlarla ilgili olabilir dedi
Yaa gerçekten miiCanim benim de oyle, gobek deligimin tam alti tepelendiyani hamile gobegi desen degil ama tam o kisimda bir cikinti olustu
Kızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Kızlar insallah güzel haberler alırsınız ,her şeyin çok sağlıklı gittiğini öğrenirsiniz ve buraya güzel haberler ile dönersinizMerhaba kizlar ben de bugün kontrole gittim ama malesef bir sıkıntı var bebeğim yaklaşık 15 dj boyunca sağ elini ya hiç açmadı yada sağ eli gelişmemiş Dr çok çeşitli şekillerde bakmaya çalıştı ama malesef sağ el avuç içi ve parmakları göremedi yarın perinatologa gideceğim detaylı usg yapılacak
8+0 ben de bugun10+5 im canim ben bugün. Sen kac olmustun
Bu haftalarda böylesine detaylı bi inceleme yapıldığını ne gördüm ne duydum canım. Detaylı ultrason 18. Haftadan itibaren yapılıyor henüz bunun için erken. Bir sıkıntı yoktur inşallah doktor acele etmiş gibi geldi banaMerhaba kizlar ben de bugün kontrole gittim ama malesef bir sıkıntı var bebeğim yaklaşık 15 dj boyunca sağ elini ya hiç açmadı yada sağ eli gelişmemiş Dr çok çeşitli şekillerde bakmaya çalıştı ama malesef sağ el avuç içi ve parmakları göremedi yarın perinatologa gideceğim detaylı usg yapılacak
Doğal yöntemler işe yaramıyorsa magnezyum takviyesi alabilirsin zor durumda kaldığında. Doktoruma da danıştım, bende çok işe yaradı..Kızlar kabızlık için öneriniz varmı incir kayısı ise yaramıyor