-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.481
çok şükürr darısı bize olsun inşallahİnşallah çok güzel geçertek tek her şeyine bakıldı biz de çok tedirgin olduk her an olumsuz bir şey duyacağız diye çok şükür bir sıkıntı çıkmadı güzel geçti, sadece bebeğin ölçümleri bir hafta geriyle uyumlu çıktı. O yüzden sat tarihimi değiştirdi doktor ( geç döllenme vs olabilir dedi eski ultrasonlarımda da aynı şeyi yaşamıştım)
Bu mu?bunlar bana çok güven vermiyor. Nexusta hem kulaktan hem temassız ölçen model var onu aldım radarıma . #reklamdeğil
Çok tatlısın canımBugün uzun zaman sonra giyinip çıkıyorum evden o yüzden bir göbek fotisi eklemek istedim size ben de23 hafta bitti bu gün tam
Çok teşekkür ederim insana çok güzel bir enerji geliyormuş hamileyken gerçekten söylerlerdi inanmazdım.Çok tatlısın canım
18 ile 22 arası diye biliyorum. İçinize nasıl siniyorsa o zamanda yaptırın.Kalbiniz erken diyorsa daha sonrasına alma şansınız varsa o zamana alabilirsiniz.Kalbimiz bizi doğru olana yönlendirirCanım bende şimdi randevu için aradım 20+0 a veriyordu. Çok mu erken olur? Bende erken olur mu falan dedim o zaman 11 inde arayın o haftaya ayarlayalım doktor şehir dışında olacak çünkü dedi
Öyle yapayım 20 bana erken geliyor biraz daha bekliyim 21 de yaptırayım. Teşekkür ederim18 ile 22 arası diye biliyorum. İçinize nasıl siniyorsa o zamanda yaptırın.Kalbiniz erken diyorsa daha sonrasına alma şansınız varsa o zamana alabilirsiniz.Kalbimiz bizi doğru olana yönlendirir
evet evet, aldım ben de az önce. Bunu yazmak için girmiştimBu mu?
11.11 de düşer mi acaba beklesem mi bilmiyorum 559 TL şuanevet evet, aldım ben de az önce. Bunu yazmak için girmiştimen düşük fiyatı gördüm
Ne güzelsinizzz hanımefendiiiiiiBugün uzun zaman sonra giyinip çıkıyorum evden o yüzden bir göbek fotisi eklemek istedim size ben de23 hafta bitti bu gün tam
11.11 var daha di mi ahahha yükseltip tekrar bu fiyata düşürürler gibi11.11 de düşer mi acaba beklesem mi bilmiyorum 559 TL şuan
Çok teşekkür ederimNe güzelsinizzz hanımefendiiiiii
Evet ya bekliyim biraz11.11 var daha di mi ahahha yükseltip tekrar bu fiyata düşürürler gibi
Ben bunları görünce diyprum benim geç oluyo galiba18 ile 22 arası diye biliyorum. İçinize nasıl siniyorsa o zamanda yaptırın.Kalbiniz erken diyorsa daha sonrasına alma şansınız varsa o zamana alabilirsiniz.Kalbimiz bizi doğru olana yönlendirir
Ayyy ben de bu yağdan almıştım yeni bitti, karnıma kullanıyordum sıfır yağlı his çok beğendim bennnKızlar gunes kremım bıtmıstı,eczacım bu catlak yagını cok onerdı yüze bile sürülebilir dedi,yine battım#reklamdeğil
hepimiz battık şakasız asdjkdfKızlar gunes kremım bıtmıstı,eczacım bu catlak yagını cok onerdı yüze bile sürülebilir dedi,yine battım#reklamdeğil
hepimiz battık şakasız asdjkdf
Gerçekten kasım bizi fena batırdıhepimiz battık şakasız asdjkdf
Uyuyup uyanıp bişeyler alıyorum psikolojim bozuldu djsjsjshepimiz battık şakasız asdjkdf