- 20 Ocak 2020
- 3.238
- 1.366
- 83
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.241
Bende öyleydim canım 1 haftaya yakındır bende de yok 17+6 yım çünkü artık yer değiştiriyorlar en son gittiğimde kalça gelişti kafa yukarı dönmüş ayağıyla bazen rahim ağzına doğru vuruyor için rahat olsun yani o konudaKızlar günaydın. 17. Haftamdayım. Bir şey soracağım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sol tarafta daha rahat uyuyorum. Bebiş sağ tarafta olduğu için sanırım o tarafa uzun süreli uzandığımda baskı olduğu için rahat edemiyordum ama şu an dikkatimi çeken bir nokta 3 gündür o baskı yok sağ sol farketmeksizin iki tarafta da rahatım. Bir tedirgin oldum. Siz iki tarafa da rahat uzanabiliyor musunuz?
Bende öyleydim canım 1 haftaya yakındır bende de yok 17+6 yım çünkü artık yer değiştiriyorlar en son gittiğimde kalça gelişti kafa yukarı dönmüş ayağıyla bazen rahim ağzına doğru vuruyor için rahat olsun yani o konuda
Evet evet baya sulu geliyor benimde gün sonuna doğru bitiyor ama devamli değil qyni tarif ettigin gibi endiselenecek birsey yok benceNe bileyim böyle idrar kaçırmışım gibi oluyor temizlenince bitiyor ama genel olarak gün boyu sürüyor ben Bi de çok ileri yitemiyorum herhalde gece yatarken alıyorum ama 2 saat falan sonra lavaboya gidiyorum çoğunluğu o zaman krem gibi gelmiş oluyor
Evet canım bende de aynı oldu, yukarı çıkıyor bebek o yüzden kasıklardaki baskı azalıyorKızlar günaydın. 17. Haftamdayım. Bir şey soracağım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sol tarafta daha rahat uyuyorum. Bebiş sağ tarafta olduğu için sanırım o tarafa uzun süreli uzandığımda baskı olduğu için rahat edemiyordum ama şu an dikkatimi çeken bir nokta 3 gündür o baskı yok sağ sol farketmeksizin iki tarafta da rahatım. Bir tedirgin oldum. Siz iki tarafa da rahat uzanabiliyor musunuz?
Teşekkür ederim canım dönüsün içinEvet canım bende de aynı oldu, yukarı çıkıyor bebek o yüzden kasıklardaki baskı azalıyor
Benim sulu çok gelmedi canım ama iç çamaşırıma tortu şeklinde geliyor genelde kalıntısıKızlar sizin progestan kalıntılarınızda beyaz ve suyla karışık gibi mi geliyor lavaboda beyaz şıp şıp damlıyor bazen birden çamaşıra da geliyor fitil kullandığımdan beri aynı şekilde oluyor
Bir arkadaş vardı gen testinde cinsiyet erkekti sanırım doktor ultrasonda ısrarla kız olduğunu söylemişti tam hatırlamıyorum arkadaşı tam terside olabilir Instagram da karşıma denk geldi yanlış geçebiliyormus cinsiyet sonucu
Uzerini yagli kagitla kapatirsiniz kurumaz bence. Ya da onlar gelmeden atin, siz yemege gecene kadar pissin.Kızlar günaydın bugün nasılsınız?
Size bir şey danışmak istiyorumhafta sonuna misafirim var her şey tamam ama ben ana yemek bulamıyorum. Bulsam da emin olamıyorum. Köfte yapsam soğur diyorum, tavuk yapsam düz tavuk olmasın diyorum, et yapabileceğimden emin değilim ama işte inşallah yapabilirim ya. Köfteli bir seyler yapsam sonra fırını ısıtıp geri kapatıp içinde bekletsem kurur mu acaba?
Sebzeli bir şey yapsam bir arkadaşımız sebze seçiyor söyleyemez de o ayıp olmasın istiyorum ona da. Ay bulmak yapmaktan zor yemin ediyorum.
Günaydın canım ben o tarz yemek seçen misafirlerim olduğunda daha basit şeyler tercih ediyorum. Bir çorba, klasiktir mercimek mesela ardında tek seferde servis edebileceğim fırın poşetine tavuk, elma dilim baharatlı patates ve pirinç pilavı ortaya da en az 2 çeşit salata oldu bitti. Hem basit hem de doyurucu hiç yorma kendiniKızlar günaydın bugün nasılsınız?
Size bir şey danışmak istiyorumhafta sonuna misafirim var her şey tamam ama ben ana yemek bulamıyorum. Bulsam da emin olamıyorum. Köfte yapsam soğur diyorum, tavuk yapsam düz tavuk olmasın diyorum, et yapabileceğimden emin değilim ama işte inşallah yapabilirim ya. Köfteli bir seyler yapsam sonra fırını ısıtıp geri kapatıp içinde bekletsem kurur mu acaba?
Sebzeli bir şey yapsam bir arkadaşımız sebze seçiyor söyleyemez de o ayıp olmasın istiyorum ona da. Ay bulmak yapmaktan zor yemin ediyorum.
İlk kez gelecekleri için stres oldum ben deUzerini yagli kagitla kapatirsiniz kurumaz bence. Ya da onlar gelmeden atin, siz yemege gecene kadar pissin.
Ben ugrasmak istemedigimde somon yapiyorum firinda cok kolay ya da lazanya. :)
Ay haklısın bir yandan da işte ben de hep memnun olsunlar ya sevmezlerse diye kendi kendime düşüncelere giriyorumGünaydın canım ben o tarz yemek seçen misafirlerim olduğunda daha basit şeyler tercih ediyorum. Bir çorba, klasiktir mercimek mesela ardında tek seferde servis edebileceğim fırın poşetine tavuk, elma dilim baharatlı patates ve pirinç pilavı ortaya da en az 2 çeşit salata oldu bitti. Hem basit hem de doyurucu hiç yorma kendini
Fırında balık çok iyi oluyor canım bence, yanına fırın patates salata bol yeşillikli yap . Ekmek şalgam falan baya güzel kurtarırsınKızlar günaydın bugün nasılsınız?
mantarlı tavuk sote yapıp güveç çanaklarına koy üzerine kaşar rendele fırınla canım yanına pilavla çok güzel bir misafir menüsü oluyor bence. Yanına domates çorbası, salata, havuç taratorKızlar günaydın bugün nasılsınız?
Ben hala yüz üstü bile çok rahat bir şekilde yatıyorum kuzum arada sol tarafa yatınca rahatsızlık hissediyorum pozisyonu biraz düzeltince geçiyorKızlar günaydın. 17. Haftamdayım. Bir şey soracağım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sol tarafta daha rahat uyuyorum. Bebiş sağ tarafta olduğu için sanırım o tarafa uzun süreli uzandığımda baskı olduğu için rahat edemiyordum ama şu an dikkatimi çeken bir nokta 3 gündür o baskı yok sağ sol farketmeksizin iki tarafta da rahatım. Bir tedirgin oldum. Siz iki tarafa da rahat uzanabiliyor musunuz?
Ay salgamim da var adanadan gelmiştiFırında balık çok iyi oluyor canım bence, yanına fırın patates salata bol yeşillikli yap . Ekmek şalgam falan baya güzel kurtarırsın
Kurtarıcı gerçekten bayılıyorum mantaramantarlı tavuk sote yapıp güveç çanaklarına koy üzerine kaşar rendele fırınla canım yanına pilavla çok güzel bir misafir menüsü oluyor bence. Yanına domates çorbası, salata, havuç tarator
Bence de kendinizi ekstra yormayin. Hamilesiniz ve gelenler bunu bilip de sizin mantilar borekler acmanizi beklemiyorlardir heralde. Ben eger misafir gelirse disaridan soyleriz diyorum artik, hic yemek yapamam valla (tabi ilk defa gelen olmuyo artik, samimi oldugumuz insanlar genelde)İlk kez gelecekleri için stres oldum ben deeşimde abartma diyor bir yandan
Misafir seviyorum ama stres oluyorum hazırlık aşamasında bir de şu an yorucu oluyor yapması.
Somon da güzel olabilir hafif
Sen bilirsin kuzum ama bence çok abartma zaten arkadaşlarınız geliyorsa koyu muhabbetler döner ve çok yenmez boşuna telaş yaptığında kalırsınAy haklısın bir yandan da işte ben de hep memnun olsunlar ya sevmezlerse diye kendi kendime düşüncelere giriyorumbiraz abartıyorum bazen ama seviyorum da yemek yapmayı simdi hamileyken zor oluyor yemek yapmak .
Corba klasik mercimek yaparım herkes sever zaten, bir iki meze tarzı şeyler yapsam, salata bir de börek ya da minik lahmacun mu yapsam diye düşündüm. Sonra pilav bir de ana yemek olsa yeter herhalde 8 9 kişi olacağız. Tatlı da cheescake yaparım diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?