- 3 Eylül 2015
- 1.576
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.761
Çocukla çok zor tabi ki tek seninle eşin olsa ne bulsanız onu yersiniz ama çocukla zor Allah yardım etsin. Ben bazen hiç halim olmamasına rağmen sırf yararlı bir şeyler yiyeyim diye zorla kendimi kaldırıp yemek yapıyorum dışarda bir de beni bekleyen çocuklar olsaÇocuklar yemek bekliyo çok yorgunum malesef yardım edecek kimse yok eşim geç geliyo isten ve ben çok yorgunumartık dogurayim normal hayata döneyim istiyorum 1 hafta daha beklese yeter heralde
Olabilir tabi ki. Hamileliğini hiç kilo almadan bitiren insanlar var çok normal.son 1 ayda sadece 1 kilo almak normal mi? normalde doktorla kavga ederdik çok kilo alıyorum diye ayda 3-4 kilo alırdım bazen 5 kilo ama bu ay sadece 1 kilo aldım
İlk aylara göre yavaşlıyor galiba, bende de öyle oldu. Normal sanırım. Zayıfladığımı söylüyorlar hatta ama tartı öyle söylemiyorson 1 ayda sadece 1 kilo almak normal mi? normalde doktorla kavga ederdik çok kilo alıyorum diye ayda 3-4 kilo alırdım bazen 5 kilo ama bu ay sadece 1 kilo aldım
Benim 29 gün var yarın 36 bitiyo artık çok stresliyim bunaldım iyice bide hamile kalmadan önce çalışan biriydim aylardır evdeyim birden alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor geldiÇocukla çok zor tabi ki tek seninle eşin olsa ne bulsanız onu yersiniz ama çocukla zor Allah yardım etsin. Ben bazen hiç halim olmamasına rağmen sırf yararlı bir şeyler yiyeyim diye zorla kendimi kaldırıp yemek yapıyorum dışarda bir de beni bekleyen çocuklar olsaaz kaldı benim de son 17 günüm.
Gerçekten evde ruhum daralıyor, yanımda kimse de yok. Sürekli uyumak istiyorum sıkıntıdan. İzne ayrılalı 10 gün oldu ama aylar geçti sanki.Benim 29 gün var yarın 36 bitiyo artık çok stresliyim bunaldım iyice bide hamile kalmadan önce çalışan biriydim aylardır evdeyim birden alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor geldi
bu defada kilo almadım diye dövüşmeyelimde adamlaİlk aylara göre yavaşlıyor galiba, bende de öyle oldu. Normal sanırım. Zayıfladığımı söylüyorlar hatta ama tartı öyle söylemiyor
Evet alışmışız çalışmaya ben hamile kalınca ayrıldım mecbur ilk aylar çok zordu işyerinde çıkışlar vardı bende yazdırdım adımı bidaha dönebilirim inşallah işeGerçekten evde ruhum daralıyor, yanımda kimse de yok. Sürekli uyumak istiyorum sıkıntıdan. İzne ayrılalı 10 gün oldu ama aylar geçti sanki.ise giderken de iznim gelsin diye dua ediyordum.
Vajinal sürüntü alıp yapıyorlar. Farklı haftalarda farklı farklı virüslere baktılar bende. En son 34. Hafta kontrolünde şunlara bakmışlar bende.Birde bu aylarda bakteri testi yapiliyomus o nasıl oluyo yaptıran varmı uygulamada denk geldim Dr öyle bişey demedi haftaya randevum var doğumu konuşuruz heralde artık
Canım enfeksiyon akıntısıdır en fazlaBende öyle olmadığını biliyorum illa içinde kan olması lazım rengi değişik oluyor diye biliyorum ama burda öyle de oluyormuş denilince şüphelendim ebe de onaylamadı zaten bakalım pazartesi kontrol var zaten
Yok ona bir şey demezler ama çok alınca susmuyorlarbu defada kilo almadım diye dövüşmeyelimde adamla
Evet canım demir eksikliği varsa hele ayağa kalkmak bile zor oluyor.Ben çok haraketsizim ya ne yürüyüş ev temizliği falan üşeniyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum yemek yapmam gerek elim kolum kalkmiyo kansızlık çıktı bende acaba ondanmi hamileliktenmi
Cok normal canım. Ben de son ay almamışım şükürson 1 ayda sadece 1 kilo almak normal mi? normalde doktorla kavga ederdik çok kilo alıyorum diye ayda 3-4 kilo alırdım bazen 5 kilo ama bu ay sadece 1 kilo aldım
İnşallah, evde insan kapalı kaldıkça zorlanıyor ama bebişi nasıl bırakırım diye de düşünüyor. İki durum da çok zorEvet alışmışız çalışmaya ben hamile kalınca ayrıldım mecbur ilk aylar çok zordu işyerinde çıkışlar vardı bende yazdırdım adımı bidaha dönebilirim inşallah işe
Evet bakan kimse yoksa zor annem falan olmadan kimseye bırakamam 3 çocukla zor hayat Allah yardımcımız olsunİnşallah, evde insan kapalı kaldıkça zorlanıyor ama bebişi nasıl bırakırım diye de düşünüyor. İki durum da çok zor
Maşallah ilk hamileliklerim çok güzel geçmişti yerimde oturamiyodum ama bunda çok farklıydı başından beri zor bı hamilelik geçirdim inşallah doğumdan sonra rahat olucazBen fiziksel olarak iyiyim. Yemek temizlik hatta bayram yoğunluğu vs iyi bile geldi . Ama mentalim kötü baya. Gözünün üstünde kaş var demesinlerPatlayacak yer arıyorum. Çocuklara patlayamadigim için hep eşime kalıyor kavgalar
Hiç böyle bişey demedi Dr haftaya bakalım söyliycekmi 37 oluyorum haftaya cumaVajinal sürüntü alıp yapıyorlar. Farklı haftalarda farklı farklı virüslere baktılar bende. En son 34. Hafta kontrolünde şunlara bakmışlar bende.
Ben doktora gittiğimde kendisi yapıyo neyin zamanıysa artık. Kontrol esnasında aldı vajinal sürüntüyü.Hiç böyle bişey demedi Dr haftaya bakalım söyliycekmi 37 oluyorum haftaya cuma
Alttan muhane edecekmi bilmiyorum çatı muhaanesi falan demedi öff bide erkek Dr ama utanıyorum yinedeBen doktora gittiğimde kendisi yapıyo neyin zamanıysa artık. Kontrol esnasında aldı vajinal sürüntüyü.
Ultrasonla alttan bakmadı ama elini soktu rahim ağzını kontrol etmek için, sonra da test çubuklarını işte. Evet ben de geriliyorum birazAlttan muhane edecekmi bilmiyorum çatı muhaanesi falan demedi öff bide erkek Dr ama utanıyorum yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?