Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok güzeller ya sağlıkla doldursun içini inşallah insan görünce duygulanıyor senin bebek arabası modeli neydi bu arada ben de hala arayıştayım.

Gunaydin kizlar ya ben dün kan verdim bazi sonuclarim cikti bazilarini hala bekliyorum ancak alt degerim 3 deger yuksek cikmis bu degeri yukselen oldu mu? Neden oluyor?

yaa bu yatak modeli güzelmişşş. Bir modeli daha vardı bunun ama 6 aya kadar kullanılıyor bu o değil sanırım

Canım çok güzeller ya sağlıkla doldursun içini inşallah insan görünce duygulanıyor senin bebek arabası modeli neydi bu arada ben de hala arayıştayım.
Çok sagol kuzum Allahım ınsallah hepımızın bebeklerı saglıcakla kullansın aldıklarımızıchıcco goody x plus model,pusetide var ıkısını 24 bın tl ye aldık,bebek arabası tek tusla kapanıyor cok hafıf,pusette 2 yasına kadar kullanılıyormus.

Bende onceden trendyol canli yayinindan braun ates olceri bin tlye almistim ama artik kodlar o kadar hizli tukeniyor ki yetisemiyorum

Canım çok teşekkür ederim biz de haftaya perşembe bakacağız ebebek'ten mağazaya gidip buna da bir bakarım artık bütün modelleri orada görüp ona göre alacağım

evet cidden araba aşırı kolay kendi kendine kapanıyor ve hafif. Ben arada nasıl kapatıldığını unutuyorum sjdfks diyorum bozuldu bu dsklf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…