- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.181
Benim de bugün memelerim ile göbek arasında elim kadar mesafe olduğunu fark ettim tamamen aşağıdaselam canlar. Bu sabah göbüs sanki aşağı düstü gibi geldi bana. Belim vs incelmis aşağı tarafa dolgunluk var ama alt kısımda ağırlık ağrı vs bisi yok. Acaba oğlus doğum pozisyonu mu alıyor
Gözlükle girme fikrine daha yakınım. İlk gün zor olacak zaten. Makyaj çantamın içinde olacak ama lenslerim 2. günde arkadaşlarım biz seni süsleriz dediler lensleri de onlara taktırırım gerekirse ahshjajxjAy ne yapacağız
Lense izin vermiyorlarmış okuduğum kadarıyla genele dönerse sıkıntı olabilirmiş.
Kızlar, özellikle bir önceki bebeğinden kalan kıyafetleri yıkayan arkadaşlarım. Sandık lekeleri için ne yaptınız?
Uyku setinde sarı lekeler çıkmamış
Ben de bu sabah şaşırdım canım ya her gün bize bi güncelleme yükleniyor anlaşılanBenim de bugün memelerim ile göbek arasında elim kadar mesafe olduğunu fark ettim tamamen aşağıdadün doktor kafa aşağıda ama henüz kanala girmemiş demişti bu kadar sürede mümkün mü acaba
Yalancı sancılar böyle oluyor galibaKızlar bende sürekli regl olacak gibi bi ağrı var regl öncesi hissi gibi değişik normal mi sizce
Kumas boyasıyla baska renge boyanmaz mı acabaKızlar, özellikle bir önceki bebeğinden kalan kıyafetleri yıkayan arkadaşlarım. Sandık lekeleri için ne yaptınız?
Uyku setinde sarı lekeler çıkmamış
Kaburgalara baskı yapıyordur benceKızlar bir haftadır mide üstü iki göğsümun ortası ama aşağı kısmı mide üstü çok ağrıyor bebek mi baskı yapıyor acaba varmı öyle ağrı yaşayan
Evet canım normal doğumda sorun olmaz ama sezaryen ameliyat olduğu için izin vermiyorlar herhangi bir komplikasyonda sorun teşkil edebilir diyeSezeryanda nasıl olur bilmiyorum canım ama ben normal doğumda taktım çıkarmadım hiç zaten normal doğumda bi sorun teşkil etmez
Haha çıkar çıkmaz takabilirsin bence ya henüz spinalin etkisi geçmediği için ağrı hissetmeyeceksin nasıl olsaGözlükle girme fikrine daha yakınım. İlk gün zor olacak zaten. Makyaj çantamın içinde olacak ama lenslerim 2. günde arkadaşlarım biz seni süsleriz dediler lensleri de onlara taktırırım gerekirse ahshjajxj
Hemen deneyeyim canım. Metallerde de etkiliymisCanım benim gardrop um leke yapıyor ona çözüm bulamadığım için almıştım bunu sonra annemin çeyizinden kalanlara denedik tertemiz yaptı. Ben çok memnun kaldım bir dene istersen.My Rabbit! Çamaşır Ve Yüzey Için Çok Amaçlı Oksijenli Toz Leke Çıkarıcı ve beyazlatıcı 800 gr - Fiyatı, Yorumları
My Rabbit! Çamaşır Ve Yüzey Için Çok Amaçlı Oksijenli Toz Leke Çıkarıcı ve beyazlatıcı 800 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yan yattigim zaman oluyor genelde inşallah ondandırKaburgalara baskı yapıyordur bence
Ben ameliyathaneye gidene kadar dedim ki panik atagim var gozluk takmak istiyorum gidene kadar taktim sonra orda bayilmaya cikarttilar. Sonucta doktorlar da gozluk takiyo yaniHaha çıkar çıkmaz takabilirsin bence ya henüz spinalin etkisi geçmediği için ağrı hissetmeyeceksin nasıl olsa
Gözlüğe de mi izin vermiyorlar ki?Ben ameliyathaneye gidene kadar dedim ki panik atagim var gozluk takmak istiyorum gidene kadar taktim sonra orda bayilmaya cikarttilar. Sonucta doktorlar da gozluk takiyo yani
Evet evet ben aspiratör'ün filtrelerini de bununla temizliyorum gayet memnunum.Hemen deneyeyim canım. Metallerde de etkiliymis
Hamilelikte çok sık görülüyormuş bebek baskı yaptığından ötürüAy ben hemoroid oldum kizlar yasayan var mi su an cok rahatsiz edici
Inş çok kolay su gibi olur doğumun bence kolay doğuracaksınHemen hemen herkes böyle diyor. Senin acı eşiğin mi yüksek acabaLifeandFeel maşallah ben çok yoğun regl ağrısı yaşıyordum iğne yaptırıp atlatanlardanım. Bir yandan da anlamayacağım diye korkuyorum. Nst de çıkan sancılar yüksek mesela ben onları çok normal hissediyorum günlük hayatıma hiç engeli yok.
Hshshs yarasın şifa olsunAz önce 4 tane visneli browni yedim olamaz olamaz olamaz dur durak yok cildircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?