Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kasık kismimda komple bir dolgunluk var ve epey sert. Benim de soldan yapıyor hep
Canim o dolgunluk bende de var bu dedigim gobek deligimin hafif üst kismina dogru denk geliyor. Orada da ayri bir sertlik ve sislik var küçük bir yer. Anlamadım nedenn ama dra sorcam ilk gidisimde onemli bisey degildir umarim. Esimde sonucta icerde organlar sıkışıyor onlarla ilgili olabilir dedi

Ay kayinvaliden gece yatarken aglayabilir sanki sultan suleymana erkek cocuk vereceksin de soylari yuruyecek… bos ver sen takma kiz bebisinin tadini cikar sonra allah sana bir de erkek nasip eder tamam iste

Canim benim de oyle, gobek deligimin tam alti tepelendi yani hamile gobegi desen degil ama tam o kisimda bir cikinti olustu

Canim benim de oyle, gobek deligimin tam alti tepelendi yani hamile gobegi desen degil ama tam o kisimda bir cikinti olustu
Yaa gerçekten mii ay iyi bari yine yalniz olmadigima sevindim su an.
Normalde bebis kasığımda drun muayene ettigi yer alt taraf net bir sekilde. Ve alt tarafim sert dolgun. Ama bu dedigim sey bebisten ayri bir yer göbek deligimin üstüne denk geliyor nerdeyse dokununca sert ve hafif agrisi var şişkin. Korkmamak lazim galiba karnımızın icinde yeni bir hayat basliyor olabilir sanki bu gibi seyler. Normaldir iiinsallah

Kızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor

Kızlar insallah güzel haberler alırsınız ,her şeyin çok sağlıklı gittiğini öğrenirsiniz ve buraya güzel haberler ile dönersiniz
buketkanbur doktorunuz cok mu genc yani evham mi yapti acaba , bu haftalarda olup bebeğin avucunu açıp acmadigini 15 dk boyunc hangi doktor incelenmiştir acaba? Ya da bi sıkıntı gördüğü için mi 15 dk bunu bekledi ?
Yoksa çok erken sanki o haftalar için
İçinizi rahat tutun
Bence ikinizde güzel sonuçlar alıp derin bir şükür çekeceksiniz

Bu haftalarda böylesine detaylı bi inceleme yapıldığını ne gördüm ne duydum canım. Detaylı ultrason 18. Haftadan itibaren yapılıyor henüz bunun için erken. Bir sıkıntı yoktur inşallah doktor acele etmiş gibi geldi bana
Kızlar kabızlık için öneriniz varmı incir kayısı ise yaramıyor
Doğal yöntemler işe yaramıyorsa magnezyum takviyesi alabilirsin zor durumda kaldığında. Doktoruma da danıştım, bende çok işe yaradı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…