Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim yeni cikti bugun hala gayet coskulular. Birini sıkmış bulundum o da su an kabuk olmus. Allahim en son bunlari kac sene once yasadim acaba ya ne kadar rahatsiz ediciiii.
Normalde rozam var ve zaten kuru cildim, simdi de ekstra kuru. Mutlaka disari çıkarken özellikle nemlendiriyorum güneş kremi sürüyorum veya, neme doydu da sivilce mi cikti ne oldu. Ama hala dokununca kuru. Ay vallahi usenmesem bi cildiyeye giderim

Kahve ve çikolata hareketlerini arttırıyormuş diye duymuştum, belki ondandır. Ama hareketler ne zaman hissedilir bilmiyorum
Ben kesemedim kahveyi ama azalttım, günde en az 3 tane içiyordum. şimdi 1 tane içiyorum minik fincanda kahve dışında içtiğim başka bir içecek de yok çay, kola, meyve suyu vesaire normalde de içmezdim. Çok problem olmaz diye düşünüyorum yani umarım

Heves ediyor insan çok güzel görünüyorlar ama günümüz Türkiye şartlarında fiyat/performans daha ağır basıyor. Şimdi bir kaç arkadaşımla konuştum hepsi de park yatak al dediler. Sonra dan da oyun alanı olarak kullanılıyormuş. Bir de dediğin gibi taşınabilir olması çok avantajlı

Bende geldim şimdi hastaneden 2 li test için kan verdim 10 gün sonra çıkacak sonuç 11+6 ölçtü bugün de ense kalınlığı iyi dedi bakalım iyi olur inşallah benim bebiş yüz üstü yatıyordu bugün ve ilk ultrason görüntümüzü aldık şükür Bi yerde kız bebekler yüz üstü yatar diye okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum cinsiyet hakkında bişey demedi

Eklentiler

• IMG_20241031_120107.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 40
Filtre kahve içiyorum arada bir bende ama toplasan 3 ayda 3 kere filan icmisimdir. Ay belki de baş ağrım bu yüzdendir. Sabahtan ağrıyla uyandım kahveyi içince kesildi.

Sanırım günde 200 ml kadar izin varmış. Bende riske atmamak için kefir ayran vs içiyorum hep.

Filtre kahve içiyorum arada bir bende ama toplasan 3 ayda 3 kere filan icmisimdir. Ay belki de baş ağrım bu yüzdendir. Sabahtan ağrıyla uyandım kahveyi içince kesildi.

Sanırım günde 200 ml kadar izin varmış. Bende riske atmamak için kefir ayran vs içiyorum hep.

Maşallah, tertemiz gelsin sonuçlar inşallah

Kızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Ne kadar stres yapma desem de olacağını biliyorum, hepimiz de var bu stres ne yazık ki. Erkek kardeşim için de aynısını söylemişlerdi, şu an 17 yaşında ve testler hatalıydı, dün gibi hatırlıyorum annemin endişesini annemi öyle görünce yaşadığım korkuyu. Bunlarda yanılma payı olduğunu biliyoruz ama yine de endişeyi atamıyoruz ne yazık ki. Hangimiz olsak aynı endişeyi yaşayacağız maalesef. Dualarım seninle ve bebişinle, ben inanıyorum ki güzel geçecek her şey.

Canlarım çok teşekkür ederim çoklu alıntılamayı bilmiyorum böyle genel yazayım. Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınızı çok teşekkür ederim gerçekten nasıl güzel moral veriyorsunuz aile olmuşuz burda gerçekten.
Perinatologda aynı ölçtü ama kesin bisey diyemeyiz dedi düzelebilirmiş veya kötüye gidebilirmiş. Fetal dna yı pazartesi verecektim normalde ama şimdi hemen aradım bugüne aldım birazdan gelecekler eve kan almak için. Burun kemiği oluşmuş bu güzel bisey. Ama down değilde başka sendrom veya başka sorun da olabilirmiş işte fetal dna sonucuna göre konuşacağız. İnsallah temiz çıkar dualarınıza talibim birde paketi değiştik. Panorama plus değil panaroma full paketi önerdi onu yaptırıyorum

Aynen canim ya bir süre kullanalim bebisler biraz büyüsün icinde. Sonra sekillenir zaten ilerisi. Benim niyeyim de park yataktan yana baslangicta ama anne yani olabilen olmasi önceliğim. Allah sag salim icinde bebisleri büyütmeyi nasip etsin iiinsallah

Evet ben türk kahvesi içiyorum 1 fincan yaklaşık 100 ml denk geliyormuş 1 fincan üzerine çıkmıyorum. Önceden kahve alışkanlığınız varsa kahve içmemek de baş ağrısı yapıyor. Filtre kahve içeceksem de sütle içiyorum normalde süt kullanmasam da kahve az olsun diye süt ekliyorum sanki öyle daha iyi olacakmış gibi içim rahatlıyor

Canim insallah fetal dna sonucunda tertemiz gelir sadece usg de yanilmalar olmustur. Bebegin sag salim sana gelsin inşallah. Strese girip kendini de bebegi de üzme

Dualarım seninle ve bebişinle, güzel sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle

Canım içini ferah tut. Ense kalınlığı olup fetal dnası tertemiz gelen çok örnek okudum. İnşallah tertemiz gelir sonuçların.

Canım tanışmıyoruz normalde ama sizinle nasıl bağ kurduysam endişeni hissettim. Senin ve bebeğin için dua edeceğim. İnşallah normal çıkar fetal dnayı beklerken ne zaman konuşmak istersen buradayım

Tez zamanda sağlıklı sonuçlar alırsınız inşallah canım

Yok canım progesteron arttığı için sivilcelenme yapıyormuş başlangıçta ama şu 1 ayı da atlatalım hayırlısıyla pamuk gibi olacak cildimiz herkes öyle diyor yani
Bu arada kız çocuk sivilce yapar diyorlar bizim burda annenin güzelliğini alır diyorlar kızçelerimiz mi geliyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…