Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Offfff çok zor ya. Benim de 3-4 gündür mide bulantım çok arttı sürekli öğürme halindeyim ama tuzlu seyler yiyince geçiyor benmki. Ben bile bu kadar zorlanıyorsam seni düşünemiyorum gerçekten bi an önce geçsin inşallah
Aman kimse yaşamasın böyle hamileliğimin tadını sevincini falan yaşamadım doğru düzgün. Hayattan soğuttu beni Allah başka şeylerle sınamasın tabi ki beterin beteri var bugünüme şükür.
Burda da çok didikliyorlar Almanlar çok temkinli her gün kan idrar ağızdan sürüntü alıyorlar. Tuvalete çıktım mı ağrım var mı çok ilgililer yoksa tamamen psikolojim bozulurdu.

Kizlar bugun muayeneye gideli tam bir hafta oldu, kaldi bir hafta 🤣 ilk kez haftasinda gitmiyorum meraktan catliyorum napiyor bebisim kac cm oldu vs diye 🙈

Bide beni düşün bir ay oldu cumartesi gideceğim 😂
Ben ilk kese görmeye 22 martta gitmistim. 5 nisanda da kalp atışı için randevu almıştım ama geçen hafta lekelenmeler olunca dayanamadım perşembe günü gittim doktora çok şükür her şey yolundaydı. Bakıyorum şimdi gideli daha 6 gün olmuş ama bana 6 ay gibi geliyor😄 Cumartesi günü gitcem şimdi bekliyorum ama geçmiyo zaman. Bebeğim nasıl iyi mi 6 günde nasil oldu yolunda mı her şey düşünüp duruyorum 😅😅

yok canım çok olmadı aslında peçeteye silince geldi pembelik sadece günlük pedime sadece minik kahverengi leke gelmişti ama çok endişelendim daha önce çok lekelenme yaşadığım için olsa gerek. ama olabilir dedi doktorum dinleneceksin dedi 12.hafta kritik dedi. 13. haftada da perinatologa gideceğim kontrol için detaylı bakıyorlar ya öncesine dayanan bir riskin olduğundan 13. haftada perinatologun seni görmesi iyi olacak dedi. Prof.Dr.Recep Has'a gideceğim alanında çok başarılı.
Ya evet endiselenmen cok normal canim, bununla gecmis gitmis olsun diyelim🙏🏼ister istemez korkmussundur tabi onceki deneyimler direkt gozunun onune gelmistir kiyamam. Neyseki bebisin keyfi yerindeymis gayett🌸
Perinatologa normalde daha mi gec gidiliyor detayli ultrason dedikleri muayene icin mi ? Yoksa rutinde zaten hepimiz 13.hafta gibi gidicek miyiz acaba?

Aman kimse yaşamasın böyle hamileliğimin tadını sevincini falan yaşamadım doğru düzgün. Hayattan soğuttu beni Allah başka şeylerle sınamasın tabi ki beterin beteri var bugünüme şükür.
Burda da çok didikliyorlar Almanlar çok temkinli her gün kan idrar ağızdan sürüntü alıyorlar. Tuvalete çıktım mı ağrım var mı çok ilgililer yoksa tamamen psikolojim bozulurdu.
İyi bari ilgilensinler en azından o insanın içini biraz olsun rahatlatır

Ben ilk kese görmeye 22 martta gitmistim. 5 nisanda da kalp atışı için randevu almıştım ama geçen hafta lekelenmeler olunca dayanamadım perşembe günü gittim doktora çok şükür her şey yolundaydı. Bakıyorum şimdi gideli daha 6 gün olmuş ama bana 6 ay gibi geliyor😄 Cumartesi günü gitcem şimdi bekliyorum ama geçmiyo zaman. Bebeğim nasıl iyi mi 6 günde nasil oldu yolunda mı her şey düşünüp duruyorum 😅😅
Evet catliyorum meraktan ya🤣 o ekrandan imkan olsa da her gun bes dk izlesek keske kalbinin attigini duyup oh ceksek😅

Kizlar bugun muayeneye gideli tam bir hafta oldu, kaldi bir hafta 🤣 ilk kez haftasinda gitmiyorum meraktan catliyorum napiyor bebisim kac cm oldu vs diye 🙈
Ya bende çooook merak ediyorum cumartesi günleri gidiyordum hep ama bu hafta yok haftaya var 😂 nasıl dayanıcam bilmiyorum yani bıdışım iyice büyümüş olcak gittiğimde. Merak endişe hepsi bir arada sjhdjdj

Ya bende çooook merak ediyorum cumartesi günleri gidiyordum hep ama bu hafta yok haftaya var 😂 nasıl dayanıcam bilmiyorum yani bıdışım iyice büyümüş olcak gittiğimde. Merak endişe hepsi bir arada sjhdjdj
Artik gittigimde kolu bacagi kafasi cok net gormeyi umuyorum tam 10 haftalikken gitmis olucam 😍 belki bu sabri gostermemiz hayrimiza olur iyice buyumus goruruz motive oluruz du bakalim ajdjdjdj

Evet yaa 😄 iyi ki ultrason cihazı internette satılmıyo yoksa alırdık eve birer tane bu gazla herhalde😂
Alirdik ayyy almaz miyiz ya 🤣🩷 feda olsun cocuklarimiza ajahah. Medikal ekipman satan tanidigi var mi aramizda 🤣🤣

selam canım kızlar nasılsınız , ben dün minik bir lekelenme yaşadım gece nasıl geçti bir ben bir allah biliyor. yoğun değildi ama yine de bende eski travmaları tetiklemeye yetti. Neyseki sonuç olarak BEBİŞİM GAYET SAĞLIKLIYMIŞ 😍 kanama alanı falan da görmedi doktorum. minik yürüyüşleri falan bırakıp istirahat edeceksin dedi şuan için coraspin içme bir süre keselim coraspin kanamayı tetikleyebiliyor oksoparı kullanmaya devam et onun bir zararı olmaz dedi. Tüp bebek doktorum progestan dexi 10 nisanda bırakmamı söylemişti ama şuan takipli doktorum bir süre daha devam edeceğiz dedi. aslında cumartesi gidecektim doktora ama bugün acil olarak gittik gördük haftası ile uyumlu büyüyor şükür tam 9+0 çıktı kesesi şekli herşeyi gayet iyi merak edip endişelenme stres istemiyorum dedi.
Yaaaaa çok şükür sağlıklıymış ya önemli olan o 😍🧿 9 haftalık hali nasıl ultrasondaaa büyümüş mü baş popo belli mi çok merak ediyorummm

Artik gittigimde kolu bacagi kafasi cok net gormeyi umuyorum tam 10 haftalikken gitmis olucam 😍 belki bu sabri gostermemiz hayrimiza olur iyice buyumus goruruz motive oluruz du bakalim ajdjdjdj
Ayyy benimkide 10 haftalık olcak gittiğimde. Tipini yerim ben onların ya iyi oldu aslında araya biraz zaman girince o büyümeyi net anlarız. Sadece arada kalbini duymak istiyor insan 😁

Ayyy benimkide 10 haftalık olcak gittiğimde. Tipini yerim ben onların ya iyi oldu aslında araya biraz zaman girince o büyümeyi net anlarız. Sadece arada kalbini duymak istiyor insan 😁
Evet iste kendimce iyi tarafindan bakmaya calistim bak 🤣 ama cidden kalbini duymak gormekten cok daha kiymetli su an bizim icin, zira en son gittigimde cocugumun seklini pek anlayamamistim ahahaha. Hocam uzaniyor mu diyorum saf gibi🤣🤣

Ya evet endiselenmen cok normal canim, bununla gecmis gitmis olsun diyelim🙏🏼ister istemez korkmussundur tabi onceki deneyimler direkt gozunun onune gelmistir kiyamam. Neyseki bebisin keyfi yerindeymis gayett🌸
Perinatologa normalde daha mi gec gidiliyor detayli ultrason dedikleri muayene icin mi ? Yoksa rutinde zaten hepimiz 13.hafta gibi gidicek miyiz acaba?
detaylı ultrason daha sonraki haftalarda sanırım ben durumumdan dolayı kontrol amaçlı gideceğim 13. haftada

detaylı ultrason daha sonraki haftalarda sanırım ben durumumdan dolayı kontrol amaçlı gideceğim 13. haftada
Anladim canim ben de sanki daha 20 li haftalarin baslangicinda gidiliyor diye biliyordum da emin olamadigim icin sordum. Sen onden gidip bizi bilgilendirirsin iyi olur🥰

Back
X