Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
İnşallah azaltır canım sende çok yorma kendini ben hep yatıyorum valla

Ya canım öyle öyle de vajinal bakması beni endişelendirdi açıkçası çoğu kişiden doğuma kadar vajinal baktırmayın diye şeyler duyuyorum korkuyorum umarım birseyi tetiklemez vajinal bakması
vajinal bakmakta hic bir problem olmuyor canim icin rahat olsun. benim de hala bakiyor kisa süreli bazen onsekilde bakmasi gereken durumlar oluyor ilk bi vajinal bakip bazen karindan devam ediyor ama bundan önceki gebeligimde 18. haftaya kadar vajinal bakti sadece.

Çok geçmiş olsun. Değerleriniz düşmeye başladı mı hangi ilaçları alıyorsunız

Kızlar ya ellerim dudaklarım çok kuruyor benim yaralanıyor ben de faydası olur diye kantaron yağı sürdüm az önce ama nete baktım hamilelere önerilmez diyor. Kalktım hemen sabunlu suyla yıkadım ama korktum yine de

Bi kereden bir şey olmaz. Zeytin yağı çok iyi geliyor. Yüzüme elime sürerim ara ara. Kupkuru pul pul dökülen cildimi hemen topluyor.

Durduk yerde benim gibi gecenin bi yarısı bebisin hayalini kurup kendini aglarken bulan var mi ben iyice duygusal oldum agsfhhdf burada mesajlar birikmis cok aktif bi grup onları okurken birden kokusunu düsündüm saskın bakısları ve durduk yerde heyecanlanması shjddjjd kuduruk oldum ben her seyi tozpembe gorme safhasına gectim ama zorluklara karsı kendimi hazırlamam da lazım öyle paylaşmak istedim sizle

Demek ki duruma göre bakıyorlar ne bilim canım diyorum ya ilk yaşayanlar için daha tedirgin yaklaşıyoruz sanırım herseye napalım

Merhaba, benim de doktorum haftaya tam 16. Hafta vajinal bakacağını söyledi. Normal bence bende çevremden hep öyle duydum
Ben de aksine kesinlikle baktırmamaya çalış diye duyduğum için panikledim canım ne bileyim herkesin hamileliği bir değil işte Allah sağlıkla kucaklarımıza zamanında almayı nasip etsin

İnşallah azaltır canım sende çok yorma kendini ben hep yatıyorum valla
Sağol canım muhtemelen böyle çok yorulduğum çok yürüdüğüm zaman oluyor bir iki kere daha olmuştu gittiğimde doktora da soracağım adama her gittiğimde unuttuğum bir şeyler oluyor kesin

Bende dün düğüne gittim. Kız çocuklarına bakıyorum. Eşim sarışın benim düşünüyorum çocuklara bakıp kızımın saçları böyle mi olur söyle toplarım bende böyle sarışın mı olacak ayyy insanların çocuğuna bakıp kendi çocuğumu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…