Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım çok teşekkür ederim çoklu alıntılamayı bilmiyorum böyle genel yazayım. Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınızı çok teşekkür ederim gerçekten nasıl güzel moral veriyorsunuz aile olmuşuz burda gerçekten.
Perinatologda aynı ölçtü ama kesin bisey diyemeyiz dedi düzelebilirmiş veya kötüye gidebilirmiş. Fetal dna yı pazartesi verecektim normalde ama şimdi hemen aradım bugüne aldım birazdan gelecekler eve kan almak için. Burun kemiği oluşmuş bu güzel bisey. Ama down değilde başka sendrom veya başka sorun da olabilirmiş işte fetal dna sonucuna göre konuşacağız. İnsallah temiz çıkar dualarınıza talibim birde paketi değiştik. Panorama plus değil panaroma full paketi önerdi onu yaptırıyorum
Canımm dualarım seninle sen içini ferah tut inşallah her şey yolunda gidecek , biz hep burdayız ne zaman daralsan sıkılsan burdayız unutma 🌸

Canlarım çok teşekkür ederim çoklu alıntılamayı bilmiyorum böyle genel yazayım. Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınızı çok teşekkür ederim gerçekten nasıl güzel moral veriyorsunuz aile olmuşuz burda gerçekten.
Perinatologda aynı ölçtü ama kesin bisey diyemeyiz dedi düzelebilirmiş veya kötüye gidebilirmiş. Fetal dna yı pazartesi verecektim normalde ama şimdi hemen aradım bugüne aldım birazdan gelecekler eve kan almak için. Burun kemiği oluşmuş bu güzel bisey. Ama down değilde başka sendrom veya başka sorun da olabilirmiş işte fetal dna sonucuna göre konuşacağız. İnsallah temiz çıkar dualarınıza talibim birde paketi değiştik. Panorama plus değil panaroma full paketi önerdi onu yaptırıyorum
İnş fetal dna sonuçları temiz gelir. İyiye gideceğini düşünelim biz. Rabbim güzel kapılar açsın.
Abimin oğlu için neler neler dediler kalbi delik, down sendromlu, doğsada yaşamaz vs vs bir doğdu sağlıklı boncuk gibi bir bebek.

Canım tanışmıyoruz normalde ama sizinle nasıl bağ kurduysam endişeni hissettim. Senin ve bebeğin için dua edeceğim. İnşallah normal çıkar🙏🏼 fetal dnayı beklerken ne zaman konuşmak istersen buradayım🌸🌸
Çok sağol canım o kadar beklemiyordum ki böyle bisey başımdan asagı kaynar sular boşalmış gibi hissettim hersey allahtan inşallah tertemiz çıkar 🤲🤲

İnş fetal dna sonuçları temiz gelir. İyiye gideceğini düşünelim biz. Rabbim güzel kapılar açsın.
Abimin oğlu için neler neler dediler kalbi delik, down sendromlu, doğsada yaşamaz vs vs bir doğdu sağlıklı boncuk gibi bir bebek.
Ay inşallah canım böyle örnekler duyunca içime su serpiliyor gerçekten inşallah bende güzel örnekler içinde olurum 🤲

Çok sağol canım o kadar beklemiyordum ki böyle bisey başımdan asagı kaynar sular boşalmış gibi hissettim hersey allahtan inşallah tertemiz çıkar 🤲🤲
Bol bol dua et canım Allahın izniyle tertemiz gelecek sonuçların bence ölçümlerde hata olabilir hatta bebişin biraz tombik olabilir ondandır 🌸 :)

Kızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Moralini bozma canım bebek daha çok küçük yeni ayrılıyor organları 1 2 hafta sonra net belli olur boşuna stres yapma inşallah hayırlı haberler alırsın olmadı fetal dna yaptır için rahat etsin canım

Moralini bozma canım bebek daha çok küçük yeni ayrılıyor organları 1 2 hafta sonra net belli olur boşuna stres yapma inşallah hayırlı haberler alırsın olmadı fetal dna yaptır için rahat etsin canım
İnşallah canım fetal dna bugün yaptırıyorum 2 gibi geleceklermiş hayırlısıyla temiz çıksın inşallah

Kullan iste canim ya ne güzel. Zaten bu tarz olanlar cok kisa kullaniliyor. Bebis artik tutunup başını kaldirmaya baslayinca kullanamazsin tehlikeli olur. Zaten kullanicisi da bir minnos bebis ne kadar eskitmis kirletmis olabilir. En iyisi kullan 😍 arkadasin belki para kabul etmez sende onun bebisine ufak bir hediye alabilirsin 😊 ben olsam para kabul etmezdim
Çok mantıklı söylemişsin canım evet öyle yapabilirim ben de 😊

Inşallah güzel gelecek sonuçlar dualarımız seninle ❤️ ense kalınlığı olup gayet sağlıklı olan bebisler de var sonradan büyüdükçe normal değerlere gelenler de var inşallah sağlıcakla gelecek minnoş 🥰 güzel şeyler dileyelim öyle olsun

Inşallah güzel gelecek sonuçlar dualarımız seninle ❤️ ense kalınlığı olup gayet sağlıklı olan bebisler de var sonradan büyüdükçe normal değerlere gelenler de var inşallah sağlıcakla gelecek minnoş 🥰 güzel şeyler dileyelim öyle olsun
İnşallah canım amin
İnşallah bu sıkıntı bu kadarla kalır güzel haberler alırım 🤲

Kızlar valla kafein konusunda ben o kadar dikkatli değilim, çalışıyorum ve yazılımcıyim. Normalde 2 türk 1 filtre gomerdim günlük,şimdi 1 türk kahvesi 1,2 çay bardagi açık çay, çok arada latte ile gidiyorum. Bence canınız istiyosa için. İlk gebeligimde tiksinmistim. İçemiyordum. Bunda tatlılardan tiksindim kahveye devam. Sinirlayarak 200 mg a kadar alabiliriz hemde. 60 mg türk kahvesi 40-50 mg da çay olsa ancak işte 😂

😅Ben de ona göre cinsiyeti budur kesin dedim de 11 haftalıkken kafası soldaydı 12. Haftada sağ tarafa geçmiş kafası sürekli yer değişirlermiş içerde takla atıyorlarmış cinsiyet ona göre değil nuba göre kesinlikle 🤗
Ay ben anlamıyorum canım ya öyle tahmini attım, kendi bebeğimi hissettim sadece🙈

X