- 14 Mayıs 2021
- 4.435
- 8.627
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.441
Kullanılır yazan var kullanılmaz yazan var doktora da hiç sormadım cnmBu nioli yağı gebelikte de kullanılabiliyor mu canım
Az kaldı hayırlısıylaBende de keton çıktı keton+ yazıyor? Kafayı yememek elde değil o anlamı mi geliyormuş keton. Off off vallahi bi bitsin artık ya tahlil verdikçe stres oluyorum.
Canım çok güzeller ya sağlıkla doldursun içini inşallah insan görünce duygulanıyorGunaydınn kızlaaarbuyuk esyaları tamamladım kurunca atacaktım sıze,atıyorum hepsını,hepsınden cok memnun kaldım cok begendım,almayanlar varsa bılgılerıne. anakucagı almak ısyeyen varsa hem elektrıklı hem kaliteli hem fıyatı uygun.#reklamdeğil
yaa bu yatak modeli güzelmişşş. Bir modeli daha vardı bunun ama 6 aya kadar kullanılıyor bu o değil sanırımGunaydınn kızlaaarbuyuk esyaları tamamladım kurunca atacaktım sıze,atıyorum hepsını,hepsınden cok memnun kaldım cok begendım,almayanlar varsa bılgılerıne. anakucagı almak ısyeyen varsa hem elektrıklı hem kaliteli hem fıyatı uygun.#reklamdeğil
Yok canım degıl 4 yasına kadar kullanılıyor bu.çok guzel ve kullanıslı tekerleklerıde var odalar arası gecıs yapabılıyorsun.yaa bu yatak modeli güzelmişşş. Bir modeli daha vardı bunun ama 6 aya kadar kullanılıyor bu o değil sanırım
Çok sagol kuzum Allahım ınsallah hepımızın bebeklerı saglıcakla kullansın aldıklarımızıCanım çok güzeller ya sağlıkla doldursun içini inşallah insan görünce duygulanıyorsenin bebek arabası modeli neydi bu arada ben de hala arayıştayım.
Bende onceden trendyol canli yayinindan braun ates olceri bin tlye almistim ama artik kodlar o kadar hizli tukeniyor ki yetisemiyorumKızlar bugün 18.00 da İbrahim meltem fenomen çiftinin Trendyol da canlı yayını var. Baktım Braun kulak ateş ölçer bebek bakım çantası falan var önceden sepete ekleyin yayında verdiği gibi satın ala basarsınız. İndirim ne kadar bilmiyorum ama
Ben de 3+ cikti lokosit anlamadim nedne boyleLökosit iyi çıkmış bence ondan bi şey dememiş olabilir dr. Bende 23 çıktı ilaç kullanıyorum
Çok çabuk tüketiliyor. Ama belki sepete ekleyip onlar anlatana kadar kupon kodu kısmına gelirsek hemen yaparsak olur belkiBende onceden trendyol canli yayinindan braun ates olceri bin tlye almistim ama artik kodlar o kadar hizli tukeniyor ki yetisemiyorum
Bende de 3+ çıkmış ilaç kullandın mı canımBen de 3+ cikti lokosit anlamadim nedne boyle
Yeni cikti canim sonuc doktoruma attim cevap bekliyorum sen kullandin mi canim ?Bende de 3+ çıkmış ilaç kullandın mı canım
Canım çok teşekkür ederim biz de haftaya perşembe bakacağız ebebek'ten mağazaya gidip buna da bir bakarım artık bütün modelleri orada görüp ona göre alacağımÇok sagol kuzum Allahım ınsallah hepımızın bebeklerı saglıcakla kullansın aldıklarımızıchıcco goody x plus model,pusetide var ıkısını 24 bın tl ye aldık,bebek arabası tek tusla kapanıyor cok hafıf,pusette 2 yasına kadar kullanılıyormus.
Ben sormuştum önermiyorum ben dedi. Ben hamilelik öncesi kullanıyordum maalesef bıraktımKullanılır yazan var kullanılmaz yazan var doktora da hiç sormadım cnm
evet cidden araba aşırı kolay kendi kendine kapanıyor ve hafif. Ben arada nasıl kapatıldığını unutuyorum sjdfks diyorum bozuldu bu dsklfÇok sagol kuzum Allahım ınsallah hepımızın bebeklerı saglıcakla kullansın aldıklarımızıchıcco goody x plus model,pusetide var ıkısını 24 bın tl ye aldık,bebek arabası tek tusla kapanıyor cok hafıf,pusette 2 yasına kadar kullanılıyormus.
PUREDU Haki Renk Bebek Bakım Çanta Seti- Basil Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu almıştım. #reklamdeğilAnne bebek çantası ne aldiniz şuan indirim li biseyler varmı acaba
Papatya nickli arkadasımızın tam nıckı neydı?gorunmuyor bayadır merak ettım.