- 16 Eylül 2024
- 500
- 323
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.881
Ay dimi yaaaoyy oyyy çok iyi anlıyorum kuzum seni
Annelik ne kutsal bir şey bak berbat bir şey yaşıyoruz ama güle güle anlatıyoruz valla avuç içi kadar veletler bizi ne hale getiriyorlar ya
Ay bende de aynı durum var vajinama batma hissi aniden. Sanki biri tutup ayırıyo gibiGeçen doktora gittiğimde kasığımda batma, vajinama biranda iğne gibi batma gibi şeyler oluyor dedim normal dedi hafif şeffaf akıntım oluyor dedim koku olmadığı sürece o da normal dedi herşeye normal diyorlar
Ayni benimde oyleydi bas agrim var bir yandan, gidip magaza gezmek istiyorum diger yandanYa kesin var bir şeylerbugün çok şükür iyiyim de haftasonum berbat geçti ya resmen sol gözüm iptaldi tekrar olmasın inşallah hiçbirimizde
Panaroma yaptırdım canımKuzucum randevumu yarına ertelediler doktor bugün hastanede değilmiş uf 1 gün daha beklicem şimdibende şimdi fetal DNA için firmaları arıyorum araştırma ve fiyat için eurofins ve panaroma
Yaptıran arkadaşlarım siz hangi firmayı tercih ettiniz
Bizim 10 günde çıktıKızlar fetal dna sonucunu beklemek ne zormuş ya sizin kaç güne çıktı ?
Bence de erkek canımBende çok merak ediyoruum fetal dna çıkınca hemen yazarım buraya doktorum erkeğe benziyor dedi fotoğraf ekleyeyim siz de bir bakın
azalmaya başlaması normal dıye bılıyorum ama yınede ınsan bı tedırgın oluyorBenimde bir haftam var korkuyorum ama insaAllah birşey yoktur öncesinde de çok yoktu ama bir hafta baya bı yoğun bulantı kusma yaşadım sonra geçti hareketlenmeye başladığı zaman mi bulandı içim diye düşündüm bende vücut alışınca geçti diye düşündüm
Benim bugün 8.gündüBizim 10 günde çıktı
Kız sanki annesiSelam kızlar çok erken biliyorum ama cinsiyeti tahmin edebilir misiniz Eki Görüntüle 3496624
Cumaya belli olur benceBenim bugün 8.gündü
Evet evet anladım teşekkür ederim yorum yaptığınız içinyarın yine de atıcam size 2. Nin görüntüsünü
Ben yılbaşında tüp bebek tedavisi görmüştüm o zaman yapılmıştıSiz sma testi de yaptirdiniz mi acaba bize onu da önerdiler
Kız sanki canımKizlar bu da benim Bebisim, cinsiyeti ne sizce çok küçük ama hisseden var mı3. Aya girdik çok şükür sag salim insallah hepimiz sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alalım amin çok mutluyum bu grupta olduğum ve sizinle paylaşımda bulunduğum icin, aynı dönemde aynı kaygıları yaşayan kişilerle birbirine destek olmak cok önemli ve çok iyi geliyor bana
Eki Görüntüle 3496691
Ben artık herkese kız derimKizlar bu da benim Bebisim, cinsiyeti ne sizce çok küçük ama hisseden var mı3. Aya girdik çok şükür sag salim insallah hepimiz sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alalım amin çok mutluyum bu grupta olduğum ve sizinle paylaşımda bulunduğum icin, aynı dönemde aynı kaygıları yaşayan kişilerle birbirine destek olmak cok önemli ve çok iyi geliyor bana
Eki Görüntüle 3496691
Evet bende de solda oluyor rahmimiz vs büyüyor bebek büyüyor ondan galibaBugün sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor, beni iyice strese soktu. Normal midir acaba?
Herşeyin hayırlısı iki kızım var bakalımKız sanki annesi
Umarım erkek olur o zaman buHerşeyin hayırlısı iki kızım var bakalım
ataşehir avicenna hastahanesinde 2 li tara testini 600 e yaptırdımmerhaba kızçeler, bende 11+4'ten yazıyorum. 2li tarama testi yaptıran var mı aranızda ?
ben özel hastaneler ve özel laboratuvarlara baktım ama fiyat 3-5 bin arasında değişiyor . 2 tane arkadaşım var onlar kadın doğum devlet hastanesinde yaptırmışlar. Devlette yaptıran var mı 2li taramayı ?