Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    84
Anladım canım aynen 25 altı olmadığı sürece atmıyorlar da risk görmüş bende serklajlıyım benimkide önlem amaçlı atıldı geçen hafta karından 33 ölçtü ondan önce 43 ölçtüler bakalım doğuma kadar ne olacak
Canım 25 dediğin milim mi benimkini doktor ölçtü 11 cm dedi. Soldaki Beyaz kısmı da plasenta dedi rahim ağzı kapalı diye gösterdi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 15
Bana progestani keskinlikle vajinal kullanmicaksin dedi perinatolog ağızdan alıyorum canım bütün ilaçları ben. O yüzden akıntıya sebep olabilecek bir şey yok. Açık sarı renkte böyle sulu akıntı geliyor 2 gündür idrar renginde gibi. Gösterdim hatta gayet normal dedi içim rahat etsin diye gece 2 de kan alındı hatta crp bakıldı normal çıktı ama icim huzur bulmuyor bilmiyorum çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye 6 yıldır bekliyorum oğlumu 6 yıl sonra bı mucize oldu onda da işte bir suru aksilik bilmiyorum 🥺
progestanı ağızdan almak tansiyon dğşüklüğü yapıyor hiç öyle bir belirti oldu mu benim ağızdan alırken 5-3 lere düşüyordu en son aldığımda yerdeydim yarım saat kendime gelemedim doktorum bıraktırdı

Kızlar bir şey soracağım benim bu hafta bir anda göbeğim çıktı baya baya hamile göbeği gibi belli oluyor sizinde böyle bir anda mı çıktı ? Birde gün içinde en az 4 5 defa sağlı sollu kasıklarıma sancı giriyor hemen geçiyor ama anlık elim oraya gidiyor
Bende geçen hafta oldu sağ kasığımda batma sızlama gibi akşama kadar sürdü anlık biniki saniye sonra olmadı

Kızlar bir şey soracağım benim bu hafta bir anda göbeğim çıktı baya baya hamile göbeği gibi belli oluyor sizinde böyle bir anda mı çıktı ? Birde gün içinde en az 4 5 defa sağlı sollu kasıklarıma sancı giriyor hemen geçiyor ama anlık elim oraya gidiyor
Benim de belirgin ama alt kısımda belirginlik var üste doğru yayilmadi henüz. Önceden de göbeğim vardı zaten 😂
Kasık batması iki gündür daha yoğun korkuyorum bazen ama sonra stres olmayayım diyorum, normaldir diyorum
Bence artık normal belirginlesmesi ☺️

Kızlar grip oldum pekmez, limonlu çay, çorba kombosu yapıyorum ama iyileşemedim önerisi olan var mı bebişe geçer diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım benim. Ben başlarda olmuştum ıhlamur ve limonlu su içmiştim hep.
Bende 3.5 4 kilo civarı aldım canım, dediğin gibi bende 52 53 kilo arasında gelip gidiyordum şimdi çok yemememe rağmen erkenden karnım çıktı top gibi 😃 herkes diyor benim karnım 5 aydan sonra çıktı diye, hatta geçen gün kuaföre gittim ağda için orda ki abla karnımı gördü baya şaşırdı, moralimi bozdu yani saçma sapan şeyler söylüyorlar
Ayy valla takmayın kimseyi kafanıza ilk hamileliğimde 7. Aydan sonra belli oluyodu hamileliğim. Bunda 3. Ayda çıktı göbüşüm 🤣🤣 sallayın anın tadını çıkarın derim 🤩🤩
Benim de 14. Haftadan sonra belli olmaya başladı canım rahim büyüdüğü için sancı oluyo. Hafta sonu kasığıma baya sancı girince acile gittim rahim gelişmesinden kaynaklı kas sıkışması dediler. Ağrı kesici serum verdi Dr. Anlık sancılar normal ama içim rahat etsin dersen bi konuş doktorunla

Benim de belirgin ama alt kısımda belirginlik var üste doğru yayilmadi henüz. Önceden de göbeğim vardı zaten 😂
Kasık batması iki gündür daha yoğun korkuyorum bazen ama sonra stres olmayayım diyorum, normaldir diyorum
Bence artık normal belirginlesmesi ☺️
Sanki patlayacak gibiyim her yerde yazıyor karın ağrıları ve anlık sancılar normal diye doktoruma da danıştım o da aynı şeyleri söyledi zaten 10 gün sonra kontrolüm var ama sanki bir anda her şey hızlandı 😂😂

Geçmiş olsun canım benim. Ben başlarda olmuştum ıhlamur ve limonlu su içmiştim hep.

Ayy valla takmayın kimseyi kafanıza ilk hamileliğimde 7. Aydan sonra belli oluyodu hamileliğim. Bunda 3. Ayda çıktı göbüşüm 🤣🤣 sallayın anın tadını çıkarın derim 🤩🤩

Benim de 14. Haftadan sonra belli olmaya başladı canım rahim büyüdüğü için sancı oluyo. Hafta sonu kasığıma baya sancı girince acile gittim rahim gelişmesinden kaynaklı kas sıkışması dediler. Ağrı kesici serum verdi Dr. Anlık sancılar normal ama içim rahat etsin dersen bi konuş doktorunla
Benim sancıdan çok göbek deliğimin etrafında sancı oluyor canım karnım belirginleştiğinden beri daha çok ama sordum doktoruma bu haftalarda normal dedi bakalım 10 gün sonra göreceğiz miniği yaramaz olacakmış hissi var içimde 😂😂

benimde bu hafta baya çıktı göbeğim :anneadayı: ve iki haftadır bir yada iki gece kesin karnımda baya bir gerginlik ve kasıklarımda özellikle sağ tarafımda sancı oluyor minnoşlar büyüyor 😍

Günaydın canım.. benimde aklimdaki tek soru bu aslinda ben lazer yaptirdim tuy gibi çıkıyordu ama bu aralar yine bir kalınlaşma söz konusu oldu ve hemen çıkıyor agdaya mi gitsem dedim hayatimda hiç kuaför de yaptimadim korkuyorum açıkçası sidmi karinlar daha küçük son zamanlarda napicaz ☹️
Bazı kuaförler dikkat ediyor gebeye özen gösteriyor bazıları çok sert yapıyor bende lazere başlamıştım geçen ay ameliyat öncesi uğraşmamak için ağdaya gittim ama öldüm dünde evde yaptım 1 saatten fazla sürmüş koltuk altımla özel bölgem

X