- 13 Temmuz 2023
- 1.576
- 1.541
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.781
Çocuk sayısı artınca daha da zordur. İnşallah her şey kolaylıkla olur da rahat edersin. AminEvet bakan kimse yoksa zor annem falan olmadan kimseye bırakamam 3 çocukla zor hayat Allah yardımcımız olsun
Aslında kan sart değil kansız olanın epey miktarı fazla ve sümüksü oluyor diye biliyorum senin öylemiydiBende öyle olmadığını biliyorum illa içinde kan olması lazım rengi değişik oluyor diye biliyorum ama burda öyle de oluyormuş denilince şüphelendim ebe de onaylamadı zaten bakalım pazartesi kontrol var zaten
Çıktım canım sabah sonrasında işe gittim yazamadım karın gerideydi yakalamış haftasını 2.230 gram 45 cm olmuş. Suyu da yeterli herşey yolunda şükürCanım çıktın mi kontrolden nasil gecti, bebis nasil
İnşallah istemez o testiUltrasonla alttan bakmadı ama elini soktu rahim ağzını kontrol etmek için, sonra da test çubuklarını işte. Evet ben de geriliyorum biraz
Çok sevindim çok şükürÇıktım canım sabah sonrasında işe gittim yazamadım karın gerideydi yakalamış haftasını 2.230 gram 45 cm olmuş. Suyu da yeterli herşey yolunda şükürson bir ay maksimum doğuma dedi
Çubuklarda sorun yok bence de, eliyle kontrol etmesi rahatsız ediciydi evetİnşallah istemez o testi
Fiyatı ne kadar ayy öbürlerinde böyle testler yoktu heralde bunda bir sürü yaptirdikÇubuklarda sorun yok bence de, eliyle kontrol etmesi rahatsız ediciydi evet
Ben türkiyede değilim, burada bizim testleri devlet karşılıyor. O yüzden fiyatlarını bilmiyorum.Fiyatı ne kadar ayy öbürlerinde böyle testler yoktu heralde bunda bir sürü yaptirdik
evet bebiş alsında inşallah bakalım sağlık olsunYok ona bir şey demezler ama çok alınca susmuyorlarbebis alsın da biz verelim
Bende oyle canim kili alimim yavasladison 1 ayda sadece 1 kilo almak normal mi? normalde doktorla kavga ederdik çok kilo alıyorum diye ayda 3-4 kilo alırdım bazen 5 kilo ama bu ay sadece 1 kilo aldım
Normal akıntı sanırım canım rengi şeffaftı çünküCanım enfeksiyon akıntısıdır en fazla
Çok fazla değildi parmak ucu kadardı ancak daha önce de gelmişti ama o yeşildi kaç haftalıktım hatırlamıyorum onda da sıkıntı çıkmamıştıAslında kan sart değil kansız olanın epey miktarı fazla ve sümüksü oluyor diye biliyorum senin öylemiydi
Yeşil sümüksü akıntı enfeksiyondan oluyor nisan baya yoğun oluyorNormal akıntı sanırım canım rengi şeffaftı çünkü
Çok fazla değildi parmak ucu kadardı ancak daha önce de gelmişti ama o yeşildi kaç haftalıktım hatırlamıyorum onda da sıkıntı çıkmamıştı
ben toplam gebelık boyunca 3-4 kılo aldım.Bebeğin gelişimi normalse normalson 1 ayda sadece 1 kilo almak normal mi? normalde doktorla kavga ederdik çok kilo alıyorum diye ayda 3-4 kilo alırdım bazen 5 kilo ama bu ay sadece 1 kilo aldım
Evet evet kesinlikle çok az kaldı heyecanlandım on gün sonra tekrardan gidicem artık iki hafta da bi görüşcezzzzÇok sevindim çok şükür
Ay çok az kalmışsağlıkla gelsin
Ay ne az kaldı 36 haftalıksin bi iki haftaya doğsa doğarBugün kendimi extra ağırlaşmış hissediyorum evde yürümek, koltuktan kalkmak bile zor geliyor. 36+1 im, bebek aşağı mı indi nedir bilemedim hiç halim yok.
Yarım saat yürüdüm az önce sanki tır çarptı elim kolum bacaklarım tutmuyor 35+3 oldum ben de kasığım dolu dolu bence iniyorlar artıkBugün kendimi extra ağırlaşmış hissediyorum evde yürümek, koltuktan kalkmak bile zor geliyor. 36+1 im, bebek aşağı mı indi nedir bilemedim hiç halim yok.
İlk doğumun nasıldı zorlanmış mıydınEvet evet kesinlikle çok az kaldı heyecanlandım on gün sonra tekrardan gidicem artık iki hafta da bi görüşcezzzz
Çok az kaldı kavuşmanaBugün kendimi extra ağırlaşmış hissediyorum evde yürümek, koltuktan kalkmak bile zor geliyor. 36+1 im, bebek aşağı mı indi nedir bilemedim hiç halim yok.
Evet kendi gelmek istemezse 17 gün sonra kavuşuyoruz inşallahAy ne az kaldı 36 haftalıksin bi iki haftaya doğsa doğar
Benim de yürürken bacak aram iyice açılmaya başladı sankiYarım saat yürüdüm az önce sanki tır çarptı elim kolum bacaklarım tutmuyor 35+3 oldum ben de kasığım dolu dolu bence iniyorlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?