- 29 Ocak 2024
- 59
- 143
- 39
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.841
Ben indirim istemedim o an heyecandan:) 10 günde gelir dedi 9. Gün akşam 18’de bilgi geldiBirde sizin sonuçlar ne kadar sürede geldi canım 2 hafta dedi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben indirim istemedim o an heyecandan:) 10 günde gelir dedi 9. Gün akşam 18’de bilgi geldiBirde sizin sonuçlar ne kadar sürede geldi canım 2 hafta dedi bana
Ben yaptırdım canım 10 gün dediler ertesi gün çıktı. Cuma günü de sonuç almaya gideceğim. Direkt randevu alıp gidebilirsin 15 dk sürüyor en fazlamerhaba kızçeler, bende 11+4'ten yazıyorum. 2li tarama testi yaptıran var mı aranızda ?
ben özel hastaneler ve özel laboratuvarlara baktım ama fiyat 3-5 bin arasında değişiyor . 2 tane arkadaşım var onlar kadın doğum devlet hastanesinde yaptırmışlar. Devlette yaptıran var mı 2li taramayı ?
Tamam canım sağolasın bende bu firmaya yaptıracağım gibiBen indirim istemedim o an heyecandan:) 10 günde gelir dedi 9. Gün akşam 18’de bilgi geldi
Kese şekli benimkine benziyor bana da tahmin erkek dedilerBende çok merak ediyoruum fetal dna çıkınca hemen yazarım buraya doktorum erkeğe benziyor dedi fotoğraf ekleyeyim siz de bir bakın
Güzel haberleri heyecanla bekliyoruzTamam canım sağolasın bende bu firmaya yaptıracağım gibi
İnşallah canım bende çok heyecanlandım her adım ayrı heyecan gerçektenGüzel haberleri heyecanla bekliyoruz
Çok teşekkür ederim. Bu sabah işe giderken başladı, biraz rahatsız edici. Aralıksız devam etmiyor ama ara ara olduğu an da 5 - 6 kez batma hissi oluyor sonra duruyor. Sabahtan beri bu şekilde. İnşallah rahim büyümesindendir, hepimiz için tek sebebi bu olsun sağlıkla büyüsünler inşallah.Geçen cuma konuştum ara ara sol kasığımda oluyor benim de. Eğer geçmeyen sürekli devam eden ağır bir ağrıysa kontrol gerekir ama arada bir gelip giden ağrılarsa rahim büyümesindendir endişelenmeyin dedi doktor. Hareket ettiginde ya da bir süre sonra kendiliğinden geçiyorsa endişelenme canım
Benim de oyle ya başta çok korktum amA birkaç farklı doktor sıkıntı yok diyince rahatladım. Içini rahat tut canımÇok teşekkür ederim. Bu sabah işe giderken başladı, biraz rahatsız edici. Aralıksız devam etmiyor ama ara ara olduğu an da 5 - 6 kez batma hissi oluyor sonra duruyor. Sabahtan beri bu şekilde. İnşallah rahim büyümesindendir, hepimiz için tek sebebi bu olsun sağlıkla büyüsünler inşallah.
Çok teşekkür ederiimmBenim de oyle ya başta çok korktum amA birkaç farklı doktor sıkıntı yok diyince rahatladım. Içini rahat tut canım
Deneyim canim çok sagol gercekten sanki reflüm varmis gibi mahvediyor beni. Zaten onceden de yanardı midem endoskopi yaptirmayi düşünüyordum da artik dogumdan sonra baktircam. Simdi de bir cok sey rahatsiz ediyor yedigim cok zor yaa..Bende bayadır reflü var canım bunu hep yaşıyorum şimdi hamilelikle iyice cozuttu valla bana salatalık çok iyi geliyor deneyebilirsin , umarım sana da çok iyi gelir
Rica ederim tatlimm güzel günlerde kullanman dileğiyle ❤Ayyy çok teşekkür ederim kuzum hemen siparişini veriyorum
benımde bıkac hafta oncesıne kadar bulantı ve sabah öğürmelerim vardı.geçtı on gun once falan bende kendı kendıme dusunuyorum acaba hersey yolundamı dıye.daha bir kere gıttım dr a sonrakı randevuma daha bır hafta var merakta kalıyorumKızlar benim bulantım kusmalarim sadece bir hafta sürdü üç gündür birşeyin yok göğüs hassasiyetimde geçti bu normal mi? 11+1 haftalık hamileyim başına gelen oldu mu?
Normal bence hiç takma, çünkü rahim bağ dokulari gerildikce aşırı olmayan ağrılar normalBugün sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor, beni iyice strese soktu. Normal midir acaba?
Benim doktorum özel klinikte yaptı. İkili tarama için 1500 ödedik. Özel bı lab da yaptiriyo sanırım.merhaba kızçeler, bende 11+4'ten yazıyorum. 2li tarama testi yaptıran var mı aranızda ?
ben özel hastaneler ve özel laboratuvarlara baktım ama fiyat 3-5 bin arasında değişiyor . 2 tane arkadaşım var onlar kadın doğum devlet hastanesinde yaptırmışlar. Devlette yaptıran var mı 2li taramayı ?
Bence tadını çıkar doğduktan sonra bir daha hiç bişey eskisi gibi olmuyor kızım kolikti 4 ay varya ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmediAy bi doğusaydık, hemen geçsin istiyorum
Çok baharatlı , salçalı ve çiğ sebzelerden uzak dur canım beslenmeni daha çok beyaz et ve tahıllar üzerine kurarsan rahat edersinDeneyim canim çok sagol gercekten sanki reflüm varmis gibi mahvediyor beni. Zaten onceden de yanardı midem endoskopi yaptirmayi düşünüyordum da artik dogumdan sonra baktircam. Simdi de bir cok sey rahatsiz ediyor yedigim cok zor yaa..
Rica ederim tatlimm güzel günlerde kullanman dileğiyle ❤
Canim bende pazar gününden beri surekli bir baş agrisi yasiyorum. Normalde de migrenim var ama hic yasamadim agri ne zamandir. Kac gündür fena agriyor. Migren taşı ile geçici idare ediyorum. Su az icince hepten artiyor tavsiyem suyu bol icmen. Kesin ay güneş tutulmasi gökyüzünde biseler vardir ondan agriyordur hepimizin başının agrimasi tesadüf olamazKızlar 3-4 gündür geçmeyen bir baş ağrım var. Migren taşı filan anlık etki ediyor etkisi geçince yine başlıyor. Dayanamayıp parol aldim o da fayda etmedi. Başına gelen var mı? Bütün günüm rezil geçiyor yanmaktan başka bir şey yapamadım
Ay canim cok zor cidden mide yanmalariyla ugrasmak. Bide elinden birsey gelmiyor o daha da zorluyor insanı. Canim biseyler cekiyor korkumdan yiyemiyorum. Bende de onceden de olurdu safra kesesi ameliyati oldum ben daha önce, sanırım sindirimde etkisi oluyor onunda diye düşünüyorum bir yandan, bir yandan da gercekten artik midem resmen ayiptir soylemesi kaynayip taa bogazima kadar geliyor yediklerim. Cok zor beeÇok baharatlı , salçalı ve çiğ sebzelerden uzak dur canım beslenmeni daha çok beyaz et ve tahıllar üzerine kurarsan rahat edersin
Birde yudumunu yutmadan önce çok çiğnemekte önemli bak beni büyük ölçüde rahatlatmıştı çok illet bir şey bende de başından beri var ama ben çok alışık olduğum için standart bir günmüş gibi geliyor