- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.041
Benim oyle oldu, 9.hafta civari gitmistim. Halen bekliyorum, zaman gecmiyor :))Kızlar meraba yarın 8 olucam dün doktora gittim bida 1 ay sonraya randevu verdi 1 ay cok uzun değil mi sizinde öyle mi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oyle oldu, 9.hafta civari gitmistim. Halen bekliyorum, zaman gecmiyor :))Kızlar meraba yarın 8 olucam dün doktora gittim bida 1 ay sonraya randevu verdi 1 ay cok uzun değil mi sizinde öyle mi oldu
Bu tarz bende ebebkten almıştım. 6 ay kullandık, tutup kalkmalara başlayınca tehlikeli oluyor. Sonra park yatağa döndük. Ama bebek küçükken çok kullanışlı oluyorZaten maksimum 6 ay kullanacağım sonra dediğim gibi taşınmayı düşünüyorum canım ne kadar az eşya yanında götürürsem kardır
Canım strese girme hemen. İçini ferah tut bizi haberdar et mutlakaKızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Gaziantep, muayene paralari hemen hemen aynıydı da bunda niye çok demişler yaa1500 liraysa iyiymiş hangi şehirdesiniz ? istanbuldayım ben 3-4-5 bin arasında fiyat verdiler özeller
Evet doktora da 1 ay bekleyemem dedim 3 hafta belki beklerimBenim oyle oldu, 9.hafta civari gitmistim. Halen bekliyorum, zaman gecmiyor :))
Merhaba canım öncelikle sakin kalmaya çalış böyle bi durum varsa fetal dna verip daha kesin bi sonuç alırsın. Perinatolog da bir baksın gerekli görürse o da fetale yönlendirir muhtemelen. Hemen kötüye odaklanma inşallah bir sıkıntı yoktur dur bakalımKızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Nasıl geçti ne yaptılar ? Bende gidicem deKızlar günaydınnnnnn ikili teste geldim
Evet 8de gittim 12 de çağırdı bir dahakine 15inde randevum zaman geçiyor merak etmeKızlar meraba yarın 8 olucam dün doktora gittim bida 1 ay sonraya randevu verdi 1 ay cok uzun değil mi sizinde öyle mi oldu
Sakin ol canım kendini strese sokma, önce bir görün birşeyler kesinleşsin, sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Yoyko kullanıyorum ben kızımda çok memnunum sağlam. O marka ya da bı bak istersenBen de böyle bir park yatak almayı düşünüyorum. Kullanan herkes çok memnun olduğunu söylüyor. Çok model var ama karar vermem çok zor
Canım bazen hatalı da ölçebiliyorlar, perinatoloğun iyi cihazıyla detaylı bir ölçüm daha sağlıklı olur çok duydum ben bu şekilde arkadaşlarımdan, gönlünü ferah tut herşey yolundadırKızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
benımde 2. gebeliğim bende karnımda bazen oıt oıt bıseyler hıssedıyorum bebeğim oldugunu düşünüyorum hafıf sol tarafımda bzen hareket edıyor sankıTecrübeli anneler var aramızda bilirler. 13. Haftaya giriyoruz yarın biz. Normalde kahveyi kesmiştim öğrendiğimden beri ilk defa türk kahvesi içtim bu sabah. Karnımda kelebek var gibi bir şeyler hissettim. Bir kaç dakika devam etti bebislerin hareketleri bu haftalarda hissediliyor mu acaba? Çok garip bir histi gaz gibi değildi ben mi çok heveslendim acaba
Bakayım teşekkür ederimYoyko kullanıyorum ben kızımda çok memnunum sağlam. O marka ya da bı bak istersen
Teşekkür ederimEvet 8de gittim 12 de çağırdı bir dahakine 15inde randevum zaman geçiyor merak etme
Canım tedbir amaçlı verdi bilmiyorum pıhtılaşma sorunum var mı yokmu ama bnm 8 yasinda bir kızım var ondan sonra iki düşükGenetik test yapılmış miydi, oksapar başlama nedenin neydi? Benim ilk gebeligim tekrarlayan kimyasal gebeliklerden sonra oldu. Genetik testte heterozigot bazı genler çıktı, 1 doktor bu genler tutunmaya engel olabilir diye oksapar başladı. Ama devlette rapor cikaramadilar. O sonuç yeterli değildi rapor icin. Sonra başka bı doktora gittim. Hatta şuan ki gebeligimi de o takip ediyor. O kullanman gerekmez ama sen bırakırsan stres olacaksın kullan zararı olmaz dedi. Raporu da o ayarladı, özel bı hastaneden. Kullanman gerekmiyodur belki. Pıhtılaşma bozukluğun var mı emin olmak lazim
Benim bebiş kafası solda ben sağ tarafa doğru bir damar atışı gibi bir sey hissediyorum ilk defa bugün oldu emin olamadım heyecanlandım ya ilk bebişim benim. 57 kiloyum çok da kilom yok zayıfsaniz daha çabuk hissedersiniz demişlerdi bilemedim kalbim pıt pıtbenımde 2. gebeliğim bende karnımda bazen oıt oıt bıseyler hıssedıyorum bebeğim oldugunu düşünüyorum hafıf sol tarafımda bzen hareket edıyor sankı
Yok canım 8 yaşında bir kızım varCanım benim de 2 düşükten sonra 3. Gebeliğimde 12. Haftada tıp fakültesine gittim oksaparı bırak dediler senin düşüklerin büyük ihtimalle tiroid kaynaklı dediler. Bu iğnelerin devlete de maliyeti çok yüksek dediler. ama özelde 2 farklı doktorda takipliydim ikisi de kullanmaya devam et dedi özelde rapor da çıkartmıştı doktorum ben o şekilde kullandım. Senin düşüklerden sonra ilk gebeliğin mi ?
Inşallah bir sıkıntı yoktur bazen cihaz bazen doktor kaynaklı hatalı ölçümler olabiliyormuş canım. Bir sorun yoktur inşallah içini ferah tutKızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor