Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İkili testte neler yapıyorlar ayrıntılı ultrasona kesin sokuyorlar mı bende yaptırıcam da yakından
Ense kalınlığına bakıyorlar ve burun kemiği oluşmuş mu onu kontrol ediyorlar. Benim tansiyonuma bakıp sonra da kanımı aldılar. Kanda da free beta hcg be papp diye iki değere bakıyorlarmis. Ultrason çok uzun sürmüyor 5-10 dk da bitiyor

Aynı her zaman baktığı ultrasonla mı bakıyor peki

Aynı her zaman baktığı ultrasonla mı bakıyor peki
Evet normal rutin kontroldeki gibi bakıp ölçüm yapıyorlar farklı bir yere vs yonlendirmediler beni. Direkt randevu aldım ben İstanbul'dayim ilhan varank a gidiyorum. Randevu aldim gittim hemen baktı doktor sonra kana yönlendirdi. Eger riskli bir durum varsa perinatoloji ye yönlendiriyorlarmis ama normalse her şey kan verip çıkıyorsunuz son aşamada

aç tok nasıl gittiniz önemli mi bende yarın gidicem de

Teşekkür ederim, sağlıklı haberler alalım inşallah

Ben de bugün devlete gittim ikili test için perinatoloji bölümüne yönlendirdi. Belli başlı hastanelerde var ileri uzmanlık gerektiren bölüm yeşil alan açıldıktan sonra o bölüm de randevu alıyorsunuz.

Kızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Kuzum endişelenmeyin herşey yolundadır inş. Güzel haberlerini bekliyorum.

Kızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Kalbini ferah tut canım, inşallah normale yakındır bizlere de haber ver

kuzummm hiç stres yapma her şey yolunda çıkacak inanıyorum. iyi haberlerini bekliyoruz

Kullan iste canim ya ne güzel. Zaten bu tarz olanlar cok kisa kullaniliyor. Bebis artik tutunup başını kaldirmaya baslayinca kullanamazsin tehlikeli olur. Zaten kullanicisi da bir minnos bebis ne kadar eskitmis kirletmis olabilir. En iyisi kullan arkadasin belki para kabul etmez sende onun bebisine ufak bir hediye alabilirsin ben olsam para kabul etmezdim

Bunlardan bende alayim dedim de sonra evde koyacak yer bulamiyorum 1.5lt lik siselerde su aliyor esim sirf koca bir siseyi bitireyim diye. Bitirmeyince kızıyor bari bunu iç diye. Kısa dogru motivasyon icin bende alirim belki bu sişelerden teşekkürler canimm
Ben de böyle bir park yatak almayı düşünüyorum. Kullanan herkes çok memnun olduğunu söylüyor. Çok model var ama karar vermem çok zor
Aynen benim etrafimda da kullanip.memnun olanlar var. Bide bu tarzlarin kullanimi hafif diye her yere cekebilirim evin icinde rahat olur diyorum bi yandan da. Yoksa benim begendigim modeller hep ilk 6 ay kullanip sonra kullanilmayacak modeller. O zaman da ekstra masraf gibi oluyor

Benimde geçen haftalarda baya sivilcem çıkmıştı kuzum bir anda hatta regl oluyorum sanmıştım ilk öğrenmeden önce şimdi biraz daha sakinledi sanki haftada 1 falan çıkıyor ama başta bildiğin ergenliğe tekrar dönmüştüm

Pirinçleri çok hafif pişirip sararsanız kırılma da olmuyor tadı da güzel oluyor teyzem yapmıştı bana da önceden sorarım ona yine kendim de deneyeceğim. Börek, minik pizzalar yapabilirsiniz poğaça boyutunda, poğaça, brokoli, karnabahar, fasulye, nohut, yeşil mercimek, içli köfte, et suyu, tavuk suyu, taze fasulye doğranmış biber de atabilirsiniz. Ben bunların hepsini yapmıştım tadında değişiklik, o buzluk tadı olmadı çok şükür, olsaydı yiyemezdim ben de.
Hazırlıklı olmak iyi olur her anlamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…