- 18 Mart 2023
- 669
- 508
- 33
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.781
Yok benim hep aşagida nstye giricem ama sancım kesildi resmenYukarı mı çıktı tekrar anlamıyorum ki hiç geceleri taş gibi kasıyor kendini bebek kaburgama dayanıyor normal mi anlamıyorum
Hadi gözün aydın doğumdan sonra bir süre bu durum devam ediyo çiş kaçırmaSağol canım şimdi çıktım doktordan şimdi suyum yerinde bebiş 50 cm 2.900 olmuş
Hiç sıkıntı yok çişini kaçırmıssın dedi
Karın çevresi de haftasını yakalamış zaten 3200,3300 gibi doğar boyu ama uzun olur dedi. Ben de uzunum eşim de uzun
Sıkıntı yok dedi alttan bakim istersen ya da turnosol al eczaneden ama yok suan dedi. Ben de güveniyorum kendisine tamam dedim bi de su gelse kızlar sızıntı da olsa devam eder durmaz dedi.
Bu ara nası besleniyorsan öyle devam et dedi ciğer gelişimi vs de tamamlanmış şükür
Ama şöyle bişe var ÇİŞİMİ KAÇIRDIM
Ben de böyleyim canim. Durduk yere içimi korku ve üzüntü kaplıyor. Sanki artik asla eskisi gibi olmayacakmışım gibi hissediyorum hatta çok isteyerek çocuk yapmamıza rağmen son zamanlarda acaba acele mi ettik diye düşünürken buluyorum kendimi. İkinci trimesterda mutluluktan ucuyodum ama suan çok değişiğim ben de. Bi de eşimin hayatında değişen bisi yok sigara alkol kullanabiliyor istediği zaman arkadaşları ile çıkıyo ama ben artık ağırlaştım rahat değilim sanki onun hayatı değişmedi de benimki değişti sadece gibi düşünüyorum falan filan benim içim de çok karışık yani.Kızlar şu 1 -2 gündür üzerimde gerginlik stres duygusallık vs vs var
Var mı şu dönemlerde bu duyguları artan
Ooo 41 kere maşallah sizeBenim hiç birinde açıklık olmadı hastanede açıldı günüm geçti hep
Ooo 41 kere maşallah size
Sezeryan istemiyorum ama doğum yaklaştıkça ikiside korku veriyorDoğum herkese göre değişir canım ben yarım saatte doğurup gidenide gördüm sezeryanda aynı şekil bazıları aynı gün kalkiyo bazıları günlerce yatıyor bu tamamen fizyolojik yapımızla alakalı baslalarini baz alma lütfen inşallah hepimiz kolaylıkla alicaz kucağımıza
Hangisi kolay olacaksa o olsun diyorum hiç farketmez ama drum normalden tane iki normal doğum yaptığım için bana kalsa bu sefer sezeryan olsun çıksın diyorum amaSezeryan istemiyorum ama doğum yaklaştıkça ikiside korku veriyor
Yok yavrum bizim acı eşiğimiz mi yüksek vücudumuz mu kitleniyor anlamıyorum, benim ilkinde nişan gelmişti ve hiç bir şey hissetmediğim için elimizi kolumuzu sallaya sallaya gitmiştik. Doktora görünür eve geliriz demiştim.Nst de sancı yine yok sanırım hemşire yok dedi çok hareketli olduğu için sancı olur dedi açıklığa bakilcakmi bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme haftan da bebeğin kilosu da maşallah gayet iyi, her şey yoluna girer sağlıkla evinize dönersiniz inşallahKızlar bende 2 gündür hastahanede yatıyorum 36 hafta 2 günlük oldum böbrek ve sırt ağrısı mide ağrısından ölüyprdum resmen tahlillerim vs herşey normal çıkıyor aslında ama ağrısı dünyaya bedel şeklinde nst de sancılarım 80-90 100 lerde çıkıyor karnım çok sertleşiyor ama ben sancı hissetmiyorum dün sabah suyum çok azalmıştı akşam tekrar dğzeldiğini söyledi doktorum şuan ağrım yok çok şükür ama yarın sezeryana girebilirim 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldu bir dozu pazar günü 2. dozu da dün vuruldu bebiş 2.870 gram umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırım alırız kucağımıza
Evet hangisi bebekler ve bizim için olacaksa o olsun inşallahHangisi kolay olacaksa o olsun diyorum hiç farketmez ama drum normalden tane iki normal doğum yaptığım için bana kalsa bu sefer sezeryan olsun çıksın diyorum ama
Evet canım çok sık oluyor.Dünden beri kasığımdan iç bacaklarıma doğru ağrı var kızlar hani spor yaparsınız ertesi gün ağrır ya öyle, sizde de oluyor mu? Çatı genişlemesi sebepli mi acaba?
Zaman yaklaşıyor ağrıları demek ki yeni başladı bendeEvet canım çok sık oluyor.
Evet bende de oluyor canım. Ayrıca popo ağrısı da eklendiDünden beri kasığımdan iç bacaklarıma doğru ağrı var kızlar hani spor yaparsınız ertesi gün ağrır ya öyle, sizde de oluyor mu? Çatı genişlemesi sebepli mi acaba?
Bu arada haftaya sezeryan için gün verecek. 38 veya 39. Hafta arası olacak büyük ihtimalle. 2 hafta içinde nasıl bebeğe kilo aldırabilirim. Küveze falan alırlar diye çok korkuyorum yaKızlar merhaba. Kontrolden geliyorum. 35+3 haftalığım. Bebeğin kilosu 2400. Doktor az olduğunu söyledi. Direnç yüksekliğide var. 1 buçuk hafta geride kilo alımı dedi. Sizin bebekler kaç kilo acaba 35. Haftaya girenlere sormak istiyorum. Yazarsanız çok sevinirim.
Amin ayy keşke benim de acilmam olsa hala bekliyorum kadın doğuma gelmekte sıkıntı acil doğuma gitti alttan muane edecekmi bakalımYok yavrum bizim acı eşiğimiz mi yüksek vücudumuz mu kitleniyor anlamıyorum, benim ilkinde nişan gelmişti ve hiç bir şey hissetmediğim için elimizi kolumuzu sallaya sallaya gitmiştik. Doktora görünür eve geliriz demiştim.Önce Nst ye bağladılar 0 sancı, doktora alttan muayene edelim bakalım dedi ooo 5cm sen nasıl bir şey hissetmiyorsun dedi... Seni yollayamam suni sancı verelim demişti. İkincide de çatı muayenesinde sonra kanamam az az devam edince doktor gel demişti, annemi alıp arabayı da ben kullanarak gitmiştik. Yine çanta falan yok yanımızda yine nst de sancı yok, ama açıklık 4cm dedi doktor. Tabii doktor yine ben yatış diyorum dedi eşim kendi sancımızı beklesek dedi. Ben riske giremem imza verip gidebilirsiniz dedi. Bu sefer biz tırstık... 3. De sezaryan gibi yarın gel suni sancı verelim dedi doktor... Rabbim tüm anneleri bir avazda yavrusuyla kavuştursun ister vajinal ister sezaryan
Etrafa bakmayın bilen bilmeyen konuşuyo Dr ne uygun görürse o olur zaten kolaylıkla gelsinler tek isteğim buEvet hangisi bebekler ve bizim için olacaksa o olsun inşallahDediğiniz doğru herkes farklı birşey diyor ben çok kilo aldım yapamam diye düşünüyordum kilolular yapamaz vs yazıyor ama 100 küsür kilo olup yapan da var 60 kilo olup zorlanan da
Benim de kilolu diyo her gidişimde azar yiyorum Dr dan bakalım şimdi kaç kilo oldu ben muz ceviz fındık akşamları çok yedim onlarmi aldırdı bilmiyorum şimdi kestim mecbur ama dayanamıyorum hepsi sıkıntıBu arada haftaya sezeryan için gün verecek. 38 veya 39. Hafta arası olacak büyük ihtimalle. 2 hafta içinde nasıl bebeğe kilo aldırabilirim. Küveze falan alırlar diye çok korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?