Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya hastanedeyim şuan ikili test için geldim ben 2 düşük sebebiyle oksapar kullanıyorum devlete ilk kez geldim doktor epey kızdı test yapılmadan neden kullandın rapor vermem kesinlikle falan dedi moralim bozuk karşılayacak güçte değiliz iğneler paketi bin TL bırak dedi çok korkuyorum bırakırsam bişey olur diye 🥺
Hangi şehirdesin canım ? Başka bir doktordan randevu al böyle kızıp tersleyen doktorlarla canını sıkma bir de.

Olsun canim sende bu hafta sonu gezersin. Bende bu hafta sonu yerimden oynamayi düşünmüyorum. Cok gezdim çünkü. Artik bebek magazalarina girince başım dönmeye başladı 😅😅 hem rengarenk hem ihtiyac cok. Hepsine bakcam diye helak oldum. Birde zaten biraz fazla yürüyünce sırt agrim coşuyor.
Bende 1.5 2 lt arasi gidip geliyorum aynen canim ya, simdi kış soguk oldukca su icmeyi unutucam diye endise ediyorum.
Söyle büyük siselerden aldım ben canım. Sabahtan dolduruyorum yanıma alıyorum çalışırken filan içiyorum. Ama bu gece yine geldi baş ağrısı hem eşim hem ben baş ağrısından uyuyamadık, psikolojik midir nedir anlamadım ya. Nasıl bitecek bu ağrılar bilmiyorum

Eklentiler

• 17303586293771354525753044879910.jpg
    17303586293771354525753044879910.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 17
Kontrolu olanlar insalla guzel haberler alirlar. Bekliyoruzz :nazar: Ben 13.haftada olmama ragmen doktor randevum haftaya onu bekliyorum. Haftalar gecmek bilmedi. Son 2-3 gundur cok fazla bel agrisi ve gaz sancisi cekiyordum, bugun biraz daha iyi ama biraz devam ediyor. Ne yapsam bilemedim, dun gece ayagima sicak su torbasi koyup uyudum o biraz iyi geldi.

Ben de böyle bir park yatak almayı düşünüyorum. Kullanan herkes çok memnun olduğunu söylüyor. Çok model var ama karar vermem çok zor
Kizlaaaar, habire reklami çıkıyordu bir inceleyeyim dedim. Bu markanın ürününü alip kullanan var mı? Bu anne yanı hem cok bol içerikli hemde fiyati epey uygunmus. Ne dersiniz alınır mııı.
*imza sözde 5 6.aya kadar bisey almayacak olan taze anne 😅😅

Tecrübeli anneler var aramızda bilirler. 13. Haftaya giriyoruz yarın biz. Normalde kahveyi kesmiştim öğrendiğimden beri ilk defa türk kahvesi içtim bu sabah. Karnımda kelebek var gibi bir şeyler hissettim. Bir kaç dakika devam etti bebislerin hareketleri bu haftalarda hissediliyor mu acaba? Çok garip bir histi gaz gibi değildi ben mi çok heveslendim acaba 😂😂

Zaten devlette yapılmıyor mu ben de devlette yaptırmayı düşünüyorum
Yapılıyor mu devlette bende onu bilmiyorum , yani doktorum bana bir perinatolojı uzmanının yapmasını söyledi ama devlette perinatoloji uzmanı var mı o mu yapıyor bilmiyorum. Arkadaşlarım gitmiş devlete ikisinede kadın doğum doktoru yapmış 2li taramayı, perinatolojiye falan yönlendirmemişler. O yüzden kafam karıştı kadın doğum doktorları bakabiliyor mu diye :/

Kızlar ya hastanedeyim şuan ikili test için geldim ben 2 düşük sebebiyle oksapar kullanıyorum devlete ilk kez geldim doktor epey kızdı test yapılmadan neden kullandın rapor vermem kesinlikle falan dedi moralim bozuk karşılayacak güçte değiliz iğneler paketi bin TL bırak dedi çok korkuyorum bırakırsam bişey olur diye 🥺
Canım benim de 2 düşükten sonra 3. Gebeliğimde 12. Haftada tıp fakültesine gittim oksaparı bırak dediler senin düşüklerin büyük ihtimalle tiroid kaynaklı dediler. Bu iğnelerin devlete de maliyeti çok yüksek dediler. ama özelde 2 farklı doktorda takipliydim ikisi de kullanmaya devam et dedi özelde rapor da çıkartmıştı doktorum ben o şekilde kullandım. Senin düşüklerden sonra ilk gebeliğin mi ?

Tecrübeli anneler var aramızda bilirler. 13. Haftaya giriyoruz yarın biz. Normalde kahveyi kesmiştim öğrendiğimden beri ilk defa türk kahvesi içtim bu sabah. Karnımda kelebek var gibi bir şeyler hissettim. Bir kaç dakika devam etti bebislerin hareketleri bu haftalarda hissediliyor mu acaba? Çok garip bir histi gaz gibi değildi ben mi çok heveslendim acaba 😂😂
Canım ilk gebeliğinse daha çok erken

Genetik test yapılmış miydi, oksapar başlama nedenin neydi? Benim ilk gebeligim tekrarlayan kimyasal gebeliklerden sonra oldu. Genetik testte heterozigot bazı genler çıktı, 1 doktor bu genler tutunmaya engel olabilir diye oksapar başladı. Ama devlette rapor cikaramadilar. O sonuç yeterli değildi rapor icin. Sonra başka bı doktora gittim. Hatta şuan ki gebeligimi de o takip ediyor. O kullanman gerekmez ama sen bırakırsan stres olacaksın kullan zararı olmaz dedi. Raporu da o ayarladı, özel bı hastaneden. Kullanman gerekmiyodur belki. Pıhtılaşma bozukluğun var mı emin olmak lazim

Kızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Canım stres yapma bebişin etkilenmesin inşallah bir sorun yoktur 🙏🏻 hemen perinatolog görmesi iyi olmuş daha net bilgilendirir

X