- 18 Temmuz 2023
- 379
- 717
- 23
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.081
hiç öyle sanmadım canım öyle bişe ymi var kiİtiraf et pıhtı gibi gelince erkek sandın mi icimden bı his öyle mi acaba dedittiriyor ben ikisini de 20 hafta civarı hissettim
Been,progestron iğne vurdular bide serum sonra tam 10 gun evde dınlendım hemen hemen hıcbı ıs yapmadım yattım evde ve düzeldiKızlar selamlar bugün 12+4 günlük olduk. Çarşamba günü şiddetli kusma sonrası kanama yaşadım bebek iyi şükür ama çok korktum hiç tecrübeli olan var mı önceki gebeliklerinden filan baya korktum
Kuzum benımkı ılk gunden berı soldaydı zaten ultrasonla doktor bakarkende hep sol tarafa bastırıyor,bazen ıcımde bısey şiddetli şekilde pıt pıt pıt pıt ediyor,dısardan gozuken bısey degıl,özellikle öğlenden sonra ve aksam oluyor,öksürme hapsırma çıkolata yeme kahkaha atma anlarında.hepımız aynıyıx merak etme bende sureklı meraktayım hep ama hepCanımmmm kızlaaarrbebişin nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben 14+5 oldum bugün ama halen hissedemiyorum karnım ve bel çevrem çok genişledi, hatta yürüyüşüm bile değişti.. Okulda artık her gören göbek mi bebek mi diye göbeğimi yokluyor, minnoşu artık ne kadar bol giysem de sanki saklayamıyorum.. Hareketlerini de hissedemiyorum en son ultrasonda 12+3'te gördüm, 2 hafta geçti ama içim içimi yiyor her şey yolunda mı diye.. Bu durumda olan sadece ben miyim? Dayanamıyorum, haftaya gideceğim sanırım doktora ama o da izinli olduğu için gidemiyorum
Haa bıde bebısın yerını şöyle tespit edersin doktora gittiğinde tam bastırdıgı baktıgı yer nereyse bebıste orda.ordan anlayabılırsın.Canımmmm kızlaaarrbebişin nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben 14+5 oldum bugün ama halen hissedemiyorum karnım ve bel çevrem çok genişledi, hatta yürüyüşüm bile değişti.. Okulda artık her gören göbek mi bebek mi diye göbeğimi yokluyor, minnoşu artık ne kadar bol giysem de sanki saklayamıyorum.. Hareketlerini de hissedemiyorum en son ultrasonda 12+3'te gördüm, 2 hafta geçti ama içim içimi yiyor her şey yolunda mı diye.. Bu durumda olan sadece ben miyim? Dayanamıyorum, haftaya gideceğim sanırım doktora ama o da izinli olduğu için gidemiyorum
Ya hep diyorlardı erkek bebekte kanama oluyormuş ne bileyim cahiliz biz bacim hiç bilmiyoruz erkek çocuk nasıl olurhiç öyle sanmadım canım öyle bişe ymi var kiben diğer iki kızımda tüp bebekle hamile kalmıştım öyle bişey yaşamadım ondan bilmiyorum baya geç hissetmişsin
valla o konuda evet cahilizYa hep diyorlardı erkek bebekte kanama oluyormuş ne bileyim cahiliz biz bacim hiç bilmiyoruz erkek çocuk nasıl olur
bu arada pardon canım o benimkisi yerleşme kanaması galiba üstüne görme başka bişeydivalla o konuda evet cahilizvalla hiç duymamıştım canım. bende o üstüne görme gibi bişey oldu sanki. ben baya ped aldım taktım koca bi kan pıhtısı değiştiriyom sonra bekliyom yok 2 gün pedle gezdim bakalım var mı alakası. ama bana doktor 12+5te muhtemelen kız dedi
Olabilir canım aman o işin espirisi sağlıklı gelsin bebislerimiz dgerisi boşbu arada pardon canım o benimkisi yerleşme kanaması galiba üstüne görme başka bişeydi
Bebek arabası konusunda biz de çok zorlanmıştık prego mios aldık 9 aydır kullanıyoruz çok memnunum çift taraflı kullanımı mevcut. Birde kabin boy bebek arabamız var cybex gb pockit o da çok hafif pratik ikisinide kullanıyoruzKızlar ben bugün hm den kot pantolon tayt klasik pantolon aldım Umarım güzel olurlar İş yerinde zorluk çekiyordum sabah giydiğim öğlene doğru sıkıyordu .
Bir de bebek arabası araştırmasına girmek istiyorum kasım da alıcam dedim ama modeli belirlesem kafamdan gidicek gibi . Bana göre ne uygun onu çözmeye çalışıyorum Yabancıyım bu konuya yardımlarınızı bekliyorum. Seyahat etmeyi seviyoruz. Küçük bir şeye dönüşse iyi olur gibi
Merhaba çok teşekkürler bilgi için,acaba sıra oluyor mu bekletiyorlar mı ?Ankaradan günübirlik geleceğim deMerhaba kizlarim
Eskisehir Osmangazi fakültesinde fetal dna testi yaptirmak isteyenler icin; randevu sistemi ile calisilmiyormus. Pazartesi 14'den sonra, Sali Persembe ve Cuma ise 10'dan sonra alimlar yapiliyormus. Ikili test sonucu ile birlikte gitmeniz gerekiyor, 12. haftadan sonra veriliyormus bir de. Son olarak da sonucun gelmesi 3-4 haftayi bulabiliyormus.
Benim 3. Gebeliğim şu an ilkini düşükle kaybettim 2. Gebeliğimde de kanamam vardı şükür kızım kucağımda 9 aylıkKızlar selamlar bugün 12+4 günlük olduk. Çarşamba günü şiddetli kusma sonrası kanama yaşadım bebek iyi şükür ama çok korktum hiç tecrübeli olan var mı önceki gebeliklerinden filan baya korktum
Yaa o kadar iyi anlıyorum ki sizi ben de böyleydim yakında hissetmeye başlarsınız ben 16. Haftada hissetmiştimCanımmmm kızlaaarrbebişin nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben 14+5 oldum bugün ama halen hissedemiyorum karnım ve bel çevrem çok genişledi, hatta yürüyüşüm bile değişti.. Okulda artık her gören göbek mi bebek mi diye göbeğimi yokluyor, minnoşu artık ne kadar bol giysem de sanki saklayamıyorum.. Hareketlerini de hissedemiyorum en son ultrasonda 12+3'te gördüm, 2 hafta geçti ama içim içimi yiyor her şey yolunda mı diye.. Bu durumda olan sadece ben miyim? Dayanamıyorum, haftaya gideceğim sanırım doktora ama o da izinli olduğu için gidemiyorum
HahahahKız yılı olduğuna hiç inanamambizim forum toplu sünnet töreni bile yapar
İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın,Allahım senin kucağını boş bırakmasınArkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , biliyorsunuz ki yarın mevlid kandili ve ben hamile kalmayı çok istiyorum rica etsem ettiğiniz duaların içinde bana da yer verir misiniz ? özellikle hamilelerrr...nolurrrrrrrrrrr çok ihtiyacım var dualarinizaaaa şimdiden herkese çok teşekkür ederim , hepimizin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin
Yaaa bu doğru evet ahahaKız yılı olduğuna hiç inanamambizim forum toplu sünnet töreni bile yapar
Canım ben de trendyoldan artış diye bir marka bulup aldım tayt içi polarlı gibi kışın soğukta rahatça giyerim diye onu da düşünebilirsin. Bu arada doğru bir konuyu açtın ben de hiç bilmiyorum bebek arabası bir iki model baktım ama alırken neye dikkat etmeliyiz tecrübeli anneler size ihtiyacımız varKızlar ben bugün hm den kot pantolon tayt klasik pantolon aldım Umarım güzel olurlar İş yerinde zorluk çekiyordum sabah giydiğim öğlene doğru sıkıyordu .
Bir de bebek arabası araştırmasına girmek istiyorum kasım da alıcam dedim ama modeli belirlesem kafamdan gidicek gibi . Bana göre ne uygun onu çözmeye çalışıyorum Yabancıyım bu konuya yardımlarınızı bekliyorum. Seyahat etmeyi seviyoruz. Küçük bir şeye dönüşse iyi olur gibi
Yaaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin çok mutlu oldum dua ettiğiniz içinİnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın,Allahım senin kucağını boş bırakmasın
Yaaaa minnooşuummm
Değiştir benceyatak odasına sinek ilacı sıktım havalandırmak yeterli mi çarşafları değiştirmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?