- 14 Mayıs 2021
- 4.437
- 8.635
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.461
Babamda diyoki ya cocuk ıcındeyken yanlıslıkla düğmeye basarsan ne olacakevet cidden araba aşırı kolay kendi kendine kapanıyor ve hafif. Ben arada nasıl kapatıldığını unutuyorum sjdfks diyorum bozuldu bu dsklf
Hepsi çok güzel gözüküyor canım. Güle güle kullanGunaydınn kızlaaarbuyuk esyaları tamamladım kurunca atacaktım sıze,atıyorum hepsını,hepsınden cok memnun kaldım cok begendım,almayanlar varsa bılgılerıne. anakucagı almak ısyeyen varsa hem elektrıklı hem kaliteli hem fıyatı uygun.#reklamdeğil
Ben henüz detaylı yaptırmadım ama rahim ağzı uzunluğuma 16. Haftada vajinal bakıldı. Çok kısa sürdü korkulcak bir şey yok aslında. Öyle bakılırsa da stres olmayınKızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı ?
Benim haftaya özelde fiyatı 4600 tl.
Rahim ağzı uzunluğuna detaylıda bakılıyormuş. Bunu karından mı baktılar vajinal mi baktılar. Vajinal bakılmasından korkuyorum umarım karından ölçülebilir. Siz de bi durumlar nasıl ?
Vallahi bende akıntı da yoktu kasıklarda sızı da yoktu. yani burada sarı akıntı vs deniyor. ama bende normal bazen çok hareketsiz kaldığım zamanlarda kokusuz beyaz azıcık akıntı olurdu. hiç şikayetim vs yoktu. ped falan kullanmadım hiç. çok halsizlik vardı o şekilde gittim tesadüf idrar tahlili istedim öyle çıktı. nasıl oluyor bende anlamadımCanım kasıklarda sızı girmesş gibi bi şey yaptı mı idrar yolu enfeksiyonu ben de şu an öyle de en son ilaç kullanmıştım yarın çıkıcak yeni kültür sonucum stres oldum ben de
Babandaki anksiyete seviyesiyle benimkini aynı olması dkfj ama allahtan koltugu yatırmadan kapanmıyorBabamda diyoki ya cocuk ıcındeyken yanlıslıkla düğmeye basarsan ne olacak
Detaylı da hep karından işlem yapılıyor vajinal bakıldığını hiiç duymadımmmKızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı ?
Rahim ağzı uzunluğuna detaylıda bakılıyormuş. Bunu karından mı baktılar vajinal mi baktılar. Vajinal bakılmasından korkuyorum umarım karından ölçülebilir. Siz de bi durumlar nasıl ?
dr ilaç verdi mi peki size. tedirgin oldum içerken ama mecbur içtim 2+ çıkıncaBen de 3+ cikti lokosit anlamadim nedne boyle
3 gün grev var canım evetGünaydın kızlar. Bugün aşı günümdü. Sağlık ocakları grevdeymiş kapıdan döndüm. Nasıl sinir oldum. Samsun bugün sel fırtına bir de.
evet canımmm dün haber de duydum ben de 5-6-7 grev günüymüşGünaydın kızlar. Bugün aşı günümdü. Sağlık ocakları grevdeymiş kapıdan döndüm. Nasıl sinir oldum. Samsun bugün sel fırtına bir de.
Kultur sonucu ciksin bir bakalim dedidr ilaç verdi mi peki size. tedirgin oldum içerken ama mecbur içtim 2+ çıkınca
Canim doktor bende karnimdan bakti 50 mm serviks diye not almisKızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı ?
Canım bende şimdi randevu için aradım 20+0 a veriyordu. Çok mu erken olur? Bende erken olur mu falan dedim o zaman 11 inde arayın o haftaya ayarlayalım doktor şehir dışında olacak çünkü dediKızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı ?
Ben gittim detaylı ultrasona, benimkine karından bakıldı, rutin muayenelerimde de kendi doktorum karından ölçüyor mutlakaKızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı ?
Nasıl geçti detaylı ultrason acaba? benim de ayın 22snde ister istemez tedirgin oluyorum inşallah çok güzel geçer herkesinBen gittim detaylı ultrasona, benimkine karından bakıldı, rutin muayenelerimde de kendi doktorum karından ölçüyor mutlaka
bunlar bana çok güven vermiyor. Nexusta hem kulaktan hem temassız ölçen model var onu aldım radarıma . #reklamdeğilKulaktan alacaktım ama sizce bu nasıl?
İnşallah çok güzel geçerNasıl geçti detaylı ultrason acaba? benim de ayın 22snde ister istemez tedirgin oluyorum inşallah çok güzel geçer herkesin