- 2 Ağustos 2024
- 513
- 662
- Konu Sahibi Mervenur277
Keseleri gördükçe yazın arkadaşlar darısı başımıza inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns görürüm ben de yarınbende gecen hafta salı görüştüm keseyi 5+4te
Amin inşallah ilk aşamayı atlatalim hayirlisiylaKeseleri gördükçe yazın arkadaşlar darısı başımıza inşallah
İns görürüm ben de yarın hayırlısıyla geçen hafta salı günü 413 gelmişti beta ulaşmıştır diye düşünüyorum görülebilecek seviyelereBen 5+2 de görmüştüm kızlar
Ulaşmıştır çoktan canım hayırlı haberlerle gelİns görürüm ben de yarın hayırlısıyla geçen hafta salı günü 413 gelmişti beta ulaşmıştır diye düşünüyorum görülebilecek seviyelere
Nereden yumurtladigimizi nasıl anlıyoruzBana da hurafe gibi geliyor ama kızımda soldan yumurtlamıştım tutuyor bizde
Yok canim bende bekleyemem net nerde bende o sabır. Heyecandan günler gecmiyor resmen. Kalp atışı duymak icin daha 2 hafta falan beklemek lazim galiba. Gerci daha erken duyulanlar da olmus da. Ay insallah saglikla gelissin büyüsün kalbini de duyariz. Bunlar tatli heyecanlar. Insan tabiki duymak istiyor merak ediyor ama saglikla duyalim seslerini. Uzun bi yolculuk buKalp atışına kadar bende bekleyemedim
Aslında doktor bebek göremediği için haftaya gel dedi napayim
Bu hafta aslinda bebekle beraber hafif bir arkadan gelen kalp atışı sesi vardı
Doktor kalp atisi degil aslinda bebekten damar atışı sesi ama kalp atışı gibi de yorumladi
ama tam duymadigimiz için duymadık yazicam 10 gün sonra net duyarız dedi
10 gün sonra kalp atışı için tekrar gideceğim inşallah
Siz bekleyebilirseniz ne iyi
Evet inşallah sağlıklı olsunlarda ,en en önemlisi
Yaa ne güzel bakalim bana ne diyecek. Bende gidicem özele bu defa. Yani yalan yok hamile degilken sacma geliyordu ne olabilir ki vajinal muayenede diye. Simdi insan supheye düşüyor. Ama tabiki doktorlar zarar verecek birseyi asla yapmazlar bu aşamada o riske girmezler. Bakalm doktor nasil bir yol izleyecek bende onu dinlerim. Hem az daha zaman gecsin betam da yukselsin daha kolaylasir belki doktorun isi de diye düşünüyorumCanım ilk hamileliğimde bebek görünmemişti çok stres oldum. Doktor sen bu stresle 1 hafta duramazsın vajinal bakalım dediğinde bebeği bırak kalp atışını bile duymuştum herhangi bir problem olmadı çok şükür ama sen içine nasıl sinerse o şekilde hareket et canım
Doktor kontrolde soyluyorNereden yumurtladigimizi nasıl anlıyoruz
Canim bu arada bana yakinlarina soyledin mi yazmissin. Valla bi taraf full biliyor bir taraf hic bilmiyor. Yakin arkadaslarima da soyledim. Kotu bir durum olursa allah korusun aciklayabilecegim beni o an beni uzmucek aksine rahatlaticak kisilere soyledim. Derdini de sevincini de bir yerde paylasmak istiyor insanBir degerlendireyim ben bu durumu kendi içimde bin tane sey söylüyor herkes insanin kafasi karışıyor
Ben de oğluma hamileyken öyleydi onda değerim 6 küsürlerdeydi öğrendiğimde. Bunda TSH 3.7 idi. Ama şimdi bi de küçük bi nodül varmış. Kontrollü gideceğiz dedi Dr.25 le başladım ben de ama önceki gebeliğimde 75 e kadar çıkmıştı tekrar yükseltebilir dozu
Merhaba ben geçen hafta perşembe 5+2 ile keseyi gördüm ve Dr iki hafta wsonrasına tekrar randevu verdi kalp atışı için. Ama ben iki Dr gitmek istediğim için bi de meraktan bugün farklı bir dra da gideceğim bakalımKeseleri gördükçe yazın arkadaşlar darısı başımıza inşallah
O ay Yumurta takibi yapmıştı drNereden yumurtladigimizi nasıl anlıyoruz
Aynen öyle canım insan paylasmak istiyor gercekten. Ben en azindan kalp atışını duyup ondan sonra soylemek istiyordum ailelerimize ama kalp atışı 8.haftayi buluyor diyorlar o kadar sabredemem galibaCanim bu arada bana yakinlarina soyledin mi yazmissin. Valla bi taraf full biliyor bir taraf hic bilmiyor. Yakin arkadaslarima da soyledim. Kotu bir durum olursa allah korusun aciklayabilecegim beni o an beni uzmucek aksine rahatlaticak kisilere soyledim. Derdini de sevincini de bir yerde paylasmak istiyor insan
Insallah pozitifi görürsünBenim de son adet tarihim 15 Ağustos. Bir hafta oldu günüm geçti. İki gün önce test yaptım, negatifti.. Bakalım yarın doktora gidicem
saglıklı şekilde inşallahİns görürüm ben de yarın
Hoşgeldin canım sağlıkla gelsin bebişlerimizEvvet resmi olarak artık mayıs annelerine katılabilirim bugün kan sonucumu aldım 282 çıktı. geç yumurtlamanın dibine vurdum sat 7ağustos bat 6eylül ve 11eylülde 2.77 ve 18eylülde 282 sağlıkla sıhhatli gelsin mucizelerimiz