- 20 Ocak 2020
- 3.992
- 1.765
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.761
Ne bilim valla canım hala hasar bırakır mı çok kilo alır mı diye düşünüyorum burdaki bebişler den zayıf ama geçen hafta 2500 du yarın kontrol var bakalım kaç kilo diyecekKızlar ilk defa regl agrısı gibi bir agrı ile uyandım tuvalete gittim tekrar yattım simdi yok sadece bebegin hıçkırıgı var birde sanki ishal olucakmışım
Çok iyi anlıyorum seni canım bende aynı ama artık son haftalara geldik biraz daha rahat olabiliriz
Zor muydu normal doğum ?Bende aynıyım 2 sinide suni sancı ile doğurdum normal sanciyi anlayamıyorum etraftakiler 3. Çocuk kendi sancisiyla gelir diyolar ama
Ben 4 kilo aldım sadece bakalım bu hafta biraz daha fazla yedim gibi ama aldım mı bilmiyorumbenim canım her gün bir şey çekiyor canım kilom aldı başını gitti doğumdan sonra bunun acı acı kilo vermesi var bir dee neyse vereceğim
Var bende de ağlıyorum sebepsiz dün eşime kızdım haksız yere o da bana çok şefkatli döndü o öyle yapınca içim daha da ezildi daha da ağladım ahahahahaKızlar şu 1 -2 gündür üzerimde gerginlik stres duygusallık vs vs var
Var mı şu dönemlerde bu duyguları artan
bende cok stres oluyorum zman yaklastıkça ve hep eşime patlıyorum sonra vıcdan yapıyorum :)Var bende de ağlıyorum sebepsiz dün eşime kızdım haksız yere o da bana çok şefkatli döndü o öyle yapınca içim daha da ezildi daha da ağladım ahahahaha
Aynısınu yaşıyorum birebir canım valla geçse şu 2 3 haftaUyku kalitem nasıl kötü oldusağım uyuşuyor solum uyuşuyor bebek popoyu yukarı kaburgama doğru ittiriyor nefes alamıyorum düzgün. Sırtıma ağrı giriyor ara ara , çatı ağrım felaket. Yatakta sağa sola dönmek işkence çünkü acayip ağrıyor bacak arası kasları. Donmeye korkuyorum
Sağlıkla doğsaydı artık diyorum
Benim hiç birinde açıklık olmadı hastanede açıldı günüm geçti hepBenimde umudum 3. Yü sancı ile doğutmaktı ama bu seferde suyu azalmıştı, doktor bebek kanala girmemiş açıklık ta yok dedi ama ertesi gün saat 10 gibi az az suni sancıyı verdi ve 13.15 gibi oğlum kucağımdaydı çok şükürimkanınız olursa bol bol ılık duşa girin ben bunu 3. De deneyimledim gerçekten çok rahatlatıyor. Açılmayı hızlandırıyor mu bilmiyorum ben 3 ünüde sunu sancıyı aldıktan 4 5 saat içinde doğum gerçekleşti. Tabii ilkinde 5cm açıklığım ikincide 4cm açıklığım vardı ama son numara da sıfır açıklıktı. Rabbim herkese su gibi doğumlar nasip etsin
Doğum herkese göre değişir canım ben yarım saatte doğurup gidenide gördüm sezeryanda aynı şekil bazıları aynı gün kalkiyo bazıları günlerce yatıyor bu tamamen fizyolojik yapımızla alakalı baslalarini baz alma lütfen inşallah hepimiz kolaylıkla alicaz kucağımızaZor muydu normal doğum ?
Güvenebileceğin doktor bulman çok güzel gerçekten ben çok evham yapıyorum. Inş bugün güzel haberlerini alırızaminnn hepimiz inşallahh biraz korkuyorum tabi erken diye
doktorum aile dostumuz çok uzun yıllardan beri tanıyoruz sancıdan kaynaklı almayı düşünmüyor aslında benim böbreklerim sıkıntılı olduğu için
Aynen canım her sn ağlıyorum geçen hareketli bir şarkıda da ağladım düşün artık. Sanki lohusayim suan bebegin dogdudu abileriyle tanistigi ani dusundukce agliyorum
Canım aynısı bende de var ağlama var arada gülme var makara var diyo ya öyleyim.İkinci olunca ilkini geride bırakmak zoruma gidiyor o da küçük daha oğlum uyurken bakıp bakıp ağlıyorum. Minicik daha abi oluyor diye yani bi de sizde de oluyor mu bilmiyorum Allah korusun doğumda başıma bişe gelse oğluma kim bakıcak diye ağlıyorum bi de. Kafayı yedim iyice …
Kızlar yalnız olmamama sevindimVar bende de ağlıyorum sebepsiz dün eşime kızdım haksız yere o da bana çok şefkatli döndü o öyle yapınca içim daha da ezildi daha da ağladım ahahahahaha
Haber ver bizeeeeeeeHastaneye gidiyorum sancılarım kesildi bu bebekler şaka yapio bize
Hastanede calisiyordun diye hatırlıyorum tatlımKızlar demir ilacını aç içiyoruz ya ben bu sabah içtim işte su da içtim evden çıktım zar zor geri döndüm öğürdüm çıkardım direk çıkarırken de alttan da çişimi mi kaçırdım su mu ne olduğunu anlamadım ya tutamadım yani öğürürken korktum şimdi.
Yukarı mı çıktı tekrar anlamıyorum ki hiç geceleri taş gibi kasıyor kendini bebek kaburgama dayanıyor normal mi anlamıyorumGünümüz sizinle yakın benim hep aşaya ittiriyo kaburgamda rahatladım tam uykuya dalicam sanki bicakliyolar öyle bı batma hissi sabah randevum var bakalım ne durumdayim
Resmen eğleniyorlar yerimm onlarıHastaneye gidiyorum sancılarım kesildi bu bebekler şaka yapio bize
Evet evet çıkcam doktor müsaitse hemen kalabalık çalıştığım hastane önden girmekte istemiyorum hastalar nefretle bakıyor inşallah sakindir suanHastanede calisiyordun diye hatırlıyorum tatlım
Baktirabiliyorsan suyuna baktir bence ,için rahat etsin
Gönlünü ferah tut bitanem hayırlısıyla hemen gelecek yavrun kucağınaKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.
Sağol canım şimdi çıktım doktordan şimdi suyum yerinde bebiş 50 cm 2.900 olmuşSenemisback canim bence vucudun zorlanirken oldu ya cistir, su bir anda geliyormus hic zorlamadan anlamiyomussun kontrol disi. O yuzden bence cis kacmis olabilor diye dusundum ama haberdar et senos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?