- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.221
Ya ben magnet düşünüyorum ama sadece yakınlarıma verecem onların hicbiride atmaz aksine saklarlar başkalarına gerek yok zaten, fazla da bişeye gerek yok dediğin gibi canımAy evet ya bana da anlamsız geliyo demek istedim. O kolonyayı kim ne yapsın bir de kimse yanlış anlamazsa mesela şeyde bana garip geliyo başkasının çocuk adı ile olan magnet veya kapak açaçağı millet onu alıp atıcak mesela üzücü.
Aynen bende çok düşünüyorum ve kaygılanıyorum başkaları önemli değil de eşimin ailesi yanlış anlar diye korkuyorum, herkesin çocuk büyütme şekli farklı ben biraz daha düşkün olacam ve bu sanki kıskanıyorum gibi olmasın istiyorumBende istemiyorum bebek isteyenler kendi yapsın sevsin arada bunu düşünüp çok kaygılanıyorum.
7 8 aylarda daha detaylı konuşuruz heraldeYa ben magnet düşünüyorum ama sadece yakınlarıma verecem onların hicbiride atmaz aksine saklarlar başkalarına gerek yok zaten, fazla da bişeye gerek yok dediğin gibi canım
Aynen canım7 8 aylarda daha detaylı konuşuruz heralde
İnş canım hemen olmuyor zaten bi kç gün geçince etkisini gösteriyorKişiden kişiye değişiyor demek ki canım bende de bişey olmaz inşallah
Öyle diyorlar canım bakalım mecbur yaptıracazİnş canım hemen olmuyor zaten bi kç gün geçince etkisini gösteriyor
Bende oluyor canım yemek sonrası falan da oluyor metabolizma yavaşlayınca hormonların etkisiyle oluyor sanırım bir anda buz kesiyorum sankiYa kızlar böyle sıtma tutar gibi ani üşümeleriniz oluyor mu? Gece çok fena oldum ben wc kalkmıştım sonra bana bir titreme geldi sabahlıkla yorganla yattım çok garipti
Beni de tutuyor canım geceleri lavobaya giderken içim titriyor koşa koşa yatağa gidiyorum sanki hastaymışım gibiYa kızlar böyle sıtma tutar gibi ani üşümeleriniz oluyor mu? Gece çok fena oldum ben wc kalkmıştım sonra bana bir titreme geldi sabahlıkla yorganla yattım çok garipti
Aa bana da bikaç kez oldu eşimi kaldırdım korktum donuyorum diye resmen titredim kızımda da yaşamadım böyle bişey etrafıma anlattım ilginc hamilelikte sıcak basar öyle şey duymadık demişlerdi şimdi görünce yalnız değilmişimYa kızlar böyle sıtma tutar gibi ani üşümeleriniz oluyor mu? Gece çok fena oldum ben wc kalkmıştım sonra bana bir titreme geldi sabahlıkla yorganla yattım çok garipti
Yok canım bı daha olmadı ben de gitmedim cumartesi randevum vardı zatenbuketkanbur canım ne yaptın ? Doktora gittin mi veya görüştün mü
Teşekkür ederim benim bı daha gelmedi takipteyimCanım merhaba, ben de ve birkaç arkadaşta yazmıştı muayeneye gitmedim ama doktorum vajinal bir enfeksiyon olabileceğini söyledi bu haftalarda nişan gelmesi çok imkansız dedi
Halamın gelini 2 ay önce falan doğum yaptı halam kayınvalidesine Mevlüt okutacaktı gelinde Facebook’a mevlüde gelenler benim çocuğumu öpmesin kucağına almasın yazmışKızlar bide şey diyecem, ben çocuk olunca öyle kucaktan kucağa gezsin istemiyorum kimsenin öpmesini istemiyorım ama yanlış anlaşılır diye de korkuyorum, çocuğumun üstüne çok düşeceğimi biliyorum beklediğimiz içinde daha çok kıymetli bende oyüzden herkes sanki farklı düşünecek gibime geliyor
Ahha oda komik olmuş gerçektenHalamın gelini 2 ay önce falan doğum yaptı halam kayınvalidesine Mevlüt okutacaktı gelinde Facebook’a mevlüde gelenler benim çocuğumu öpmesin kucağına almasın yazmışyani bende öpülmediniz istemem ama çokta takmam sadece 40 gün olmadan asla fotoğraf çekilsin paylaşılsın istemiyorum kayınvalidem bu konuda çok boş bir insan bir o konuda insanları uyarıcam kimde alınırsa alınsın onun dışında zafen eşek değillerse 1 aylık bebeğin öpülmeyeceğini bilirler.
Valla sağlık ocağındaki ebe çağırdı tek doz olacak zaten yapalım dedi tamam dedim ben de.Erken yapmışlar benim bugün takip vardı 2 hafta sonra gel dedi
Benimde evim küçük 2+1 kutu gibi ve onu depolayacak alanim yok katlamali almak istedim bebegi olan arkadaşlar hic kullanisli değil yorumu yapinca kafam karıştı ondan sizlere sormak istedim.
Ben oğlumda kullandım çok da memnun kaldım yer kaplama ası açısından çok iyi. Sadece kovaya çok su koymamaya çalışın eğer biraz dayanırsanız suyu dökülür. Bir de ben köpük yatak kullanmıştım onu tavsiye ederim fileden daha konforlu.Bende daha kullanmadım ama onlar neden kullanışlı değil dedi peki sebebi neymiş bende bilmiyorum çünkü
Oğlum pandemi bebeğiydi lavanta kokulu sabun alıp paketlemiştim yakınlarıma vermişimAy evet ya bana da anlamsız geliyo demek istedim. O kolonyayı kim ne yapsın bir de kimse yanlış anlamazsa mesela şeyde bana garip geliyo başkasının çocuk adı ile olan magnet veya kapak açaçağı millet onu alıp atıcak mesela üzücü.
Yaa zaten çok bilmişler dışında kimse almak istemiyor onlara da açıkça söylersiniz dileyen kızsın dileyen kırılsın. Ama anneniz ya da kv falan yardım için gelecekse bırakın alsınlar ki dinlenin sonra kimse isteseniz de gelmiyo zatenKızlar bide şey diyecem, ben çocuk olunca öyle kucaktan kucağa gezsin istemiyorum kimsenin öpmesini istemiyorım ama yanlış anlaşılır diye de korkuyorum, çocuğumun üstüne çok düşeceğimi biliyorum beklediğimiz içinde daha çok kıymetli bende oyüzden herkes sanki farklı düşünecek gibime geliyor
Bana da 1 kaç kez oldu saç kurutma makinesi ile ısıttım kendimi. Üstüm açılınca olmuştum.Ya kızlar böyle sıtma tutar gibi ani üşümeleriniz oluyor mu? Gece çok fena oldum ben wc kalkmıştım sonra bana bir titreme geldi sabahlıkla yorganla yattım çok garipti
Evet baya sulu akıntı yapıyor ve dedigin gibi beyaz beyaz tortulu dökülüyor ben ilk tereddüt ettim ama bir gun unuttum kullanmayi hic birşey yoktu ertesi hun kullandim ayni oldu fitilden canimKızlar sizin progestan kalıntılarınızda beyaz ve suyla karışık gibi mi geliyor lavaboda beyaz şıp şıp damlıyor bazen birden çamaşıra da geliyor fitil kullandığımdan beri aynı şekilde oluyor
Ne bileyim böyle idrar kaçırmışım gibi oluyor temizlenince bitiyor ama genel olarak gün boyu sürüyor ben Bi de çok ileri yitemiyorum herhalde gece yatarken alıyorum ama 2 saat falan sonra lavaboya gidiyorum çoğunluğu o zaman krem gibi gelmiş oluyorEvet baya sulu akıntı yapıyor ve dedigin gibi beyaz beyaz tortulu dökülüyor ben ilk tereddüt ettim ama bir gun unuttum kullanmayi hic birşey yoktu ertesi hun kullandim ayni oldu fitilden canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?