- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
HoşbuldummHoşgeldin canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldummHoşgeldin canımm
Amin canim inşallah saglikla alalim kucağımıza elimden geldigince herseye dikkat ediyorum. Insallah sağlıkla büyür ve hayallerimizi kucagimiza alırız ❤Ay canım benim yaa sağlıkla hayırlısıyla kucağına al insallah
Ben sadece anneme ve eşime söyledim şu an. Kese ve kalp atışını duyduktan sonra açıklamayı düşünüyorum. Biraz temkinli yaklaşıyorum sanırım
Bir degerlendireyim ben bu durumu kendi içimde bin tane sey söylüyor herkes insanin kafasi karışıyorYok ya cekinmeye gerek yok:) cunku rahme girmiyor ama twbi siz icinize sineni yapin mutlaka
Canım ilk hamileliğimde de ilk aylarda hep vajinal ultrasonla bakıldı ve hiç sorun olmadı. Dünkü muayenede de karından net gözükmediği için alttan baktı hiç tereddüdün olmasınYa var evet ama birkac negatif yorum görünce biraz temkinli yaklastim acikcasi. Ben hala doktor kararimi veremedim bu ayri stres yapiyor bende
Merhabalar bende vajinal ile baktirdim bi sakıncası olmadığını düşünüyorum sonuçta Uzman olanlar sakıncası olsa şu kritik zamanlarda bile bekleyip vajinal yapmayı düşünmezlerTeşekkür ederim cevaplar icin vajinal muayeneden biraz tedirgin oldum o nedenle yaptirip yaptirmama konusunda ikilemdeyim açıkçası. Bende cuma veya cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama bakalim.
Bu arada cevrenize soylediniz mi hamile oldugunuzu
Yaa gercekten mii teşekkür ederim yazdığınız icin. Insanin kafasi karışıyor herkes birsey söyleyince.Canım ilk hamileliğimde de ilk aylarda hep vajinal ultrasonla bakıldı ve hiç sorun olmadı. Dünkü muayenede de karından net gözükmediği için alttan baktı hiç tereddüdün olmasın
Öyle zaten bende düşünmüyordum normalde ama bir sürü sey duyunca insan bi çekiniyor yaptirmaya. Haklısın dogru tabi riske atmayi hangi doktor ister.Merhabalar bende vajinal ile baktirdim bi sakıncası olmadığını düşünüyorum sonuçta Uzman olanlar sakıncası olsa şu kritik zamanlarda bile bekleyip vajinal yapmayı düşünmezler
Ay bende sabredip direkt kalp atisina kadar beklesem diyorum bii.. sonrada sacmalama sen asla dayanamazsin diyorum maşallah saglikla gelsin ne guzel siz ilk zorlu asamayi atlatmissiniz. Darısı biz bekleyenlerin başına bizlerde duyalim insallah o kalbin atışını .Hanımlar bi 10 gün öncesi bu topikte olabilecegimi yazmıştım
Bugün bende vajinal ultrason ile 5+3 hafta icinde olduğumu öğrendim
Sat 6 ağustos
Beklenen adet 4 eylüldü
1287 beta ile öğrendim ancak öğrendikten 5 gün sonra doktora yani geçen hafta gittiğimde kesemin olduğunu bebeğin gozukmedigini öğrendim
Haftaya tekrar gel demişti
Bugün gittim ve çok şükür bebeği gördüm
Hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza aldığımız günler nasip olsun
İnşallah hep güzel şeyler paylaşırız burada
Kalp atışına kadar bende bekleyemedimAy bende sabredip direkt kalp atisina kadar beklesem diyorum bii.. sonrada sacmalama sen asla dayanamazsin diyorum maşallah saglikla gelsin ne guzel siz ilk zorlu asamayi atlatmissiniz. Darısı biz bekleyenlerin başına bizlerde duyalim insallah o kalbin atışını .
Demek ki her bebegin gelisimi farkli oluyor. 5+2 de kese zor görünenler de var mesela. Sağlıklı olsunlar da yeter ki
Sağ erkek sol kız derler ama bence hurafe ya herkeste değişiyor olabilir. Bir de benim şu an bazen sağ bazen sol tarafım ağrıyor net bi tarafım agrımıyorKizlar hurafeler sag yumurtadan yumurtladiysaniz sol yumurtadan yumurtladiysaniz diye bir cinsiyet tahmini yapiyodu:) neydi? Inanan var mi
Canım ilk hamileliğimde bebek görünmemişti çok stres oldum. Doktor sen bu stresle 1 hafta duramazsın vajinal bakalım dediğinde bebeği bırak kalp atışını bile duymuştum herhangi bir problem olmadı çok şükür ama sen içine nasıl sinerse o şekilde hareket et canımYaa gercekten mii teşekkür ederim yazdığınız icin. Insanin kafasi karışıyor herkes birsey söyleyince.
Öyle zaten bende düşünmüyordum normalde ama bir sürü sey duyunca insan bi çekiniyor yaptirmaya. Haklısın dogru tabi riske atmayi hangi doktor ister.
Cevaplariniz icin cok teşekkür ederim içim rahatladı biraz da olsa ❤❤
Neyse daha çok var stres yapma yavaş yavaş bakar karar verirsinYa var evet ama birkac negatif yorum görünce biraz temkinli yaklastim acikcasi. Ben hala doktor kararimi veremedim bu ayri stres yapiyor bende
Bana da hurafe gibi geliyor ama kızımda soldan yumurtlamıştım tutuyor bizdeSağ erkek sol kız derler ama bence hurafe ya herkeste değişiyor olabilir. Bir de benim şu an bazen sağ bazen sol tarafım ağrıyor net bi tarafım agrımıyor
Aynen kesinlikle bir doktor ile kalınmaması gerekiyor, hepimiz için hayırlısı olsunŞaka gibi ya bir doktorla kalmamak gerekiyo deme. Bir oğlum var 4 yaşında herşeyin hayırlısı beklemekten başka çarem yok
inşallah saglıklı şekilde görürsünüz keseyi benm de yarın randevum var ama kalp atışı içinYarın doktora gidecek olan var mı ben gibi bakalım kese görmek için alahin izniyle
Ne güzel ben yarın sat a göre 5 haftalık oluyorum siz ne zaman görmüştünuzinşallah saglıklı şekilde görürsünüz keseyi benm de yarın randevum var ama kalp atışı için
bende gecen hafta salı görüştüm keseyi 5+4teNe güzel ben yarın sat a göre 5 haftalık oluyorum siz ne zaman görmüştünuz