- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.441
canım hangi ülkedesin? ben de yurtdışındayım. burda da combined test var 11-14. haftalar arası. 19-22. haftalar arası da organ screening varKızlar 2 şey sormak istiyorum
1. Akşama doğru demir ilacınaldığımdan mı ne böyle şekerim yükseliyormuş gibi hissediyorum. Hani olur ya tatlıyı çok kaçırınca belli bir süre yemek istemiyorsun. Nabzım yükseliyor sanki. Siz de de oluyor mu öyle?
2. Yurtdışındayım, burada fetal dna, ikili tarama gibi birşey yok. Sadece 14. Haftada screening var (anladığım kadarıyla detaylı ultrason). Türkiye de detaylı ultrasona sadece 22. Haftada mı başlanıyor
Canım ben henüz demir ilacına başlamadım, dr 16. Haftada başlatacağını söyledi ama iki gündür hafif baş dönmesi oldu bende, bir de gece kalp çarpıntısı hissettim sanki yerinden çıkacaktı kalbim. Sanırım bebişin büyümesi vücutta bazı değişiklikleri tetikliyor, ben açıkçası böyle yorumluyorum.Kızlar 2 şey sormak istiyorum
1. Akşama doğru demir ilacınaldığımdan mı ne böyle şekerim yükseliyormuş gibi hissediyorum. Hani olur ya tatlıyı çok kaçırınca belli bir süre yemek istemiyorsun. Nabzım yükseliyor sanki. Siz de de oluyor mu öyle?
2. Yurtdışındayım, burada fetal dna, ikili tarama gibi birşey yok. Sadece 14. Haftada screening var (anladığım kadarıyla detaylı ultrason). Türkiye de detaylı ultrasona sadece 22. Haftada mı başlanıyor
Doktorum bir süre vermedi açıkcası. Kanama alanım var evet. Sancım bugün başladı kramp gibi böyle bir anda gelip gidiyordu. Şuan iyiyim çok şükürDoktorun ne kadar sürede geçer dedi? Kanama alanı mı vardı? Ne kadar sıklıkla oluyor sancıların? İstersen doktora yaz detaylı bir şekilde ona göre çağırır. İçin rahat etsin diyorsan da git bence. Ben yurtdışındayım benzer durumlarda devamlı ultrasona çağırıyorlar kontrol altında tutmak için
Canım ben almıştım artışın pamuklu bir yapısı var ama çok kalın değil içi şardonlu bana kışın yetmez gibi geldi. Bir dene istersen yine deH&M den siparişlerim geldi Tayt ince çıktı kızlar ama pamuklu gibi Artış alanlar üzeri naylonsu gibi mi öyleyse değiştirmeyeyim Naylonsu sevmiyorum ama kalın da değil bu yani
Yaaaa@Ebussshhhlulukimki kızlaaaar resmen kendıme nazar degdım hahaha bı anda gobegıme bı guncelleme geldı kıyafetlere pıjamalara sıgamadım bugun gobegımı sallayarak gezıyorum suanda evde
Ay sorma dün ben de 10 da kalktım akşama doğru da uyumuşum tekrar 1 saate yakınGeçtiyse bir sorunun olduğunu zannetmiyorum.
2 gündür mutfakta ayaktaydım. Bir yorgunluk, ağırlık hepsi çöktü üstüme. Bir yandan iyi de hatırlarsan bir ara uyku düzenimden şikayetçiydimşimdi ise kafamı yastığa koyduğum an uyuyorum
Var galiba bilemedimBazı mesajların altında Kadınlar Kulübü uygulamasından gönderilmiştir yazıyor. Uygulama kullanan var mı?
Evet evet iştahlar yemiyorum ben de bi de hemen doyuyorum sanki. Herhalde az yiyoruz bilemedim yaa. İç çamaşırı sorma yaa. Karın altında kalanları giyebiliyorum sadecee. Bir de annem geçmişte kendine almış ama küçük diye bana vermişti onlar rahatYaaa ben de aynı gramına kadar duruyorkusmam da yok. Midem bulanmasın diye aç kalmamaya çalışıyorum. Ama yemeği iştahla yiyemiyorum. Sanki sadece birşey çiğneyip yutuyormuşum gibi geliyor
Kilo almamama rağmen bebek alış verişini erteledim. İç çamaşırlarım çok sıkıyor özellikle oturunca sütyenimin altındaki demirleri karnıma basıyormuş gibi hissediyorum
Ya arkadasım satıyordu aslında bundan ama 5-6 aya kadar sanırım kullanılıyor bu di mibebek beşiği için park yatak demişler arkadaşa . ben aldım bi kere bile kullanamadık sevmedi benim için de hiç rahat olmadı. park yataklar çok aşağıda kalıyor bi kere o yönden hiç tavsiye etmem. çünkü bebek küçükken onu rahatlıkla yatağa koyabilmelisiniz. öyle aşağıya eğilip koymak çok zor olur. o yüzden bence en güzeli anne yanı beşikler. mesela chicconun next2me modeli gibi.Next2Me Anne Yanı Beşik
Bana 19+1 e randevu vermiş canımKızlar 2 şey sormak istiyorum
Baktım da ios da yok sanırım androidde uygulaması varBazı mesajların altında Kadınlar Kulübü uygulamasından gönderilmiştir yazıyor. Uygulama kullanan var mı?
bebeğin büyümesine göre canım 7-8 aylara kadar mı ne kullandım ben ama çok rahat ettim. sonrasında da normal bebek yatağına geçirdim.Ya arkadasım satıyordu aslında bundan ama 5-6 aya kadar sanırım kullanılıyor bu di mi
Hangi ülkedesiniz acaba bende yurtdısındayım ama hepsi var hatta ücretsiz şekilde yapıyorlar. Fetal dna yaptırdım. 13. Haftada baktılar birde 20. Haftada detaylı ultrason olacak.Kızlar 2 şey sormak istiyorum
fetal dna ve diğer hepsi ücretsiz mi? hangi ülke bu çok merak ettim canımHangi ülkedesiniz acaba bende yurtdısındayım ama hepsi var hatta ücretsiz şekilde yapıyorlar. Fetal dna yaptırdım. 13. Haftada baktılar birde 20. Haftada detaylı ultrason olacak.
Ben android de bulamadımBaktım da ios da yok sanırım androidde uygulaması var
Rusya dayım canım. 14. Haftada screening organ bebeğe zarar vermez mi. Tıbbi açıdan anlayan varsa yorum yapabilir micanım hangi ülkedesin? ben de yurtdışındayım. burda da combined test var 11-14. haftalar arası. 19-22. haftalar arası da organ screening var
Ayarlanıyor diye biliyordum dur araştırmak lazım yaa. Ben ondan alıp yazlığa gittiğimde de taşırım demiştimbebeğin büyümesine göre canım 7-8 aylara kadar mı ne kullandım ben ama çok rahat ettim. sonrasında da normal bebek yatağına geçirdim.
bebek yatağını da ayarlayabiliyorsun, yukarıya ya da aşağıya şeklinde. ama park yataklarda öyle bi seçenek yok sanırım
Canım, şimdi baktım detaylı bir şekilde. İlki 14. İkincisi 20. Ve 3. Screening de 33. Haftada yapılıyormuş. İlkinde buradaki yorumlara da baktığıma göre ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyormuş. Daha detaylı 20. Haftadan sonra.Canım ben henüz demir ilacına başlamadım, dr 16. Haftada başlatacağını söyledi ama iki gündür hafif baş dönmesi oldu bende, bir de gece kalp çarpıntısı hissettim sanki yerinden çıkacaktı kalbim. Sanırım bebişin büyümesi vücutta bazı değişiklikleri tetikliyor, ben açıkçası böyle yorumluyorum.
Ben şu an 15 haftalık oldum, 20. Haftadan sonra diye biliyorum detaylı ultrasonu
Bende uygulama var ama nerden indirdim hatırlamıyorumBaktım da ios da yok sanırım androidde uygulaması var
Anladım canım. Geçmi olsunDoktorum bir süre vermedi açıkcası. Kanama alanım var evet. Sancım bugün başladı kramp gibi böyle bir anda gelip gidiyordu. Şuan iyiyim çok şükürdoktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Yarın devam ederse gitmeyi düşünüyorum bende. Bence de daha sık çağırmaları lazım burda öyle değil maalesef
Ben ama nerden indirdim hatırlamıyorumBazı mesajların altında Kadınlar Kulübü uygulamasından gönderilmiştir yazıyor. Uygulama kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?