Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim acıkınca tansiyonum düşüyor gibi oluyor sık beslenmeye hiç alışkın değildim bebiş sağolsun bademsiz cevizsiz gezemiyoruz 🤣🤣
Evet ben normalde gunde iki öğün beslenirdim simdi 3 ana ve arada atistirmalik yeme ihtiyaci duyuyorum buna bana deli gibi kilo aldırıyor. İlk üç ay 1 kilo alinir diyor ama ben baya aldım canim bir tık sıkkın 🥹🥹

Evet ben normalde gunde iki öğün beslenirdim simdi 3 ana ve arada atistirmalik yeme ihtiyaci duyuyorum buna bana deli gibi kilo aldırıyor. İlk üç ay 1 kilo alinir diyor ama ben baya aldım canim bir tık sıkkın 🥹🥹
Ben 2 kilo aldım doktorum ve şirketimizin diyetisyeni çok normal dedi, hormonlardan ödemdir birazı, bir de hamile kaldığın kiloya göre de değişiklik gösteriyor bunlar. İlk trimestarda kusmaktan kilo veren tanıdığım 25 kilo ile bitirdi hamileliğini, dikkatli giderek süreci yöneteceğiz bakalım 🤗

Ben 2 kilo aldım doktorum ve şirketimizin diyetisyeni çok normal dedi, hormonlardan ödemdir birazı, bir de hamile kaldığın kiloya göre de değişiklik gösteriyor bunlar. İlk trimestarda kusmaktan kilo veren tanıdığım 25 kilo ile bitirdi hamileliğini, dikkatli giderek süreci yöneteceğiz bakalım 🤗
Ben zaten cok gazli ve kabızlık cekerek basladim hamileligime hala cok yavas sindirim sistemim ödem kesin vardır bakalim bende 3 4 kilo almisimdir 🤣🤣

herax0 herax0 baby senin cinsiyeti de cok merak ediyorummm
Bende çok merak ediyoruum fetal dna çıkınca hemen yazarım buraya doktorum erkeğe benziyor dedi fotoğraf ekleyeyim siz de bir bakın 😬

Eklentiler

• IMG_5652.jpeg
    IMG_5652.jpeg
    110,1 KB · Görüntüleme: 34
Doğunca da bu günleri hatırlayıp özler miyiz acaba. 🥰
Zaman hiç geçmiyor sanki, haftaya kontrolüm var uzun süredir görmedim hemen göresim geliyor zaten bakmaya doyamıyorum zaman çok hızlı geçiyor ultrasonla bakarken
Bende sürekli ultrason fotoğrafına bakıyorum hiç yüzünü görmediğimiz bebişlerimizi özlemek ne değişik duyguymuş tarif edemiyorum 🥰

Kuzucum randevumu yarına ertelediler doktor bugün hastanede değilmiş uf 1 gün daha beklicem şimdi 😂 bende şimdi fetal DNA için firmaları arıyorum araştırma ve fiyat için eurofins ve panaroma
Yaptıran arkadaşlarım siz hangi firmayı tercih ettiniz
Ben panaromaya yaptırdım doktorum yönelendirmişti istersen iletişim numarasını paylaşırım

O firma ile de görüştüm canım Burçin hanım diye bi yetkilisi vardı. Ya panorama sanki daha profesyonel geldi bana konuşmaları plus paketi bu 495 dolar fiyat verdi senin ne kadardı canım
Evet ben de Burçin hanımla görüştüm aynı fiyattan yaptırdım. (İndirim istenir mi bilmiyorum ama bence şansını dene derim) Çok ilgililerdi

Buz uyguluyorum, karanlıkta, sessizlikte uyumaya çalışıyorum. Biraz zor oluyor ama etki ediyor. Ayaklara sıcak su tutmak da iyi geliyor biraz. Bir de bir yerde türk kahvesinin iyi geldiğini duymuştum ne kadar doğru bilemedim. Çok zor bir durum, bende de migren var. :KK43:
Tansiyonunu arada kontrol et, o da etkiliyor. İnşallah geçer ve bir daha gelmez..
Tansiyonum normalde de düşüktür benim bakıyorum ağrı başlayınca maksimum 11 -7 çok şükür onda sıkıntı yok . Şuan hafif yine var ağırlaşır gibi olursa deneyeyim bunları da çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun sana da canım

Bugün sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor, beni iyice strese soktu. Normal midir acaba? :KK43:
Geçen cuma konuştum ara ara sol kasığımda oluyor benim de. Eğer geçmeyen sürekli devam eden ağır bir ağrıysa kontrol gerekir ama arada bir gelip giden ağrılarsa rahim büyümesindendir endişelenmeyin dedi doktor. Hareket ettiginde ya da bir süre sonra kendiliğinden geçiyorsa endişelenme canım

Canım

Ay canım pazar gününden bu yana baş ağrıları mahvetti beni daha bugün bir nebze iyiyim dün iki pamuk arasına karabiber serptim üzerinde kolonya döktüm ıslattım iyice şakaklarima bide anlinim ortasına koyup tülbentle bağladım uyudum bı iki saat akşam da erken yattım sabah çok şükür daha iyi kalktım dene istersen bi
Aa deneyeyim sana da çok geçmiş olsun. Mahvetti beni kaç gündür parol içtim dayanamayip ama onun yerine dua etsem daha hızlı geçerdi herhalde

X