- 13 Temmuz 2023
- 1.559
- 1.518
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.841
Hiçbir şey yapasım gelmiyor, evde ruhum daraldı azıcık dışarı çıksam belki rahatlarım biraz. Geçen etiketlerini kestim o bile çok uğraştırdı böyle olacağını tahmin etmemiştim sinir oldum etiketlereKızlar
Bence bir an önce aliver yıkaması Ütülemesi zor olur geçen haftalarda çok şükür bitirdim o işleri şimdi koltuktan koktufa geçerken nefes nefese kalıyorum
Yok canım ben Lösev'in hastanesine gidiyorum bu tarz konularda çok hassaslar ziyaretçi konuları vs. Çünkü lösemili çocuklar da tedavi görüyorH
Hastane neden izin vermiyor ki daha önceden sorun mu yaşadılar acaba baba adaylarından
Anladım canımYok canım ben Lösev'in hastanesine gidiyorum bu tarz konularda çok hassaslar ziyaretçi konuları vs. Çünkü lösemili çocuklar da tedavi görüyorhastanenin önünde sigara içmek bile yasak.
Ay sen hazırda bekle artıkBen günlerdir hazır hurçları yerleştiremiyorum hastane çantasınaartık kapatmam lazım ama üşeniyorum. Bir an önce bitir derim. Kıyafetleri ütüledin mi?
Sanirim bizim hastane aliyor canim ama hic sorma geregi duymadim cunku benimle birlikte icerde olmasini istemiyorum bebek tekme atinca bile uzuluyor caninn aciyor diye huzursuz olur belden igne vs korkmaz panik olmaz ama cok uzulur o yuzden pek istedigim birsey degilKızlar hastaneleriniz eşlerinizi doğuma alıyor mu? Alıyorsa girecekler mi? Benim hastanem almıyor maalesef eşim yanımda olsun çok isterdim. Bana güç olurdu, bebeğimizi birlikte karşılamak isterdim
Bence bir an önce hazırla canım iyice ağırlaşacaksın ne olur ne olmaz. Ben bir tek valize koyacağım onu da yarın yapacağımAy sen hazırda bekle artık
Yok nerede.. Her sey beni bekliyor
Ben skip hop aldım ama tabii henüz kullanmadıkKızlar bebek bakım çantası ne aldınız ?
Skip hop alan var mı ? Sepete attım ama bu fiyatı eder mi sizce ? Canlı olarak görmedim online sipariş vereceğim memnunsanız
Yaa aslında iğne yapıldıktan sonra eşini içeri alıyorlar diye biliyorum ama sen bilirsin tabi erkekler bizden daha hassas bu konudaSanirim bizim hastane aliyor canim ama hic sorma geregi duymadim cunku benimle birlikte icerde olmasini istemiyorum bebek tekme atinca bile uzuluyor caninn aciyor diye huzursuz olur belden igne vs korkmaz panik olmaz ama cok uzulur o yuzden pek istedigim birsey degiltek basima dogurcam
Spinal olacaksa bence girebilse güzel olur. Ben normal düşünüyorum ama ne çıkarsa bahtımıza artık. Sezaryen olmam gerekirse ve spinal tercih edeceksem yanımda olmasını isterim uyanık olma düşüncesi beni korkutuyorNormal doğum olsa muhtemelen eşim girmek istemezdi o da panik olurdu diye düşünüyorum ama benimki sezaryen olduğu için benden başka bir şey görmeyecek zaten
Anladım canımYok canım ben Lösev'in hastanesine gidiyorum bu tarz konularda çok hassaslar ziyaretçi konuları vs. Çünkü lösemili çocuklar da tedavi görüyorhastanenin önünde sigara içmek bile yasak.
Yardım edecek birisi varsa aslında senin için iyi olur daha yıkanacaklarim var bnm ama ütü işi zor kız kardeşime kitlemeyi düşünüyorumHiçbir şey yapasım gelmiyor, evde ruhum daraldı azıcık dışarı çıksam belki rahatlarım biraz. Geçen etiketlerini kestim o bile çok uğraştırdı böyle olacağını tahmin etmemiştim sinir oldum etiketlere
Ya erken dogurursam diye düşünüp hiçbir şey yapamamam da ayrı bir rahatlık
Bende skip hop aldim kuzum pembesini arkadasimda var cok memnundu bende sipqrs ettim ama elime ulasmadi henuz dun sabah sipars ettimKızlar bebek bakım çantası ne aldınız ?
Skip hop alan var mı ? Sepete attım ama bu fiyatı eder mi sizce ? Canlı olarak görmedim online sipariş vereceğim memnunsanız
Haklısın su an bile zorlanıyorum.Bence bir an önce hazırla canım iyice ağırlaşacaksın ne olur ne olmaz. Ben bir tek valize koyacağım onu da yarın yapacağım
Spinal olacak evet keşke girebilseSpinal olacaksa bence girebilse güzel olur. Ben normal düşünüyorum ama ne çıkarsa bahtımıza artık. Sezaryen olmam gerekirse ve spinal tercih edeceksem yanımda olmasını isterim uyanık olma düşüncesi beni korkutuyor
Ikinciyi yapmayalim tmmi yazik sana canin yaniyor demeye basliyor arkadasm hic gormese daha iyiYaa aslında iğne yapıldıktan sonra eşini içeri alıyorlar diye biliyorum ama sen bilirsin tabi erkekler bizden daha hassas bu konuda
Yok yok kesin yarın kapatıyorum valizi eşim de beynimi yiyor kapat artık diyeHaklısın su an bile zorlanıyorum.
Beklenen yarin hiç gelmiyor sanki
Var gibi yok gibi de bir arkadaşım gelebilir belki yardıma öyle olursa hemencik biterAnladım canım
Yardım edecek birisi varsa aslında senin için iyi olur daha yıkanacaklarim var bnm ama ütü işi zor kız kardeşime kitlemeyi düşünüyorum
Benim eşim girecek canımKızlar hastaneleriniz eşlerinizi doğuma alıyor mu? Alıyorsa girecekler mi? Benim hastanem almıyor maalesef eşim yanımda olsun çok isterdim. Bana güç olurdu, bebeğimizi birlikte karşılamak isterdim
Ay evet ilk yikadiklarimi oturduğum yerden ütüledim küçücükVar gibi yok gibi de bir arkadaşım gelebilir belki yardıma öyle olursa hemencik biter
Ütü bel ağrıtır, en iyisini yaparsınAllahtan minicikler biraz o yönden kendimi avutuyorum
Arkadaşımın 5 10 dakika sonra kucağına verdiler bebisini kendi de çok şaşırmıştı bu kadar hızlı olmasına. Sen de hemencik kavuşacaksın hiç endişe etmeSpinal olacak evet keşke girebilse
Ne güzel canım çok duygusal bir an olacakBenim eşim girecek canımdoktorumla tanıştığında ilk ricası buydu, vajinal doğum düşünüyorum bakalım nasıl karşılayacağız kızımızı ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?