Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oyy oyyy çok iyi anlıyorum kuzum seni :KK43:
Annelik ne kutsal bir şey bak berbat bir şey yaşıyoruz ama güle güle anlatıyoruz valla avuç içi kadar veletler bizi ne hale getiriyorlar ya :KK70:
Ay dimi yaaa 😄 normalde olsa sikayetlenirdim bende en ufak mide probleminde veya baska kasık agrimda falan. Simdi cani sagolsun diyorum hep😄 bebislerimiz bizi simdiden elinde oynatiyor kuzum dogru dedin onu😄
Ya gercekten zor bu mide problemi yaa.
Canimcim birde sivilcelenmem oldu benim. Dün belli belirsizdi bugun bir baktim iki tane cikmis. Nerden geldi bu sivilceleerr 🤣 ergenlige giris is coming mi nedir. Hormonlar cosar diyorlardi ama onu mu yasiyorum acaba.

Geçen doktora gittiğimde kasığımda batma, vajinama biranda iğne gibi batma gibi şeyler oluyor dedim normal dedi hafif şeffaf akıntım oluyor dedim koku olmadığı sürece o da normal dedi herşeye normal diyorlar 😬
Ay bende de aynı durum var vajinama batma hissi aniden. Sanki biri tutup ayırıyo gibi🙈 bende de aynı canım

Ya kesin var bir şeyler 😂 bugün çok şükür iyiyim de haftasonum berbat geçti ya resmen sol gözüm iptaldi 😥 tekrar olmasın inşallah hiçbirimizde
Ayni benimde oyleydi bas agrim var bir yandan, gidip magaza gezmek istiyorum diger yandan🤣 duygular arasinda kalıp migren taşımı sürüp agriyan başımla bebek mağazalarını gezdim 😄 benim hala da devam ediyor etkisi azalsa da. Hava da sogudu su da eskisi kadar cok icemiyorum. Napcaz bilmiyorum

Benimde bir haftam var korkuyorum ama insaAllah birşey yoktur öncesinde de çok yoktu ama bir hafta baya bı yoğun bulantı kusma yaşadım sonra geçti hareketlenmeye başladığı zaman mi bulandı içim diye düşündüm bende vücut alışınca geçti diye düşündüm
azalmaya başlaması normal dıye bılıyorum ama yınede ınsan bı tedırgın oluyor

Kizlar bu da benim Bebisim, cinsiyeti ne sizce çok küçük ama hisseden var mı 🥹 3. Aya girdik çok şükür sag salim insallah hepimiz sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alalım amin 🙏 çok mutluyum bu grupta olduğum ve sizinle paylaşımda bulunduğum icin, aynı dönemde aynı kaygıları yaşayan kişilerle birbirine destek olmak cok önemli ve çok iyi geliyor bana 🥰
Eki Görüntüle 3496691
Kız sanki canım

Kizlar bu da benim Bebisim, cinsiyeti ne sizce çok küçük ama hisseden var mı 🥹 3. Aya girdik çok şükür sag salim insallah hepimiz sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alalım amin 🙏 çok mutluyum bu grupta olduğum ve sizinle paylaşımda bulunduğum icin, aynı dönemde aynı kaygıları yaşayan kişilerle birbirine destek olmak cok önemli ve çok iyi geliyor bana 🥰
Eki Görüntüle 3496691
Ben artık herkese kız derim😂🩷

Kızlar ikili testle fetal dna arasındaki fark ne ? Bana doktor fetaldan bahsetmedi bile 4 hafta sonra gel test yapalım dedi, bende mi yaptırsam farkları ne ?

merhaba kızçeler, bende 11+4'ten yazıyorum. 2li tarama testi yaptıran var mı aranızda ?
ben özel hastaneler ve özel laboratuvarlara baktım ama fiyat 3-5 bin arasında değişiyor . 2 tane arkadaşım var onlar kadın doğum devlet hastanesinde yaptırmışlar. Devlette yaptıran var mı 2li taramayı ?
ataşehir avicenna hastahanesinde 2 li tara testini 600 e yaptırdım

X