Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    116
Canım 25 dediğin milim mi benimkini doktor ölçtü 11 cm dedi. Soldaki Beyaz kısmı da plasenta dedi rahim ağzı kapalı diye gösterdi

Eklentiler

• image.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 39
progestanı ağızdan almak tansiyon dğşüklüğü yapıyor hiç öyle bir belirti oldu mu benim ağızdan alırken 5-3 lere düşüyordu en son aldığımda yerdeydim yarım saat kendime gelemedim doktorum bıraktırdı

Bende geçen hafta oldu sağ kasığımda batma sızlama gibi akşama kadar sürdü anlık biniki saniye sonra olmadı

Benim de belirgin ama alt kısımda belirginlik var üste doğru yayilmadi henüz. Önceden de göbeğim vardı zaten
Kasık batması iki gündür daha yoğun korkuyorum bazen ama sonra stres olmayayım diyorum, normaldir diyorum
Bence artık normal belirginlesmesi

Kızlar grip oldum pekmez, limonlu çay, çorba kombosu yapıyorum ama iyileşemedim önerisi olan var mı bebişe geçer diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım benim. Ben başlarda olmuştum ıhlamur ve limonlu su içmiştim hep.
Ayy valla takmayın kimseyi kafanıza ilk hamileliğimde 7. Aydan sonra belli oluyodu hamileliğim. Bunda 3. Ayda çıktı göbüşüm sallayın anın tadını çıkarın derim
Benim de 14. Haftadan sonra belli olmaya başladı canım rahim büyüdüğü için sancı oluyo. Hafta sonu kasığıma baya sancı girince acile gittim rahim gelişmesinden kaynaklı kas sıkışması dediler. Ağrı kesici serum verdi Dr. Anlık sancılar normal ama içim rahat etsin dersen bi konuş doktorunla

Sanki patlayacak gibiyim her yerde yazıyor karın ağrıları ve anlık sancılar normal diye doktoruma da danıştım o da aynı şeyleri söyledi zaten 10 gün sonra kontrolüm var ama sanki bir anda her şey hızlandı

Benim sancıdan çok göbek deliğimin etrafında sancı oluyor canım karnım belirginleştiğinden beri daha çok ama sordum doktoruma bu haftalarda normal dedi bakalım 10 gün sonra göreceğiz miniği yaramaz olacakmış hissi var içimde

benimde bu hafta baya çıktı göbeğim ve iki haftadır bir yada iki gece kesin karnımda baya bir gerginlik ve kasıklarımda özellikle sağ tarafımda sancı oluyor minnoşlar büyüyor

Kızlar benimde uzun zaman yatınca sağ tarafım şişiyor ve sertleşiyor bebek sağ tarafa geçiyor galiba bu normalmi?

Bazı kuaförler dikkat ediyor gebeye özen gösteriyor bazıları çok sert yapıyor bende lazere başlamıştım geçen ay ameliyat öncesi uğraşmamak için ağdaya gittim ama öldüm dünde evde yaptım 1 saatten fazla sürmüş koltuk altımla özel bölgem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…