Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Merhaba canım öncelikle sakin kalmaya çalış böyle bi durum varsa fetal dna verip daha kesin bi sonuç alırsın. Perinatolog da bir baksın gerekli görürse o da fetale yönlendirir muhtemelen. Hemen kötüye odaklanma inşallah bir sıkıntı yoktur dur bakalım

Kızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Sakin ol canım kendini strese sokma, önce bir görün birşeyler kesinleşsin, sağlıcakla kucağına al inşallah

Canım bazen hatalı da ölçebiliyorlar, perinatoloğun iyi cihazıyla detaylı bir ölçüm daha sağlıklı olur çok duydum ben bu şekilde arkadaşlarımdan, gönlünü ferah tut herşey yolundadır

benımde 2. gebeliğim bende karnımda bazen oıt oıt bıseyler hıssedıyorum bebeğim oldugunu düşünüyorum hafıf sol tarafımda bzen hareket edıyor sankı

Canım tedbir amaçlı verdi bilmiyorum pıhtılaşma sorunum var mı yokmu ama bnm 8 yasinda bir kızım var ondan sonra iki düşük

benımde 2. gebeliğim bende karnımda bazen oıt oıt bıseyler hıssedıyorum bebeğim oldugunu düşünüyorum hafıf sol tarafımda bzen hareket edıyor sankı
Benim bebiş kafası solda ben sağ tarafa doğru bir damar atışı gibi bir sey hissediyorum ilk defa bugün oldu emin olamadım heyecanlandım ya ilk bebişim benim. 57 kiloyum çok da kilom yok zayıfsaniz daha çabuk hissedersiniz demişlerdi bilemedim kalbim pıt pıt

Yok canım 8 yaşında bir kızım var

Inşallah bir sıkıntı yoktur bazen cihaz bazen doktor kaynaklı hatalı ölçümler olabiliyormuş canım. Bir sorun yoktur inşallah içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…