Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99

1.5 hafta önce yaptırdım canım tahlilleri dr enfeksiyon vs yok dedi. Ve o zamanlarda vardı hafif hafif. Hala aynı şekilde bazen oluyor bazen geçiyor. Ama çok şiddetli değil. Hafif zonklama gibi bir ağrı. Onun dışında akıntı vs bi şey yok olabilir mi bilemedim ya.

Canim benim de nabzim yuksek hep yuksekti 140 130 oyle cikiyor ilac kullanamiyorum suan onceden de kullanmiyordum sinus tasikardiydi ozellikle heyecanlaninca tansiyonum olculunce cok yukseliyor
Canım sınus tasıkardı onemlı degılmıs.12 atımlık ventrukuler tasıkardı saptamıs holter hayati tehlikesi olan oymuş,ani kalp durmasına neden oluyormus,vea aea falanda saptamıs ama onlar cok onemlı degılmıs.kontrol olmakta fayda var tabıkı ama bu rahatsızlık cok sık gorulen bısey degılmıs.

Canım benim hissiyatım geçici bi durum olduğu yönünde. İnşallah sen de bebeğin de sağlıkla atlatacaksınız bu süreci

Geçmiş olsun Allah şifa versin…

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Canım çok geçmiş olsun. Hiç korkma. Sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın inşallah
Çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inşaAllah

Çok geçmiş olsun kuzum

Çok geçmiş olsun Allah'ım şifa versin son zamanlara girdik artık inşallah sıkıntı olmadan atlatırsın.

Ayyy Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun canım

Onu hic duymamistim canim cok gecmis olsun ama duzelir sıkma canını tedaviyle ablasyon oluyorlar

Ne guzel yorum yapiyor bize henuz soylemedi kime benziyor diye
Ben devlet takipliyim orda detaylidaki doktor en son 24. Haftada kesin kız demişti. Öncesinde de cinsiyeti bı turlu normal randevuda ogrenemedim :) çabalamadilae bile sknxjd sinirlenip özele gittim tavsiye ile o doktor ilgiliydi gayet 18. Haftada kız dedi zaten. O yüzden devlette bir şey soylemiyolar malesef tshmini kilo vs hic bilmiyorum bir kere daha özele gitmeyi düşünüyorum Ocak sonuna doğru belki kilosunu falan öğreneyim bi de görmek istiyorum. Devlette hızlı hızlı olduğu için sadece iyi mi kötü mu soyluyolar falan bitiyo göremiyorum ondan djndndnxj ozeldeki doktorum sagolsun boyu uzun olacak gibi falan demişti bi de çene detayı işte

Çok büyük geçmiş olsun kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz

belkide vucut yavastan doguma hazirliyor kendini.bir dr. instgramda 32 den sonra felan demisti bu vajinal agrilar gorulur.normal dogum icin vucut kendini hazirlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…