- 1 Aralık 2023
- 384
- 489
- Konu Sahibi elektroforez
- #10.021
Bende hep erkek hissettimCanim basindan beri erkek hissettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hep erkek hissettimCanim basindan beri erkek hissettim
Hahaj evet canim senin de ilk cocuk mu ?Renkli ultrason özellikte çok güzel ya dün renkli ultrasonda hareketlerini gördük resmen 360 derece döndü her muayenede eşim sağolsun video çekiyor bende izleyip duruyorum
Dimi acmis bir de ayip evladimYok ya maşallah yiğidin malı meydanda olurmuş bariz belli
hadi hayırlısı canım ya :) rüyamda bile kız erkek birlikte görüyorumm sdjakBence senin kız olcak gibi canım
Evet canım ilkHahaj evet canim senin de ilk cocuk mu ?
eşime diyorum bana çekerse gizlenir sana çekerse gösterir jdsfDimi acmis bir de ayip evladim
Hahahahhaha bende merak ettim şimdihadi hayırlısı canım ya :) rüyamda bile kız erkek birlikte görüyorumm sdjak
çarşamba sonucumu alıp özele gidicem umarım gösterir artık ya hahahHahahahhaha bende merak ettim şimdi
Göbüşün nasıl ? Çıktı mı benim göbeğim sanki 5 aylık gibi ve sivri belki hurafe ama gören herkes erkek dediçarşamba sonucumu alıp özele gidicem umarım gösterir artık ya hahah
ay çıktı ya, karşımdaki artık hamile olduğumu anlıyor sjdf senin ?Göbüşün nasıl ? Çıktı mı
Benim 5 aylık gibi ciddenay çıktı ya, karşımdaki artık hamile olduğumu anlıyor sjdf senin ?
Hahajahaeşime diyorum bana çekerse gizlenir sana çekerse gösterir jdsf
Şimdiden böyleyse son aylar kapıdan geçemem diyorum hahahhaahay çıktı ya, karşımdaki artık hamile olduğumu anlıyor sjdf senin ?
akşam olunca benim de öyleBenim 5 aylık gibi cidden
Hep diyorlar ilk kiz olmasi iyi arkadas olur vs diye neden ki erkek dinlemez mi? Bazi erkekler oyle degil annelerine yardimci arkadas gibiEvet canım ilk
Zaten en son uyanınca ellerini uzattı bana vurmaya çalıştı. Hatta bir ara zıpladıHahah rahatsiz etmeyin diyor
Canım benim ikiz kardeşim var ve kız çocuğu var şuan 2 yaşında yeğenim ve aşırı sevdiriyor kendini konuşması tatlığı bende ondan dolayı hep kızım var gibi hissediyorum erkek istedim o yüzden onuda yaşamak için ama bence evlat sonuçta sağlıklı ve hayırlı olsun önemli olan o cidden erkeklerde çok anneye düşkün oluyorlar bide oda güzelHep diyorlar ilk kiz olmasi iyi arkadas olur vs diye neden ki erkek dinlemez mi? Bazi erkekler oyle degil annelerine yardimci arkadas gibi
Çarşamba günü haber ver mutlakaakşam olunca benim de öyle
Bak bak hareketli masallahZaten en son uyanınca ellerini uzattı bana vurmaya çalıştı. Hatta bir ara zıpladı