Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Ay sinir oluyorum su hareketlere ya. Nst girerken ebe anlatmıştı gelmeyebilir hemen, 1 haftaya kadar normal bunlar sen stres yaparsan daha da zor olur düşünmeyeceksin bunu dedi. Kesilmesine sebep olur, bol bol emzireceksin gelmesede dedi.
Gelir niye gelmesin, 3 gün sonra gelir 5 gün sonra gelir ama gelir bir sekilde az ya da çok. Sanki komik bir durum varmış gibi bir de gülüyorlar ayar oldum şu an. Zaten onların her şeyi kusursuz.
Zamanında kendilerini yetersiz hissettirmişler simdi aynısını bize yapıyorlar. Kimsenin yanında emzirme, sütüm de geliyor rahatım da yerinde demek lazım herkese. Bunlar olanı da yok eder zaten böyle yaptıkça.
Nasip yani arkadaşımın göğüs ucu yoktu her şeyi denedi emziremedi, sağım bile yapamadı mastit oldu neler çekti kız mecbur mama ile devam etti. Annem en son ki doğumda kalp rahatsızlığı yaşadı stresten tansiyon yükselip durdu. Süt vardı ama ilaç alması gerektiği için 1 hafta emzirebildi. Mamaya da öcü gibi davranıyorlar. Sen düşünme bunları, çok az kaldı bak. Kendine olumlu düşünceler yüklemeye calis. Zor oluyor etrafta böyleleri varken ama bir süre uzak kalmaya çalış.

Günaydın kızlar bugün kontrolümüz var oğluş ne yapıyor bakalım sonrasında anestezi doktoruyla görüşeceğiz heyecanlıyım.
Günaydın güzel haberler alırsın umarım her şey yolundadır benim de 11:45 de çok heyecanlıyım ilk trimester e döndüm resmen

Aynen valla nasıl stres olmayacaksın ki o kadar ağlamaya İnş bu sefer şansım yüzüme gülerde zorlanmam gazlı da bebekti gaz damlasına alışmasın diye direnirdim son çare mecbur verirdim bu sefer gaz farkedersem hemen alırım vicol hala satılıyorsa bitkisel güzel bir damla tavsiye ederim

Ah çok sevindim teşekkür ederim canım inşallah

Normal doğum olsa muhtemelen eşim girmek istemezdi o da panik olurdu diye düşünüyorum ama benimki sezaryen olduğu için benden başka bir şey görmeyecek zaten
Bizim hastane izin veriyor 2 kişinin odada olmasına özellikle sordum acil sezeryen dışı beraber oluyorsun hatta gebelik kursunda bel masajını filan gösterdi ebe kocam pratik yapıyor

Lui Baby Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Alt Açma Matı Ve Anahtarlık Hediyeli - Fiyatı, Yorumları Ben de aynı markanın şöyle olanını aldım ya gayet kullanışlı ve işimi göreceğini de düşünüyorum öyle kötü bir kalitesi de yok

Valla sezeryanla hemen sutu gelende duydum birkac gun surende yagelirse gelir gelmezee mama verirsin hic uzulme ben cok hazirim bu olaya hattabelki burdaki anneler yadirgayacak ama emzirme olayina cokta sicak degilim
evet humoral bagisiklik icin anne sutu cok onemli gelisim icin vs ama bnde kiz kardesimde 1 damla anne sutu alamamisiz annem bana hamileliginde rahatszlanmis iki gogsununde sut kanallarini almk zorunda kalmislar ben 175 boyundayim kiz kardesim 182 alerjiden baska kronik bir hastaligm yok kizkardesimde o bile yok o yuzden ben takilmiyorum boyle seylere hic banada soyleyen cok 2 yil fosur fosur wmzirdim yok selale gbiydi bilmemne cevabni alip oturuyorlar uzme kndini strese sokma bebek senin senden daha fazla kmse dusunemez babasi bile

Ben de indirimde bunu almıştım, kumaşı falan güzel genişliği de ideal gibi geldi bana.

Canım bu tarz durumlarda eşinin tavrı çok önemli. Sen muhatap olma o söylesin her şeyi. Bütün bunlara o ne diyor?
Kesinlikle eşin tavrı çok önemli benim kendi ailem bana zorluk yaşattı mesela eşim diyor zor zamanımızda yanımızda olmadılar doğumdan sonra gelelim filan demeye başladılar eşim kabul etmiyor müsait değiliz diyeceğiz.

Kayınbabaya o anda kaç kere emzirdin babacığım deyiverse herkes şok bir daha açamazlar da işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…