- 14 Mayıs 2023
- 942
- 796
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.921
Benim bebeğimde solda ama erkekPlasenta sola yerleşmiş kız gibi duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebeğimde solda ama erkekPlasenta sola yerleşmiş kız gibi duruyor
Ay ultroson resimlerine baktım kafası sağ tarafta benim bebişinBenim bebeğimde solda ama erkek
Ahahah ya yerim kız mı acaba öyle mi düşünüyosunuz?Kızlar ben yine bizim doktora çıktım bu sefer de kordonu bacağının arasına almış aşka göstermiyor solda çok hareketli durmuyor da ben cidden doğumda öğrencem galiba yarın da ikili test için gidiyorum Ankara üniversitesiinde takipliyim gayet memnunum
Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun Bence kızKizlar benim bebise de bakar mısınız sizce kız mı erkek mi haftaya ikili testim var Eki Görüntüle 3496806
Canım seninkinde kız nazlılıgı var sanki acaba güzeller güzeli bir prenses mi geliyor nedirKızlar ben yine bizim doktora çıktım bu sefer de kordonu bacağının arasına almış aşka göstermiyor solda çok hareketli durmuyor da ben cidden doğumda öğrencem galiba yarın da ikili test için gidiyorum Ankara üniversitesiinde takipliyim gayet memnunum
Ay hayırlısı ama ultrasonda hep sağa bakıyor doktorPlasenta sola yerleşmiş kız gibi duruyor
Kaydettim kuzum birazdan güncelleyeceğim sağlıkla gelsin bebişinn ben çatlicam meraktan
Ay bence erkek annesi
Erkek gibi duruyor
Kız gibi hissettim, sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah
Tahminleriniz için çok teşekkür ederimGönlünüzden ne geçiyorsa o olsun Bence kız
Hangi paketi sececeksin canim sen ? Bende panoramaya yaptircam galiba. Hafta olarak 11.haftadan sonra ver dedi gecen doktor bana ama senin kacinci hafta oldu kuzum ? Haftayla alakali ne dediler?Bende onu yaptırayım canım Eurofins yetkilisiyle görüşünce ilk sıcak geldi ama panaroma ile görüşünce daha profesyonel olduklarını hissettirdi bana konuşmalarıyla Allah yanıltmasın inşallah haftam iyiymiş istediğimde cagırabilirmişim kan için eşimle akşam görüşeyim de 1,2 güne verelim kanı. Hemen gelsin istiyorum sonuçlar
Yaa burda bakıyorum fotolara hep bebislerin kafasi solda. Benim bebisimin kafasi da sağda acaba bu neye göre farkeder ki hic anlamadimAy ultroson resimlerine baktım kafası sağ tarafta benim bebişin
valla bende anlamadım , ultrosan bakarken bebeğim sol tarafımda ama doktor cihazı solda gezdiriyor genelde. BilemedimYaa burda bakıyorum fotolara hep bebislerin kafasi solda. Benim bebisimin kafasi da sağda acaba bu neye göre farkeder ki hic anlamadim
Resmini atayım canım hemen bi incele. Doktorum bende bunu işaretledi direk bu firmayı aradım canım. Yetkiliye yarın 10+0 olacağımı söyledim. Yeterliymiş 9. Haftadan itibaren kan alımı yapabiliyoruz dedi. Ben şimdi eşimle bi görüşeyim de yarın da doktorla randevum var zaten o da onaylarsa cuma günü veririm kanı canımHangi paketi sececeksin canim sen ? Bende panoramaya yaptircam galiba. Hafta olarak 11.haftadan sonra ver dedi gecen doktor bana ama senin kacinci hafta oldu kuzum ? Haftayla alakali ne dediler?
EvetSiz kullaniyormusunuz
Benim de 2 düşüğüm var bu 4. Gebeliğim. Bazen yoğunluktan ben de unutuyorum. Akşamları vuruyorum eğer unuttuğumu hatırlarsam sabah vuruyorum önceki dozuCanım ben tedbir amaçlı kullanıyorum daha önce 2 düşük var dün yazmıştım önceki gün saatinde vurmayı unuttum bı problem olurmu diye soracaktım ama inşallah olmamıştır yarın kontrol var zaten
Günlük en az 2 lt içiyordum şimdi ben de içemiyorum ya. Ne güzel en azından gezmişsin ya ben yatakta geçirdim hepAyni benimde oyleydi bas agrim var bir yandan, gidip magaza gezmek istiyorum diger yandan duygular arasinda kalıp migren taşımı sürüp agriyan başımla bebek mağazalarını gezdim benim hala da devam ediyor etkisi azalsa da. Hava da sogudu su da eskisi kadar cok icemiyorum. Napcaz bilmiyorum
Canım doktorum bana mutlaka düzenli saatler aralığında vurmam gerektiğini söylemişti dikkatli kullan yinede ben 0.4 Luk olanları vuruom seninki kaçBenim de 2 düşüğüm var bu 4. Gebeliğim. Bazen yoğunluktan ben de unutuyorum. Akşamları vuruyorum eğer unuttuğumu hatırlarsam sabah vuruyorum önceki dozu
Benim usg cihazini da sağ tarafimda gezdiriyor bebisimin başı da resme bakinca sağda. Burdaki fotolar hep solda başı bebislerin. Vardir bir bildigi bizim kuzularin. Bunu da dert etmeyelimÇ
valla bende anlamadım , ultrosan bakarken bebeğim sol tarafımda ama doktor cihazı solda gezdiriyor genelde. Bilemedim
Benim de arastirmalarim sonucu bu paketi yapmaya karar vermiştim dogru kararmis öyleyse. Teşekkür ederim canım. Bende yine de 11i bekleyeyim diyorum. Zaten az kaldi doldurcaz Allahın izniyle. Hadi bakalim seninde insallah mis gini tertemiz gelsin sonucunResmini atayım canım hemen bi incele. Doktorum bende bunu işaretledi direk bu firmayı aradım canım. Yetkiliye yarın 10+0 olacağımı söyledim. Yeterliymiş 9. Haftadan itibaren kan alımı yapabiliyoruz dedi. Ben şimdi eşimle bi görüşeyim de yarın da doktorla randevum var zaten o da onaylarsa cuma günü veririm kanı canım
Olsun canim sende bu hafta sonu gezersin. Bende bu hafta sonu yerimden oynamayi düşünmüyorum. Cok gezdim çünkü. Artik bebek magazalarina girince başım dönmeye başladı hem rengarenk hem ihtiyac cok. Hepsine bakcam diye helak oldum. Birde zaten biraz fazla yürüyünce sırt agrim coşuyor.Günlük en az 2 lt içiyordum şimdi ben de içemiyorum ya. Ne güzel en azından gezmişsin ya ben yatakta geçirdim hep