- 13 Temmuz 2023
- 506
- 657
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.861
Çok sağ olun, içim rahatlıyor sizlerle paylaştıkçaNormal bence hiç takma, çünkü rahim bağ dokulari gerildikce aşırı olmayan ağrılar normal
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın bende ikili test yaptıracağım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım
Mesajın yarım mı kaldı canım oksapar kullanıyor musun sen deCanım
Ay canım pazar gününden bu yana baş ağrıları mahvetti beni daha bugün bir nebze iyiyim dün iki pamuk arasına karabiber serptim üzerinde kolonya döktüm ıslattım iyice şakaklarima bide anlinim ortasına koyup tülbentle bağladım uyudum bı iki saat akşam da erken yattım sabah çok şükür daha iyi kalktım dene istersen bi
Ay maşallah, sağlıkla büyüsün.Selam kızlar çok erken biliyorum ama cinsiyeti tahmin edebilir misiniz Eki Görüntüle 3496624
Annem de aynısını söylüyor öğlene kadar doya doya uyu son zamanların diyorBence tadını çıkardoğduktan sonra bir daha hiç bişey eskisi gibi olmuyor kızım kolikti 4 ay varya ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi
Amin cümlemizin inşallah çok teşekkür ederimAy maşallah, sağlıkla büyüsün.Erkek diyesim geldi sadece tahmin ama tabi ki dilerim her şey gönlünüzce ve en güzel
oyy oyyy çok iyi anlıyorum kuzum seniAy canim cok zor cidden mide yanmalariyla ugrasmak. Bide elinden birsey gelmiyor o daha da zorluyor insanı. Canim biseyler cekiyor korkumdan yiyemiyorum. Bende de onceden de olurdu safra kesesi ameliyati oldum ben daha önce, sanırım sindirimde etkisi oluyor onunda diye düşünüyorum bir yandan, bir yandan da gercekten artik midem resmen ayiptir soylemesi kaynayip taa bogazima kadar geliyor yediklerim. Cok zor bee
Siz kullaniyormusunuzMesajın yarım mı kaldı canım oksapar kullanıyor musun sen de
Siz sma testi de yaptirdiniz mi acaba bize onu da önerdilerBen indirim istemedim o an heyecandan:) 10 günde gelir dedi 9. Gün akşam 18’de bilgi geldi
Canım ben tedbir amaçlı kullanıyorum daha önce 2 düşük var dün yazmıştım önceki gün saatinde vurmayı unuttum bı problem olurmu diye soracaktım ama inşallah olmamıştır yarın kontrol var zatenMesajın yarım mı kaldı canım oksapar kullanıyor musun sen de
Ya kesin var bir şeylerCanim bende pazar gününden beri surekli bir baş agrisi yasiyorum. Normalde de migrenim var ama hic yasamadim agri ne zamandir. Kac gündür fena agriyor. Migren taşı ile geçici idare ediyorum. Su az icince hepten artiyor tavsiyem suyu bol icmen. Kesin ay güneş tutulmasi gökyüzünde biseler vardir ondan agriyordur hepimizin başının agrimasi tesadüf olamaz
Kizlar bu da benim Bebisim, cinsiyeti ne sizce çok küçük ama hisseden var mı3. Aya girdik çok şükür sag salim insallah hepimiz sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alalım amin çok mutluyum bu grupta olduğum ve sizinle paylaşımda bulunduğum icin, aynı dönemde aynı kaygıları yaşayan kişilerle birbirine destek olmak cok önemli ve çok iyi geliyor bana
Eki Görüntüle 3496691
Canim panaromanın Ankara genel merkezini arayıp ordan bilgi alabilirsin benceHerkese merhabalar Gaziantep’te nerede nipt testi yaptırabiliriz bilgisi olan var mıdır acaba?
Panaroma firmasına yaptıracağım ben bugün muhakkak orda da vardır, çok olumlu yorumlar okudum o yüzden ben orayı tercih ettimHerkese merhabalar Gaziantep’te nerede nipt testi yaptırabiliriz bilgisi olan var mıdır acaba?
Teşekkür ederimCanim panaromanın Ankara genel merkezini arayıp ordan bilgi alabilirsin bence
Benimde bir haftam var korkuyorum ama insaAllah birşey yoktur öncesinde de çok yoktu ama bir hafta baya bı yoğun bulantı kusma yaşadım sonra geçti hareketlenmeye başladığı zaman mi bulandı içim diye düşündüm bende vücut alışınca geçti diye düşündümbenımde bıkac hafta oncesıne kadar bulantı ve sabah öğürmelerim vardı.geçtı on gun once falan bende kendı kendıme dusunuyorum acaba hersey yolundamı dıye.daha bir kere gıttım dr a sonrakı randevuma daha bır hafta var merakta kalıyorum
Minicik