- 11 Temmuz 2024
- 998
- 2.151
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.701
Sağlıcakla gelsin minik prensesAy doktordan çıkınca markete gittik eve geldik temizlik hiç vakit bulamadım buraya girmeye. Ay kızlar 110 gr olmuşuz her şey çok şükür yolunda. Ve E elektroforez güncelleyebilirsin kızım geliyor
Ay biz de heyecanlıyız merakla bekliyoruz dayanmaya çalışıyoruzBebişleeeeeerr yarın akşam evde dostlar arasında cinsiyet partisi ile bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim heyecan dorukta inanılmaz heyecanlıyımne olursa olsun sağlıklı olsun hep tek dileğim bu
Ay vallahi öyle heyecanlıyım ki anlatamam kalbim çarpıyorAy biz de heyecanlıyız merakla bekliyoruz dayanmaya çalışıyoruz
Karnının bir tarafı sertleşiyor gibi oluyor orada bir şey toplanıyor gibi oluyor kuzumKuzum kasılma denılen sey tam olarak nedir?nasıl anlıyoruz nasıl bır his?
Benimde kasılmalarım başlamış bir kaç gündür gerim gerim geriliyor karnım sanarsın doğum yapcamKuzum karnımın bi tarafı sertleşiyor geriliyor bi 30 sn sonra yavaş yavaş iniyor
Ay ne güzel tatlı telaşlar heyecanlı bekleyişler hadi az kaldı hayırlısı olsun canımAy vallahi öyle heyecanlıyım ki anlatamam kalbim çarpıyorbir de koşturuyoruz eşimle sabahtan beri ev iş temizlik heyecanla yapıyoruz
Yaaa gözün aydın, sağlıkla gelsin inşallahAy doktordan çıkınca markete gittik eve geldik temizlik hiç vakit bulamadım buraya girmeye. Ay kızlar 110 gr olmuşuz her şey çok şükür yolunda. Ve E elektroforez güncelleyebilirsin kızım geliyor
Ay çok heyecanlı çoookBebişleeeeeerr yarın akşam evde dostlar arasında cinsiyet partisi ile bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim heyecan dorukta inanılmaz heyecanlıyımne olursa olsun sağlıklı olsun hep tek dileğim bu
Kankacım bugun çok yogun inan sabah 7 den berı ayaktayım dahaKanka burdan okur olduk haaaaa yazıyorum bunları kenarabebişin iyi olmasına çok sevindim onları görünce dünyaları unutuyoruz b 12 den değil bence ben dün soracaklarımı kağıda yazıp gittim kağıda aval aval baktım kaldım
Ocean extramag kullanıyorum ben
Ben de doğum günümden 2 gUn sonra detaylıya gırecegım, en güzel hediye bu olacak diyorumTamam canım doğum ayımda kızım bana hediye vericek o zaman inşallahHiç böyle düşünmemiştim şimdi fark ettim İyice romantik bir insan oldum
Kankacını ihmal etmek yok önce kankacını bilgilendireceksin ona göreKankacım bugun çok yogun inan sabah 7 den berı ayaktayım dahabır ay sonra cagırdı bida detaylıya hahahah bir ay doktor yok artık
Sağ olsun yakın arkadaşım bütün süslemeleri aldı yarın gelecek duvarı süsleyeceğiz önünde balon patlatacağız hazır olunca fotosunu buradan paylaşırım aşırı heyecanlıyım inan ben deYaaa gözün aydın, sağlıkla gelsin inşallah
Ay çok heyecanlı çoookNasıl öğreneceksiniiz pasta mı, balon mu, boya mı ay kıpır kıpır oldu içim
İnşallah canım benim Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallahAy ne güzel tatlı telaşlar heyecanlı bekleyişler hadi az kaldı hayırlısı olsun canım
Ben de 2 gün uyku uyuyamamıştım, Allah hep böyle güzel heyecanlar yaşatsın hepimizeSağ olsun yakın arkadaşım bütün süslemeleri aldı yarın gelecek duvarı süsleyeceğiz önünde balon patlatacağız hazır olunca fotosunu buradan paylaşırım aşırı heyecanlıyım inan ben de
Ayy canım gözünn aydınnnAy doktordan çıkınca markete gittik eve geldik temizlik hiç vakit bulamadım buraya girmeye. Ay kızlar 110 gr olmuşuz her şey çok şükür yolunda. Ve E elektroforez güncelleyebilirsin kızım geliyor
Hastane çıkışını tiny&lamb dan aldım canımmAyy nereden aldınız ben de araştırma içindeyim Biraz tatilde alış veriş yaptım primark bulmuşken ama hastane çıkışını buradan almak isedim Öner’lerinize açığım
ay bunun da linki lütfen
Canım elektrikli müzik caliyo falan sallanıyor kendiliğinden benim kız kardeşim de var o vericek ilk 6 ay kurtarıcı oluyo büyüdükçe tabi taşıması zor oluyo yinede 8 ay kullanılır gibiBurada bir arkadasim kesinlikle swing al, cok isimi kolaylastiriyor ben mutfaktayken ya da baska is hallederken dedi ama, bunda uyuyabiliyor mu bebek? Kendimi asiri cahil hissediyorum su anne ise yariyor bu alet
Amin inşallah canım benim Rabbim hep güzel heyecanlar yaşatsın güzel haberler almayı nasip etsinBen de 2 gün uyku uyuyamamıştım, Allah hep böyle güzel heyecanlar yaşatsın hepimize
Sanki taşıması zor olur gibi geldi bana ama tabi sen daha iyi bilirsinBurada bir arkadasim kesinlikle swing al, cok isimi kolaylastiriyor ben mutfaktayken ya da baska is hallederken dedi ama, bunda uyuyabiliyor mu bebek? Kendimi asiri cahil hissediyorum su anne ise yariyor bu alet