Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yaptırdım canım 10 gün dediler ertesi gün çıktı. Cuma günü de sonuç almaya gideceğim. Direkt randevu alıp gidebilirsin 15 dk sürüyor en fazla

Çok teşekkür ederim. Bu sabah işe giderken başladı, biraz rahatsız edici. Aralıksız devam etmiyor ama ara ara olduğu an da 5 - 6 kez batma hissi oluyor sonra duruyor. Sabahtan beri bu şekilde. İnşallah rahim büyümesindendir, hepimiz için tek sebebi bu olsun sağlıkla büyüsünler inşallah.

Benim de oyle ya başta çok korktum amA birkaç farklı doktor sıkıntı yok diyince rahatladım. Içini rahat tut canım

Bende bayadır reflü var canım bunu hep yaşıyorum şimdi hamilelikle iyice cozuttu valla bana salatalık çok iyi geliyor deneyebilirsin , umarım sana da çok iyi gelir
Deneyim canim çok sagol gercekten sanki reflüm varmis gibi mahvediyor beni. Zaten onceden de yanardı midem endoskopi yaptirmayi düşünüyordum da artik dogumdan sonra baktircam. Simdi de bir cok sey rahatsiz ediyor yedigim cok zor yaa..
Ayyy çok teşekkür ederim kuzum hemen siparişini veriyorum
Rica ederim tatlimm güzel günlerde kullanman dileğiyle ❤

Kızlar benim bulantım kusmalarim sadece bir hafta sürdü üç gündür birşeyin yok göğüs hassasiyetimde geçti bu normal mi? 11+1 haftalık hamileyim başına gelen oldu mu?
benımde bıkac hafta oncesıne kadar bulantı ve sabah öğürmelerim vardı.geçtı on gun once falan bende kendı kendıme dusunuyorum acaba hersey yolundamı dıye.daha bir kere gıttım dr a sonrakı randevuma daha bır hafta var merakta kalıyorum

Benim doktorum özel klinikte yaptı. İkili tarama için 1500 ödedik. Özel bı lab da yaptiriyo sanırım.

Çok baharatlı , salçalı ve çiğ sebzelerden uzak dur canım beslenmeni daha çok beyaz et ve tahıllar üzerine kurarsan rahat edersin
Birde yudumunu yutmadan önce çok çiğnemekte önemli bak beni büyük ölçüde rahatlatmıştı çok illet bir şey bende de başından beri var ama ben çok alışık olduğum için standart bir günmüş gibi geliyor

Canim bende pazar gününden beri surekli bir baş agrisi yasiyorum. Normalde de migrenim var ama hic yasamadim agri ne zamandir. Kac gündür fena agriyor. Migren taşı ile geçici idare ediyorum. Su az icince hepten artiyor tavsiyem suyu bol icmen. Kesin ay güneş tutulmasi gökyüzünde biseler vardir ondan agriyordur hepimizin başının agrimasi tesadüf olamaz

Ay canim cok zor cidden mide yanmalariyla ugrasmak. Bide elinden birsey gelmiyor o daha da zorluyor insanı. Canim biseyler cekiyor korkumdan yiyemiyorum. Bende de onceden de olurdu safra kesesi ameliyati oldum ben daha önce, sanırım sindirimde etkisi oluyor onunda diye düşünüyorum bir yandan, bir yandan da gercekten artik midem resmen ayiptir soylemesi kaynayip taa bogazima kadar geliyor yediklerim. Cok zor bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…