- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.421
Nasıl denk gelmişiz öyle ya benim de bebeğim erkekKaç kilo aldın sen canım benim karnım hemen çıktı, bebişin cinsiyeti erkek oyüzden de erken çıkar dediler bilemedim
Sen kaç kilo aldın canımKaç kilo aldın sen canım benim karnım hemen çıktı, bebişin cinsiyeti erkek oyüzden de erken çıkar dediler bilemedim
Bende 3.5 4 kilo civarı aldım canım, dediğin gibi bende 52 53 kilo arasında gelip gidiyordum şimdi çok yemememe rağmen erkenden karnım çıktı top gibiSen kaç kilo aldın canım
Aynen iyi denk gelmiş vallaNasıl denk gelmişiz öyle ya benim de bebeğim erkek3 kilo aldım canım şimdiye kadar, zayıf olduğum için aslında 7. haftada bile alt karnım hafif çıkık şekilde belli olmaya başlamıştı. Hele şu an dışarıdan da belli oluyor baya çıktı, taytlarım falan da dar gelmeye başladı.
İçine limonda sık. Ayrıca salatalık varsa tuzlayıp bol bol ye ondada c vitamini çokmuş çok iyi geliyor.
Teşekkür ederim kızlar denicemIlık su bal çok az limon ben bu şekilde atlattım sürekli dinleme bide
Tahmini doğum 20 Mayıs benim de bu da aynı çıktı vallaBende 3.5 4 kilo civarı aldım canım, dediğin gibi bende 52 53 kilo arasında gelip gidiyordum şimdi çok yemememe rağmen erkenden karnım çıktı top gibiherkes diyor benim karnım 5 aydan sonra çıktı diye, hatta geçen gün kuaföre gittim ağda için orda ki abla karnımı gördü baya şaşırdı, moralimi bozdu yani saçma sapan şeyler söylüyorlar
Aynen sinir bozuyorlar gerçekten hamile olduğumuzu daha hassas dönemde olduğumuzu unutuyorlar bencedeTahmini doğum 20 Mayıs benim de bu da aynı çıktı vallaevet dediğin gibi gerçekten top gibi herkes bana da öyle diyor erken çıkmış falan ama artık sinir bozucu olmaya başladı. Duymamazlıktan geliyorum ben ki ne bekliyorlar zaten şu an tam çıkma dönemi haha
Ben fitil olarak kullandığım için geliyor da doktor normal dediyse normaldir endişe etme tüm önlemler alınmış zaten herşey güzel olacak inşallah hepimiz için deBana progestani keskinlikle vajinal kullanmicaksin dedi perinatolog ağızdan alıyorum canım bütün ilaçları ben. O yüzden akıntıya sebep olabilecek bir şey yok. Açık sarı renkte böyle sulu akıntı geliyor 2 gündür idrar renginde gibi. Gösterdim hatta gayet normal dedi içim rahat etsin diye gece 2 de kan alındı hatta crp bakıldı normal çıktı ama icim huzur bulmuyor bilmiyorum çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye 6 yıldır bekliyorum oğlumu 6 yıl sonra bı mucize oldu onda da işte bir suru aksilik bilmiyorum
Merhaba canım, 5bin - 10bin arasında duyduklarım şimdiye kadarMerhaba arkadaşlar ben 19+6 dayım ayrıntılı ultrason randevusu alacağım özelde fiyatlar nasıl bilginiz var mı
Merhabalar ist da isen Kadıköy de Prof.Dr.Gülseren Yücesoy var perinatoloji ileri uzmanlığı. Benim dr um Gülseren hanımı önerdi ondan randevu aldım. Nakitte 3900 kart ile 4400 fiyat verdi.Merhaba arkadaşlar ben 19+6 dayım ayrıntılı ultrason randevusu alacağım özelde fiyatlar nasıl bilginiz var mı
Geçmiş olsun canım. Bebeğe geçmesi gibi bi durum söz konusu değil merak etme.Kızlar grip oldum pekmez, limonlu çay, çorba kombosu yapıyorum ama iyileşemedim önerisi olan var mı bebişe geçer diye korkuyorum
Amin canım inşallah her şey güzel olurBen fitil olarak kullandığım için geliyor da doktor normal dediyse normaldir endişe etme tüm önlemler alınmış zaten herşey güzel olacak inşallah hepimiz için de
Günaydın canım.. benimde aklimdaki tek soru bu aslinda ben lazer yaptirdim tuy gibi çıkıyordu ama bu aralar yine bir kalınlaşma söz konusu oldu ve hemen çıkıyor agdaya mi gitsem dedim hayatimda hiç kuaför de yaptimadim korkuyorum açıkçası sidmi karinlar daha küçük son zamanlarda napicazHamileyken ağda yapmak ne kadar zor ya görememekten değil de canım yanar mı korkusundan mı bilmiyorum dün yaptım kaç saat sürdü kuaförlerde çok acıtıyor hızlı yapalım derken ne yaptıklarını bilmiyorlar aslında serklaj da ağda önerilmiyorda jileti de beceremiyorum orayı burayı kesiyorum
Valla ben her ay ağdaya gidiyorum canım ama şuan hamilelik döneminde olduğumuz için daha hassas vücudum ama yinede jiletten iyidir sende güvendiğin Bi kuaföre git hamile olduğunu söyle ona göre hızlı hızlı almasınlarHamileyken ağda yapmak ne kadar zor ya görememekten değil de canım yanar mı korkusundan mı bilmiyorum dün yaptım kaç saat sürdü kuaförlerde çok acıtıyor hızlı yapalım derken ne yaptıklarını bilmiyorlar aslında serklaj da ağda önerilmiyorda jileti de beceremiyorum orayı burayı kesiyorum
O kadar haklısın ki.. Bir tik fazla aciyor sanki bu dönemde ve ekstra hassas. Benim derimde soyulma, kanama oluyor bazenHamileyken ağda yapmak ne kadar zor ya görememekten değil de canım yanar mı korkusundan mı bilmiyorum dün yaptım kaç saat sürdü kuaförlerde çok acıtıyor hızlı yapalım derken ne yaptıklarını bilmiyorlar aslında serklaj da ağda önerilmiyorda jileti de beceremiyorum orayı burayı kesiyorum
Ay bende lazer yaptırmıştım 2 yıldır hiç bir şey yapmıyordum şimdi çıkmaya başladı ne yapıcam hiç bilmiyorumHamileyken ağda yapmak ne kadar zor ya görememekten değil de canım yanar mı korkusundan mı bilmiyorum dün yaptım kaç saat sürdü kuaförlerde çok acıtıyor hızlı yapalım derken ne yaptıklarını bilmiyorlar aslında serklaj da ağda önerilmiyorda jileti de beceremiyorum orayı burayı kesiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?