Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar Rapunzele döndüm saçımı kestirmeden batil inanç biliyorum ama çok pimpirikliyim gebelikte saç kesilmed diye 🤭 doğum yapar yapmaz saçımı kısacık kestirecem

Kızlar Rapunzele döndüm saçımı kestirmeden batil inanç biliyorum ama çok pimpirikliyim gebelikte saç kesilmed diye 🤭 doğum yapar yapmaz saçımı kısacık kestirecem
Ben 4. Ayimda kestirdim valla kuzu sonra percem.kestirdim ama icinde kucukte olsa endise varsa bekle tabi dogumu

Ben 4. Ayimda kestirdim valla kuzu sonra percem.kestirdim ama icinde kucukte olsa endise varsa
Ah sen beni bir bilsen çok pimpirikliyim 🙂 zor bulunca miniğimi herşeyden korkar oldum 🥲
Bu miniklerr yokmu bu minikler bende cok zor buldum teyzesii hepsi cok kiymetli cokkkk ama benm pek inancm yok o yuzden korkularmda olmuyor o tarz 😂

Kızlar hastaneleriniz eşlerinizi doğuma alıyor mu? Alıyorsa girecekler mi? Benim hastanem almıyor maalesef eşim yanımda olsun çok isterdim. Bana güç olurdu, bebeğimizi birlikte karşılamak isterdim🥹

Kızlar bebek bakım çantası ne aldınız ?
Skip hop alan var mı ? Sepete attım ama bu fiyatı eder mi sizce ? Canlı olarak görmedim online sipariş vereceğim memnunsanız

Kızlar hastaneleriniz eşlerinizi doğuma alıyor mu? Alıyorsa girecekler mi? Benim hastanem almıyor maalesef eşim yanımda olsun çok isterdim. Bana güç olurdu, bebeğimizi birlikte karşılamak isterdim🥹
Ben ikilemdeyim eşim belki panik olur bu defada onunla uğraşırlar diye endişe ediyorum😂

Yurt disinda yasiyorum . Doguma bi kisi aliyorlar bende esim girsin istiyorum oda olur dedi hic ikiletmeden. O dogum sancisini zorlugu anneligin ne kadar zor kutsal bir sey oldugunu anlasin diye o girsin istyorum😄

Kızlar bebek bakım çantası ne aldınız ?
Skip hop alan var mı ? Sepete attım ama bu fiyatı eder mi sizce ? Canlı olarak görmedim online sipariş vereceğim memnunsanız
Canım ben bunu aldım yalnız kendi sitesinden daha uyguna aldım ama daha elime ulaşmadı

Yurt disinda yasiyorum . Doguma bi kisi aliyorlar bende esim girsin istiyorum oda olur dedi hic ikiletmeden. O dogum sancisini zorlugu anneligin ne kadar zor kutsal bir sey oldugunu anlasin diye o girsin istyorum😄
Kesinlikle hem taşı hem doğur bazen kolay zannediyorlar görmeleri gerek 🙃

Alıyorlar canım da ben istemem o halde yanımda olmasını belki sezeryan olsa neyse de kapıda beklese daha iyi bence 😂 SixFeetUnder SixFeetUnder
Benim sezaryen canım ve korkuyorum o yanımda olsa kendimi daha güçlü hissederim gibi geliyor ama benim hastanem bu konuda çok katı🥹

Evet kesinlikle haftaya da alışverişi bitiririm artık diye düşünüyorum sizin nası gidiyo alışveriş bitti miiiii
Ay hadi inşallah bitsin de rahatla 😍
Ufak eksikler var hala bebiş için, benim de 2 pijama dışında bir şeyim yok 😂 su an doğursam hiçbir şey hazır değil. En azından hastane çantası hazırlayayım dedim ama onu bile yapamadım. 🫠 sizin çok mu eksikler?

Kızlar
Ufak eksikler var hala bebiş için, benim de 2 pijama dışında bir şeyim yok 😂 su an doğursam hiçbir şey hazır değil. En azından hastane çantası hazırlayayım dedim ama onu bile yapamadım. 🫠 sizin çok mu eksikler?
Bence bir an önce aliver yıkaması Ütülemesi zor olur geçen haftalarda çok şükür bitirdim o işleri şimdi koltuktan koktufa geçerken nefes nefese kalıyorum 🥲

Aslında düşünüyordum ama sonra vazgeçtim o yüzden sormadım 🥲 panik olursa o halde onunla uğraşamam beni daha çok rahatsız edebilir bilemiyorum 😂

Ben günlerdir hazır hurçları yerleştiremiyorum hastane çantasına :D artık kapatmam lazım ama üşeniyorum. Bir an önce bitir derim. Kıyafetleri ütüledin mi?

Aslında düşünüyordum ama sonra vazgeçtim o yüzden sormadım 🥲 panik olursa o halde onunla uğraşamam beni daha çok rahatsız edebilir bilemiyorum 😂
Normal doğum olsa muhtemelen eşim girmek istemezdi o da panik olurdu diye düşünüyorum ama benimki sezaryen olduğu için benden başka bir şey görmeyecek zaten 😁

Back
X