Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben yine bizim doktora çıktım bu sefer de kordonu bacağının arasına almış aşka göstermiyor solda çok hareketli durmuyor da ben cidden doğumda öğrencem galiba 😁😁😁😁😁 yarın da ikili test için gidiyorum Ankara üniversitesiinde takipliyim gayet memnunum 😍
Ahahah ya yerim kız mı acaba öyle mi düşünüyosunuz?

Kızlar ben yine bizim doktora çıktım bu sefer de kordonu bacağının arasına almış aşka göstermiyor solda çok hareketli durmuyor da ben cidden doğumda öğrencem galiba 😁😁😁😁😁 yarın da ikili test için gidiyorum Ankara üniversitesiinde takipliyim gayet memnunum 😍
Canım seninkinde kız nazlılıgı var sanki acaba güzeller güzeli bir prenses mi geliyor nedir

Bende onu yaptırayım canım Eurofins yetkilisiyle görüşünce ilk sıcak geldi ama panaroma ile görüşünce daha profesyonel olduklarını hissettirdi bana konuşmalarıyla Allah yanıltmasın inşallah haftam iyiymiş istediğimde cagırabilirmişim kan için eşimle akşam görüşeyim de 1,2 güne verelim kanı. Hemen gelsin istiyorum sonuçlar 😂❤️
Hangi paketi sececeksin canim sen ? Bende panoramaya yaptircam galiba. Hafta olarak 11.haftadan sonra ver dedi gecen doktor bana ama senin kacinci hafta oldu kuzum ? Haftayla alakali ne dediler?

Hangi paketi sececeksin canim sen ? Bende panoramaya yaptircam galiba. Hafta olarak 11.haftadan sonra ver dedi gecen doktor bana ama senin kacinci hafta oldu kuzum ? Haftayla alakali ne dediler?
Resmini atayım canım hemen bi incele. Doktorum bende bunu işaretledi direk bu firmayı aradım canım. Yetkiliye yarın 10+0 olacağımı söyledim. Yeterliymiş 9. Haftadan itibaren kan alımı yapabiliyoruz dedi. Ben şimdi eşimle bi görüşeyim de yarın da doktorla randevum var zaten o da onaylarsa cuma günü veririm kanı canım

Eklentiler

• IMG_2753.jpeg
    IMG_2753.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 40
Canım ben tedbir amaçlı kullanıyorum daha önce 2 düşük var dün yazmıştım önceki gün saatinde vurmayı unuttum bı problem olurmu diye soracaktım ama inşallah olmamıştır yarın kontrol var zaten
Benim de 2 düşüğüm var bu 4. Gebeliğim. Bazen yoğunluktan ben de unutuyorum. Akşamları vuruyorum eğer unuttuğumu hatırlarsam sabah vuruyorum önceki dozu

Ayni benimde oyleydi bas agrim var bir yandan, gidip magaza gezmek istiyorum diger yandan🤣 duygular arasinda kalıp migren taşımı sürüp agriyan başımla bebek mağazalarını gezdim 😄 benim hala da devam ediyor etkisi azalsa da. Hava da sogudu su da eskisi kadar cok icemiyorum. Napcaz bilmiyorum
Günlük en az 2 lt içiyordum şimdi ben de içemiyorum ya. Ne güzel en azından gezmişsin ya ben yatakta geçirdim hep

Benim de 2 düşüğüm var bu 4. Gebeliğim. Bazen yoğunluktan ben de unutuyorum. Akşamları vuruyorum eğer unuttuğumu hatırlarsam sabah vuruyorum önceki dozu
Canım doktorum bana mutlaka düzenli saatler aralığında vurmam gerektiğini söylemişti dikkatli kullan yinede ben 0.4 Luk olanları vuruom seninki kaç

Ç

valla bende anlamadım , ultrosan bakarken bebeğim sol tarafımda ama doktor cihazı solda gezdiriyor genelde. Bilemedim
Benim usg cihazini da sağ tarafimda gezdiriyor bebisimin başı da resme bakinca sağda. Burdaki fotolar hep solda başı bebislerin. Vardir bir bildigi bizim kuzularin. Bunu da dert etmeyelim 😅

Resmini atayım canım hemen bi incele. Doktorum bende bunu işaretledi direk bu firmayı aradım canım. Yetkiliye yarın 10+0 olacağımı söyledim. Yeterliymiş 9. Haftadan itibaren kan alımı yapabiliyoruz dedi. Ben şimdi eşimle bi görüşeyim de yarın da doktorla randevum var zaten o da onaylarsa cuma günü veririm kanı canım
Benim de arastirmalarim sonucu bu paketi yapmaya karar vermiştim dogru kararmis öyleyse. Teşekkür ederim canım. Bende yine de 11i bekleyeyim diyorum. Zaten az kaldi doldurcaz Allahın izniyle. Hadi bakalim seninde insallah mis gini tertemiz gelsin sonucun🌸

Günlük en az 2 lt içiyordum şimdi ben de içemiyorum ya. Ne güzel en azından gezmişsin ya ben yatakta geçirdim hep
Olsun canim sende bu hafta sonu gezersin. Bende bu hafta sonu yerimden oynamayi düşünmüyorum. Cok gezdim çünkü. Artik bebek magazalarina girince başım dönmeye başladı 😅😅 hem rengarenk hem ihtiyac cok. Hepsine bakcam diye helak oldum. Birde zaten biraz fazla yürüyünce sırt agrim coşuyor.
Bende 1.5 2 lt arasi gidip geliyorum aynen canim ya, simdi kış soguk oldukca su icmeyi unutucam diye endise ediyorum.

X