Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Aslında kan sart değil kansız olanın epey miktarı fazla ve sümüksü oluyor diye biliyorum senin öylemiydi

İnşallah istemez o testi
Çubuklarda sorun yok bence de, eliyle kontrol etmesi rahatsız ediciydi evet
Bi de sanırım bu virusler önemliymiş, internetten bakmıştım sonradan 35-37 arası yapılmalı filan diyordu. Eğer çıkarsa normal doğumda bebeğe geçebiliyormuş, o yüzden bakıyorlar.

Canım enfeksiyon akıntısıdır en fazla
Normal akıntı sanırım canım rengi şeffaftı çünkü
Aslında kan sart değil kansız olanın epey miktarı fazla ve sümüksü oluyor diye biliyorum senin öylemiydi
Çok fazla değildi parmak ucu kadardı ancak daha önce de gelmişti ama o yeşildi kaç haftalıktım hatırlamıyorum onda da sıkıntı çıkmamıştı

Yeşil sümüksü akıntı enfeksiyondan oluyor nisan baya yoğun oluyor

Bugün kendimi extra ağırlaşmış hissediyorum evde yürümek, koltuktan kalkmak bile zor geliyor. 36+1 im, bebek aşağı mı indi nedir bilemedim hiç halim yok.
Yarım saat yürüdüm az önce sanki tır çarptı elim kolum bacaklarım tutmuyor 35+3 oldum ben de kasığım dolu dolu bence iniyorlar artık

Ay ne az kaldı 36 haftalıksin bi iki haftaya doğsa doğar
Evet kendi gelmek istemezse 17 gün sonra kavuşuyoruz inşallah

Yarım saat yürüdüm az önce sanki tır çarptı elim kolum bacaklarım tutmuyor 35+3 oldum ben de kasığım dolu dolu bence iniyorlar artık
Benim de yürürken bacak aram iyice açılmaya başladı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…