Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    112
Kaç kilo aldın sen canım benim karnım hemen çıktı, bebişin cinsiyeti erkek oyüzden de erken çıkar dediler bilemedim
Nasıl denk gelmişiz öyle ya benim de bebeğim erkek 3 kilo aldım canım şimdiye kadar, zayıf olduğum için aslında 7. haftada bile alt karnım hafif çıkık şekilde belli olmaya başlamıştı. Hele şu an dışarıdan da belli oluyor baya çıktı, taytlarım falan da dar gelmeye başladı.

Sen kaç kilo aldın canım
Bende 3.5 4 kilo civarı aldım canım, dediğin gibi bende 52 53 kilo arasında gelip gidiyordum şimdi çok yemememe rağmen erkenden karnım çıktı top gibi herkes diyor benim karnım 5 aydan sonra çıktı diye, hatta geçen gün kuaföre gittim ağda için orda ki abla karnımı gördü baya şaşırdı, moralimi bozdu yani saçma sapan şeyler söylüyorlar

Aynen iyi denk gelmiş valla 16 ağustos son adet tarihim bebişin doğum tarihi olarak da 23 mayısa denk geliyor

Tahmini doğum 20 Mayıs benim de bu da aynı çıktı valla evet dediğin gibi gerçekten top gibi herkes bana da öyle diyor erken çıkmış falan ama artık sinir bozucu olmaya başladı. Duymamazlıktan geliyorum ben ki ne bekliyorlar zaten şu an tam çıkma dönemi haha

Aynen sinir bozuyorlar gerçekten hamile olduğumuzu daha hassas dönemde olduğumuzu unutuyorlar bencede neyse herkesi takmamak lazım dediğin gibi, tam çıkma dönemi zaten hamile olduğumuz belli olsun

Ben fitil olarak kullandığım için geliyor da doktor normal dediyse normaldir endişe etme tüm önlemler alınmış zaten herşey güzel olacak inşallah hepimiz için de

Merhaba arkadaşlar ben 19+6 dayım ayrıntılı ultrason randevusu alacağım özelde fiyatlar nasıl bilginiz var mı
Merhabalar ist da isen Kadıköy de Prof.Dr.Gülseren Yücesoy var perinatoloji ileri uzmanlığı. Benim dr um Gülseren hanımı önerdi ondan randevu aldım. Nakitte 3900 kart ile 4400 fiyat verdi.

Hamileyken ağda yapmak ne kadar zor ya görememekten değil de canım yanar mı korkusundan mı bilmiyorum dün yaptım kaç saat sürdü kuaförlerde çok acıtıyor hızlı yapalım derken ne yaptıklarını bilmiyorlar aslında serklaj da ağda önerilmiyorda jileti de beceremiyorum orayı burayı kesiyorum

Günaydın canım.. benimde aklimdaki tek soru bu aslinda ben lazer yaptirdim tuy gibi çıkıyordu ama bu aralar yine bir kalınlaşma söz konusu oldu ve hemen çıkıyor agdaya mi gitsem dedim hayatimda hiç kuaför de yaptimadim korkuyorum açıkçası sidmi karinlar daha küçük son zamanlarda napicaz

Valla ben her ay ağdaya gidiyorum canım ama şuan hamilelik döneminde olduğumuz için daha hassas vücudum ama yinede jiletten iyidir sende güvendiğin Bi kuaföre git hamile olduğunu söyle ona göre hızlı hızlı almasınlar

O kadar haklısın ki.. Bir tik fazla aciyor sanki bu dönemde ve ekstra hassas. Benim derimde soyulma, kanama oluyor bazen
Ağda durumun icin sıkıntılıysa yapma canım. Ya da yavaş yavaş alabilecek bir kuaföre git varsa. Ben kendim alabiliyorum şimdilik.
Jiletle de hiç olmuyor, anlık kolaylık ama sonra hemen çıkıyor ve dediğin gibi tahriş oluyor yine

Ay bende lazer yaptırmıştım 2 yıldır hiç bir şey yapmıyordum şimdi çıkmaya başladı ne yapıcam hiç bilmiyorum ağda yapmayı falanda unutmuşumdur muhtemelen

Kızlar bir şey soracağım benim bu hafta bir anda göbeğim çıktı baya baya hamile göbeği gibi belli oluyor sizinde böyle bir anda mı çıktı ? Birde gün içinde en az 4 5 defa sağlı sollu kasıklarıma sancı giriyor hemen geçiyor ama anlık elim oraya gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…