- 20 Aralık 2020
- 17.109
- 75.874
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.801
teşekkür ederimmm cinsiyetleriniz belli oldu muMerhaba ufak tefek alıcam 2025 hersey çok pahalı olcak yeni yıl yeni zaman bu arada sanada hayırlı olsun benimde çift yumurta
Kıyafetlerı o zaman al bencede canım sımdı bıberonu emzıgı ates ölçerini nem makınasını vs falan alırsınYa bende alisverise baslicam ama cinsiyet degisir diye korkuyorumalisverise baslayanlar fetal dna yaptiranlar sanirim bende detayli ultrasonu bekliyorum ordada cinsiyete ne dicekler merak ediyorum ona gore alcam biseler insallah
Askım ben yaptırmadım 14. Haftada 2 farklı doktora gittim bi kendi doktorum bi devlete ikisi de çok net kız gördü çünkü baya net gösterdi. Dün de 16. Hafta kontrole gittik yine apaçık kız gözüküyordu. Eğer yüzde yüz eminse doktor alınabilir ama değilse beklemek lazımYa bende alisverise baslicam ama cinsiyet degisir diye korkuyorumalisverise baslayanlar fetal dna yaptiranlar sanirim bende detayli ultrasonu bekliyorum ordada cinsiyete ne dicekler merak ediyorum ona gore alcam biseler insallah
Unuttu bizi
misafirler gidince yazar kesin
Ozaman seninki belli netAskım ben yaptırmadım 14. Haftada 2 farklı doktora gittim bi kendi doktorum bi devlete ikisi de çok net kız gördü çünkü baya net gösterdi. Dün de 16. Hafta kontrole gittik yine apaçık kız gözüküyordu. Eğer yüzde yüz eminse doktor alınabilir ama değilse beklemek lazım
Unuttu bizi
Ben merak etmıyom artıkhevesım kactı
Bana sanki erkek gibi geliyor ama hadi hayırlısımisafirler gidince yazar kesinbi ara bi tuvalete kaçsaydı iyyidi
Artık gördüyse değişmez canım 16. Haftada çok net oluyor her şeyleri de ortada oluyorOzaman seninki belli netbenim bebege 12. Haftada kiza benzio dedi doktorum. 16. Haftada erkek dedi oyuzden bekliorm hala
Hahahahah benimki de aynen öyle olduOzaman seninki belli netbenim bebege 12. Haftada kiza benzio dedi doktorum. 16. Haftada erkek dedi oyuzden bekliorm hala
Ben de öyle hala %100 denmedi haha o yüzden mavi pembe ve böyle çok kızsal ya da erkeksi şeyler almıyorum dümdüzYa bende alisverise baslicam ama cinsiyet degisir diye korkuyorumalisverise baslayanlar fetal dna yaptiranlar sanirim bende detayli ultrasonu bekliyorum ordada cinsiyete ne dicekler merak ediyorum ona gore alcam biseler insallah
Ay ben de öyle yapıyorum yaKıyafetlerı o zaman al bencede canım sımdı bıberonu emzıgı ates ölçerini nem makınasını vs falan alırsınkendıne alısverıs yapabılırsın pijama,gögüs ucu kremi gümüş kapak vs gibi
Biraz arastırma yaptım canım yara oluyomus gögüs ucuAy ben de öyle yapıyorum yahastane çıkışı aldım tek o da krem rengi gümüş kapak şart mı peki yoksa şu kalkanlar da işe yarar mı
Kızlar bu göğüs ucu yarası fena ilk bebekte bişey yoktu ben ikincisinde yaşadım resmen emzirmek istemiyordum tam bir ay o memeyi yakaldigi an berbat bir acı beynime giriyordu resmen kanıyordu bir ay öyle çektim silikon UCLA emzirdim ama bebek yakalayamdi kremle filan anca geçmişti o yüzden önemli bişey haberiniz olsunBiraz arastırma yaptım canım yara oluyomus gögüs ucuen iyi gümüş kapakmış,krem sürüp onu kapayınca iyileştiriyormuş hemen.tanıdıgım herkes onu söyledi bende ebebkten aldım.hatta dogum yapmadan 1 ay once takmaya baslamak cok ıyı oluyormus
Ya peki bu göğüs pedi kullanmak şart mı ne zaman kullanılıyor? Lansinohnun aldım. Gümüş kapağı 1 ay önce takınca 24 saat mi hep kalcakBiraz arastırma yaptım canım yara oluyomus gögüs ucuen iyi gümüş kapakmış,krem sürüp onu kapayınca iyileştiriyormuş hemen.tanıdıgım herkes onu söyledi bende ebebkten aldım.hatta dogum yapmadan 1 ay once takmaya baslamak cok ıyı oluyormus
Ayy öyle miiiiiii o zaman gümüş kapak almak şart yani. Lansinohnun göğüs ucu kremi pedini falan aldım işe yarar inşallahKızlar bu göğüs ucu yarası fena ilk bebekte bişey yoktu ben ikincisinde yaşadım resmen emzirmek istemiyordum tam bir ay o memeyi yakaldigi an berbat bir acı beynime giriyordu resmen kanıyordu bir ay öyle çektim silikon UCLA emzirdim ama bebek yakalayamdi kremle filan anca geçmişti o yüzden önemli bişey haberiniz olsun
Ayy evet sımdı okuyunca bıle gogsum sızladıKızlar bu göğüs ucu yarası fena ilk bebekte bişey yoktu ben ikincisinde yaşadım resmen emzirmek istemiyordum tam bir ay o memeyi yakaldigi an berbat bir acı beynime giriyordu resmen kanıyordu bir ay öyle çektim silikon UCLA emzirdim ama bebek yakalayamdi kremle filan anca geçmişti o yüzden önemli bişey haberiniz olsun
Sanırım lansinohu sürüp kapagi takacaksinAyy öyle miiiiiii o zaman gümüş kapak almak şart yani. Lansinohnun göğüs ucu kremi pedini falan aldım işe yarar inşallah
gogus pedi mantar yapıyormus,ıyı degılmıs oYa peki bu göğüs pedi kullanmak şart mı ne zaman kullanılıyor? Lansinohnun aldım. Gümüş kapağı 1 ay önce takınca 24 saat mi hep kalcakne çok sordum