Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
demir bağlama kapasitesi bağlayacak demir bulamayınca yüksek çıkıyor canım. Ayrı demire bakıldı mı ?
İlk lokmayı attıktan 1 saat sonra hemen olcuyon 9 da ağzına lokma attın diyelim saat 10 da tokluk olcuceksin
Tokluk için ölçümü ne zaman yapıyorsun yemek bitminden bir saat sonra mı
esra gibi yapıyorum canm ben de bittikten sonra sayıyordum

olur canım sorarım ama benim gitmeme bi 3 hafta kadar var geçen hafta gitmiştim en son. Ama sen öyle diyince şüphe düştü aklıma boynum da alerji gibi bir şey oldu kaşıntı ve sızlama sonra geçti sanmıştım bugün bi baktım soyulmuş yanmış gibi derisi hafif kalınlaşmış falan vitaminden olmuş olabilir mi acaba ? olmazsa daha erken gider sorarım

benim kan önce 15 sonra işyerinde sağlık tetkiki vardı orada 13 çıkmıştı bir ay öce. geçen hafta da hastanede 12 ye düşmüş düşüyor ama hala referans değeri içinde sanırım. düşmeye devam ederse sıkıntı.

Ay valla benim kv değişikti ya aynı o tarafa benziyordu kv diyordu ki bize benzeyecek bana benzersese güzel olur buyur Burdan yak lohusa kadına Sanki kendisi pek güzelde ben çirkinim Sonra herkese anneye benzemesi şoku
Nsbdjdnjd bu kaynanalar üff kimse de anlamiyo lohusa kadına nasıl yaklasacagini bakalım bizimki nasıl olcak zkdndjdk
Çok güzel hem gecikip hem değerin 234lerde çıktıysa gebesin canım. Ben ilk öğrendiğimde 500 küsürlerdeydi. 4-5 günlük falandır diye düşünüyorum
Benim gebelikten bi önceki adetim stres yaptığım için zaten gecikmisti. Adet takvimi da huna göre yazınca iyice kaydı sonraki 1.5 ay falan gosteriyordu dengesi şaştı skbxdjjd ben de salmistim sonra bi baktım gelmesi gereken gün de gelmiyo, test pozitif çıkınca kan verdik 2 aylıktı bebiş snbxjdjd biraz daha beklesek doğururken ogrenecektim herhalde

Valla bezdim ya bir şey düşer bir şey yükselir hangi birini nereden neyi düzelteceğim şaşırdım şaka gibi. En sonunda salcam her şeyi. Şekeri mekeri herşeyi salcam az kaldı
vallah sorma öğlen ölçümüm de 149 çıktı bu sefer. Benim iş yerinde yiyince yüksek çıkıyor delircem

İşyerinin yemekhanesi varsa belki tuz falan etkiliyo olabilir mi hic bilmiyorum ama ne kullaniyolarsa artık, onu da mı evden getirmek lazim kimse sağlıklı yemek yapmiyo mu yav
ya işte kahvaltımı evden taşıyorum öğlen salatamı evden ara öğünümü evden taşıyorum. Gerçekten yoruldum
Benimde bugün yüksek çıkıyor. Yüksek çıktığını görünce daha çok canımı sıkıyorum canımı sıktıkça bu sefer diğer öğündeki de yüksek çıkıyor
evet bi de sabah biraz canım sıkıldı stres falan yaptım işle ilgili o da etkilemiş olabilir.32 de defolup gitsem

Beni de çok yormaya başladı iş. Kahvaltısı ayrı, yemeği ayrı , trafiği ayrı, erken uyanması ayrı. Dört gözle 32. haftayı bekliyorum.

Olabilir canım çünkü benim her iki ilacı birden içtiğimde özellikle multivitamin içtiğimde o şekilde olmuştu bıraktırdı doktor. Gidip baktırmanda fayda var.alt ast değerlerin için kan verip öğrenebilirsin

Benim geçen ay 14'tü Bu ay bir baktım 7.2'ye düşmüş . Birden düşüyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…