Belki olmazsın :)
Her zaman yumurtlama olmuyor sanırım . Rabbim herkesin hakkında hayrlısını versin inşallah.
en aşağı yazıyorum şimdi
Aşağı toplu şekilde yazıyorum şimdi :)
Ah canım işte o kadar yalancı pozitif görünce insan arada kalıyor. Testlere belli olmuyor. Çok teşekkür ediyorum en yakın zaman da Rabbim sizlere de güzel haber almayı nasip etsin. :)
Ahh öyle ağladım ki anlatamam şuan değişik duygular içerisindeyim. Rabbim 3. Kez anne olmayı nasip edecek inşallah bana sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin. Rabbim sizlere de en yakın zamanda güzel almayı nasip etsin bol bol çift çizgi görelim :)
Kuzucum bugün 11. Gün çatlamanın.
7 gün de yaptığımda negatif 1.20 görmüştüm ama hastane hep öyle çıkarıyordu.
11 gün kan verdim 30 çıktı. 3 gün var işte bende şaşırdım hani çok silik olduğu için belki daha beta bu kadar yükselmemiştir dedim ama yükselmiş. Şimdi kan vermek lazım 2 günde bir sanırım.
Gebelik belirtilerim :
Öncelikle çatlmanın 6. Günü süt beyaz akıntı geldi , göğüslerim de sızlama ve acıma oldu ( emziriyorum ondan dolayı sandım ama farklıydı)
Kasık ağrılarım hep sol tarafta oldu , bir kez sağ tarafta hissettim şuan halen sol tarafta ağrı, yanma hissi ve batma hissi oluyor.
Çatlamanın 11 günü akıntı çoğaldı ve bembeyaz süt renginde akıntı gelmeye devam ediyor.
Sivilcelwrim çıktı , belki saçma gelir ama gözümde idrise denilen şey çıktı 2 gün önce, vücut ısım inanılmaz çok ( gün gece eşim sarıldı bu ne hayatım yanıyorsun dedi hatta) ve çatlamadan sonra yüzüm alev gibiydi halen daha alev gibi yanıyor sanki elleyince hissediyorum. WC ye çok fazla çıkıyorum, gaz arttı ve bugün 11. Gün idrarım koktu.
Heyecandan dağınık dağınık yazdım ama toplamak gerekirse.
Çatlamadan beri geçmeyen kasık batması , akıntı , yüzümde ateş , WC çok sık çıkma, gaz gibi belirtilerim oldu.
Yumurtlamam 9 aralık
Çatlamam 11 Aralık
Hatta elimde bir adet ovulasyon testi vardı beklemeden yaptım oda ekliyorum bu şekilde çıktı. Yumurtlama takini yaptığım daki testlere baktım. Oda yumurtlamadan 1 gün önce bu koyulukta çıkmış ve pik olmuş. Demekki anladığım kadarıyla bu şekilde kontrol etmeye devam etsem 1-2 gün tamamen pik olacak.