- 11 Temmuz 2024
- 1.061
- 1
- 2.331
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.061
Ay çok erken tahmin etmiş benim 11+6 da tahmin yaptı ama 10+5 te erken değil mi ki sağlıcakla gelsinMerhaba kızlar biraz önce çıktım. Şükür her şey yolundaymış kanama alanı küçülmüş10+5 le uyumlu çıktı cinsiyeti belli oluyor mu diye sordum doktorum kıza benzetti. Geçen yıl kızıma hamileykende erken haftada söylemişti kız gibi diye doğru çıktı haftaya nipty için kan vericem ikili tarama testi yaptırmayacağım durumlar böyle
Evet canım Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah sağlıcakla huzurla kucağın dolsunArkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , biliyorsunuz ki yarın mevlid kandili ve ben hamile kalmayı çok istiyorum rica etsem ettiğiniz duaların içinde bana da yer verir misiniz ? özellikle hamilelerrr...nolurrrrrrrrrrr çok ihtiyacım var dualarinizaaaa şimdiden herkese çok teşekkür ederim , hepimizin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin
Kız seninkini beklerken kendiminkini öğrendimAnca bitti çekimmOğluşum geliyoo
Yaaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin inşallahCanım inşallah sen de kavuşursunn, bu kadar isteyen birinin kucağını boş bırakmaz rabbim inanıyorumdoğru zamanda en hayırlı şekilde gelsin inşallah
Yaaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin inşallahEvet canım Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah sağlıcakla huzurla kucağın dolsun
Evet evet çok erken nipty de kesinler zatenAy çok erken tahmin etmiş benim 11+6 da tahmin yaptı ama 10+5 te erken değil mi ki sağlıcakla gelsin
Benimki kız ama çok netti doktor ultrasonu evirdi çevirdi iki bacak arasından baktı bomboştu bacak arası ben bile anladımEvet evet çok erken nipty de kesinler zatenyaa sizin cinsiyeti neymiş
canim listede goremedim, ilk sayfada yeralan listedeki bilgileri bana gonder, ekliyim seniSelam kızlar bugün tam 14 hafta olduk3 gündür hastanede yatıyorum aşırı kusma ve ishalim vardı beslenemiyordum su bile içemediğim için serum takıldı sürekli şimdi daha iyiyim bulantım devam ediyor sadece normalde ilk 3 ay bulantı olurmuş bende 3 ay hiç olmadı 12. Haftadan sonra başladı garip bi şekilde bu arada cinsiyetide öğrendim 1 erkek de benden gelsin hepimiz sağlıkla alalım inşallah yarında genoksa yaptırdığım gen testi sonucum çıkıcakmış inşallah temiz gelir çünkü ikili testim biraz riskli çıkmıştı beklemekten stresten mahvoldum banada dua edin olur mu
Tabiicanim listede goremedim, ilk sayfada yeralan listedeki bilgileri bana gonder, ekliyim seni
Sanırım 11 veya 12. Hafta civarıydı kız olduğunu öğrendim devlet hastanesinde sonra diğer doktorlarda aynı şekilde gördülerEn erken kaçıncı haftada öğrenen oldu acaba merak ettim şimdi
Tebrik ederim canım sağsalim gelsin oğluşunKızlar kızlar canım kızlar hepinize çok teşekkür ederimRabbım hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Bizim hurafeler genelde kızdı, çin takvimi ve kese şekli erkeği tutturdu bi tek
Ben hamile olduğumu öğrendiğim an erkek olacak demiştim öyle de oldu
Kız yılı olduğuna hiç inanamamSanırım 11 veya 12. Hafta civarıydı kız olduğunu öğrendim devlet hastanesinde sonra diğer doktorlarda aynı şekilde gördüler
Tebrik ederim canım sağsalim gelsin oğluşun
Bu forum dışında çevrem hep kız yılı olduğunu söylüyor kız haberleri alıyorum Burası nasıl oluyor anlamadım
Valla bana kız gibi geliyor süreç kizlarimda ki gibi ama tek farkı iki kızımda da bebeğin nerede olduğunu biliyordum sağda mi solda mi bunun yerini hiç bilmiyorum mesela birde diğer hamileliklerimden farkı yumurtlama günü pıhtı şeklinde kan vardı anlamıştım o ay hamile kalacağımıinşallah canım, sen ne hissediyorsun peki var mı içinden geçen?
Yaaaa minnooşuummmSelam kızlar benimde Nipt testi sonucum çıktı çok şükür sağlıklıyız emindik kız olduğuna doktorum tahmin yapmıştı ama niptte de doğrulandı Kız bebişimiz olacakE elektroforez alırım bir kalp canım
Benim ilk gebeliğimde 12. Haftalarda başlamıştı migren ataklarım. 16. Haftalarda sönmeye başlamıştı. Bugün 12+3 olduk canımHormonlar baş ağrısını tetikleyebilir evet canım ama migren ataklarını geriletir dedi gerçekten de öyle galiba 16.haftadan sonra gibi geçmesini bekleriz dedi inşallah öyle olur bugün daha iyiydim. Başlarda yoktu bende de hatta ilk gebeliğimde de hatırlamıyorum ama bu sefer biraz yordu beni. Sen kaçıncı haftadasın?
aa bu kadar olur. benim de pıhtı şeklinde kan geldi ama yumurtlama günüm değildi de adet günümde oldu o hatta adet oluyorum sandım. ama devamı gelmedi ben de orda dedim ben hamileyim. ben nerde olduklarını h bilmiyorum hiç birini de anlamadımValla bana kız gibi geliyor süreç kizlarimda ki gibi ama tek farkı iki kızımda da bebeğin nerede olduğunu biliyordum sağda mi solda mi bunun yerini hiç bilmiyorum mesela birde diğer hamileliklerimden farkı yumurtlama günü pıhtı şeklinde kan vardı anlamıştım o ay hamile kalacağımı
İtiraf et pıhtı gibi gelince erkek sandın mi icimden bı his öyle mi acaba dedittiriyor ben ikisini de 20 hafta civarı hissettimaa bu kadar olur. benim de pıhtı şeklinde kan geldi ama yumurtlama günüm değildi de adet günümde oldu o hatta adet oluyorum sandım. ama devamı gelmedi ben de orda dedim ben hamileyim. ben nerde olduklarını h bilmiyorum hiç birini de anlamadımama bence bu defa baya gerilerde bi yerde gibi çünkü çok hissedemiyorum 14+1 oldu bugün. belki de anca hissetçem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?