- 20 Temmuz 2010
- 524
- 1.437
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.501
Üni hastanesinde yaptırdım canım rahim ağzı uzunluğuna karından ultrasonla baktılar Zaten devlette takip eden de sürekli bakıyor . Sadece sürekli bize bildirim yapmıyorlar bence Ben bir kere sorunca söylemişti mesela Çok farklı bir ölçüm tekniği yok yani Rutinde bakılıyorKızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı ?
Benim haftaya özelde fiyatı 4600 tl.
Rahim ağzı uzunluğuna detaylıda bakılıyormuş. Bunu karından mı baktılar vajinal mi baktılar. Vajinal bakılmasından korkuyorum umarım karından ölçülebilir. Siz
de bi durumlar nasıl ?
Bu bende var canım üst üste bazen ölçümler birbirini tutmuyor falan Temassız alma benceKulaktan alacaktım ama sizce bu nasıl?
İyi bari sevindim canım iyi olmasına.gunes kremını epeydır kullanıyırum cok memnunum.buda guzeldır o zaman.3 ay idare eder beniAyyy ben de bu yağdan almıştım yeni bitti, karnıma kullanıyordum sıfır yağlı his çok beğendim bennn
Benim de lieracım bitmek üzere sadece duş sonrası kullanıyorum artık bir de bir yerim kaşınırsaGerçekten kasım bizi fena batırdıbende lierac almıştım hemen bitti. Çünkü doktorum basenlerine de sür dedi. Basenleriminde maşallahı var şimdi bebac acı badem sütü sürüyorum. Bir arkadasım önermişti aklınızda olsun fiyatı da uygun.
Teşekkür ederim canım bilgi içinBu bende var canım üst üste bazen ölçümler birbirini tutmuyor falan Temassız alma bence
Rahim ağzı kısalığı vajinal yollarla bakılıyor hatta benim baktılar doktoruma sordum vajinalden bakılır o karından değil demiştiKızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı ?
Benim haftaya özelde fiyatı 4600 tl.
Rahim ağzı uzunluğuna detaylıda bakılıyormuş. Bunu karından mı baktılar vajinal mi baktılar. Vajinal bakılmasından korkuyorum umarım karından ölçülebilir. Siz de bi durumlar nasıl ?
Ben ateş ölçeri 1 tane kulaktan 1 tane de kol altı aldım. İkisi de Braun, biz hastanede de temassız olanları sevmiyoruz ortam ısısından dahi etkilenebiliyorTeşekkür ederim canım bilgi içinmayanın dediğini alıcam ama 11.11 i bekliyorum
Hatta bende kısalık var perinat doktoru vajinalden bakalım ki net sonuç görelim kaç olduğunu dedi cuma yine gidicem geçen haftada kendi doktoruma sordum alttan bakılınca daha net oluyor sıkıntı yoksa bakmıyoruz alttan demişti belki de benim var diye tam mm görmek için baktılar ilkinde de hep alttan baktılarRahim ağzı kısalığı vajinal yollarla bakılıyor hatta benim baktılar doktoruma sordum vajinalden bakılır o karından değil demişti
Bunu bilmiyordum. Kulaktan ölçümü önerdiler hep kol altı daha mı önemliBen ateş ölçeri 1 tane kulaktan 1 tane de kol altı aldım. İkisi de Braun, biz hastanede de temassız olanları sevmiyoruz ortam ısısından dahi etkilenebiliyorEn sağlıklı ölçüm her zaman kol altı ölçüm olduğu için benim en önem verdiğim o
Benim doktorum rutin kontrollerde karından bakarak rahim ağzı uzunluğu ölçüsünü veriyorRahim ağzı kısalığı vajinal yollarla bakılıyor hatta benim baktılar doktoruma sordum vajinalden bakılır o karından değil demişti
Kulaktan ölçüm de çok önemli o yüzden onu da aldım ama benim en önem verdiğim kol altı ölçüm. Çünkü kulak içi ölçüm yarım derece hatta 1 dereye kadar yüksek gösterebilir örneğin diş çıkarma döneminde baş ateşi daha yüksek çıkar ama vücut sıcaklığı önemlidir çoğu zaman. O yüzden 2 derece kullanılacaksa bence kulak içi ve kol altı olmalıBunu bilmiyordum. Kulaktan ölçümü önerdiler hep kol altı daha mı önemli
Almak isteyen olursa şuan reçete.com da çatlak yağı 764tl ye düşüyor. lierac var bende bundan da alacağım şimdi gerçekten battıkkKızlar gunes kremım bıtmıstı,eczacım bu catlak yagını cok onerdı yüze bile sürülebilir dedi,yine battım#reklamdeğil
ayakta da sayılmam aslında kdjffMahsun kırmızıgül - yıkılmadım ayaktayım
artık ekonomik yöntemlere geçtik desene ahhaGerçekten kasım bizi fena batırdıbende lierac almıştım hemen bitti. Çünkü doktorum basenlerine de sür dedi. Basenleriminde maşallahı var şimdi bebac acı badem sütü sürüyorum. Bir arkadasım önermişti aklınızda olsun fiyatı da uygun.
en önemli şey önce hallet bence, İSİM sdfsdgsUyuyup uyanıp bişeyler alıyorum psikolojim bozuldu djsjsjs
Ama az kaldı gibi sanki
İsim konusunda perişanım resmen yaa saldım artık kdkdkdayakta da sayılmam aslında kdjff
artık ekonomik yöntemlere geçtik desene ahha
en önemli şey önce hallet bence, İSİM sdfsdgs
gel sen de Ege koy yaşadığın bölgeye de yakın sdjkflİsim konusunda perişanım resmen yaa saldım artık kdkdkd
Anne yanı çanta ne ya yatak baktığım için hatlar karıştı ahahshhsha. Bebek bakım çantası demek istedimBugün bir arkadaş anne yanı çanta sormuştu. Ben dün sipariş verdim bugün geldi çanta çok kullanışlı gözüküyor tek dezavantajı boş hali bile biraz ağır ama sağlam, kaliteli birşey belli
#reklamdeğil
MCD Bag Vista Siyah Bebek Bakım Çantası
Bebeğiniz ile günlük gezinti ya da seyahatlerinizdeyken MCD Bag’in size sundukları, onu harika bir bebek bakım çantası yapar. MCD Bag yanınızdayken ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz. Vista modelimiz hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için ürün özelliklerine tıklayarak bilgi sahibi...mcdbag.com
Ben Deniz koymak istiyorum ama eşim hiç yakın değil bu isme jdjdj Deniz ya da Devrim olacak gibi ama du bakalımgel sen de Ege koy yaşadığın bölgeye de yakın sdjkfl
Evet canım bugün tekrar kültür sonucum çıktı üreme olmamış çok şükür sorun yok dedi doktorYeni cikti canim sonuc doktoruma attim cevap bekliyorum sen kullandin mi canim ?
Çok teşekkür ederimKulaktan ölçüm de çok önemli o yüzden onu da aldım ama benim en önem verdiğim kol altı ölçüm. Çünkü kulak içi ölçüm yarım derece hatta 1 dereye kadar yüksek gösterebilir örneğin diş çıkarma döneminde baş ateşi daha yüksek çıkar ama vücut sıcaklığı önemlidir çoğu zaman. O yüzden 2 derece kullanılacaksa bence kulak içi ve kol altı olmalı