- 17 Ağustos 2024
- 117
- 73
- 13
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
- #20.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direkt boy ölçüsü yazmıyor FL x7 yapıp tahminen söylüyorlarBurda bebeğin boyu nerde yazıyor ? Ben hiç bilmiyorum boyunu
Yani 60.42 x 7 mi ?Direkt boy ölçüsü yazmıyor FL x7 yapıp tahminen söylüyorlar
Burda bebeğin boyu nerde yazıyor ? Ben hiç bilmiyorum boyunu
Direkt boy ölçüsü yazmıyor FL x7 yapıp tahminen söylüyorlar.
Fl değerini 7 ile çarpınca çıkıyorBurda bebeğin boyu nerde yazıyor ? Ben hiç bilmiyorum boyunu
Süt koruyor diye korunmuyor bir çok insanArkadasmin 3 aylik bebegi var bugun hamilelik haberini aldk beraber rahatszlandi bebekle ben ilglendim doktora gittik hemde ikizaglayip duruyor ben ne yapicam diye korundugu halde demkki iyi korunamamissin dedim
Bir doktorun bunu soylemesi cok dusundurucuBenim doktorum da aynı şeyi söylüyor her şey normal doğum için hazır şu an ama psikolojin kaldırmaz sezaryen yapalım diyor neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
Bir de bunu dalga geçerek mi sen mi normal doğuracaksın demesi ağrıma gitti. Nişanım geldi arayıp haber verdim hastaneye çağırdı. Orda ebelere diyor ki iki damla kan gelmiş beni cıyak cıyak arıyor. Son hafta doktor değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzdenBir doktorun bunu soylemesi cok dusundurucu
Kacinci haftada biraktin?Bende kullanıyorum aspirin bıraktırdı ama kan sulandırıcı iğne için doğumdan sonra da bir ay yapacaksın dedi![]()
Haklisin canim boyle bi doktora ne kadar guvenebilirsin zaten hassas donemdeyiz birde boyle yapmasiBir de bunu dalga geçerek mi sen mi normal doğuracaksın demesi ağrıma gitti. Nişanım geldi arayıp haber verdim hastaneye çağırdı. Orda ebelere diyor ki iki damla kan gelmiş beni cıyak cıyak arıyor. Son hafta doktor değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden
O nasıl laf ya parayı boşuna mı veriyorum sana deseydin kendi bozulsaydı nişan nasıldı bende şeffaf geldi ama nişan mı değil mi kafam da deli sorular her yerde kanlı olur yazıyor Bi yerde şeffaf okudumBir de bunu dalga geçerek mi sen mi normal doğuracaksın demesi ağrıma gitti. Nişanım geldi arayıp haber verdim hastaneye çağırdı. Orda ebelere diyor ki iki damla kan gelmiş beni cıyak cıyak arıyor. Son hafta doktor değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden
Bence doktorunuzu bir an önce değiştirin şaka gibi tavırları.Aminn
Benimki diyor benim işim doğurtmak öyle istiyorsan öyle doğurturum ama sen kaldıramazsın. Benim psikolojimi iyice bozuyor takıntı haline getirttti
Sorma cok agliyir sus dedim aglama yapicak bisey yok aynen ucuz gbi buyuyeceklerSüt koruyor diye korunmuyor bir çok insanüçüz gibi büyüyecekler, hamileliği de zor geçebilir kısa süre önce doğurmuş ve ikiz hamile kalmış, hakkında hayırlısı olsun zor durum
![]()
Arkadasm sen o doktoru acil degistir embesil bisey belliBir de bunu dalga geçerek mi sen mi normal doğuracaksın demesi ağrıma gitti. Nişanım geldi arayıp haber verdim hastaneye çağırdı. Orda ebelere diyor ki iki damla kan gelmiş beni cıyak cıyak arıyor. Son hafta doktor değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden
Yaşadığınız o anı hayal edebiliyorum oldukça üzücüBir de bunu dalga geçerek mi sen mi normal doğuracaksın demesi ağrıma gitti. Nişanım geldi arayıp haber verdim hastaneye çağırdı. Orda ebelere diyor ki iki damla kan gelmiş beni cıyak cıyak arıyor. Son hafta doktor değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden
Bu haftaya kadar onla geldiğim için son dk cesaret de edemiyorum özel muayenehanesine gittiğim doktor yapıyor bunu bi deYaşadığınız o anı hayal edebiliyorum oldukça üzücüdeğiştirme şansınız varsa hiç beklemeyin bence
![]()
Oturdum ağladım hastane odasında ya ilk bebeğim ve tüp bebek, tecrübem yok umrunda değilArkadasm sen o doktoru acil degistir embesil bisey belli
Benim önce kan geldi sonra şeffaf geldi iki kere arka arkayaO nasıl laf ya parayı boşuna mı veriyorum sana deseydin kendi bozulsaydı nişan nasıldı bende şeffaf geldi ama nişan mı değil mi kafam da deli sorular her yerde kanlı olur yazıyor Bi yerde şeffaf okudum