- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.041
Evet ona seviniyorum anneci oluyorlarCanım benim ikiz kardeşim var ve kız çocuğu var şuan 2 yaşında yeğenim ve aşırı sevdiriyor kendini konuşması tatlığı bende ondan dolayı hep kızım var gibi hissediyorum erkek istedim o yüzden onuda yaşamak için ama bence evlat sonuçta sağlıklı ve hayırlı olsun önemli olan o ciddenerkeklerde çok anneye düşkün oluyorlar bide oda güzel
Hareketli maşallah aman öyle olsun. Hissetmeye başladıktan sonra karnımda savaş çıkacak gibiBak bak hareketli masallah
Ben hissediyorum yaa ben nerdeyse 9 haftadan sonra hissetmeye basldim kayiyorHareketli maşallah aman öyle olsun. Hissetmeye başladıktan sonra karnımda savaş çıkacak gibi
Ben doktora söyledim bunu bazen içimde kıpırtı oluyor diye. Damar atiyordur bu haftada mümkün değil dediBen hissediyorum yaa ben nerdeyse 9 haftadan sonra hissetmeye basldim kayiyor
Yaaa bir mavi kalbimiz daha geliyor. Sağlıkla gelsin tebrik ediyorum kuzummAnca bitti çekimmOğluşum geliyoo
gözün aydın canım. sağlıkla gelsin paşaAnca bitti çekimmOğluşum geliyoo
Allah inşallah kucağınızı boş bırakmasınArkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , biliyorsunuz ki yarın mevlid kandili ve ben hamile kalmayı çok istiyorum rica etsem ettiğiniz duaların içinde bana da yer verir misiniz ? özellikle hamilelerrr...nolurrrrrrrrrrr çok ihtiyacım var dualarinizaaaa şimdiden herkese çok teşekkür ederim , hepimizin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin
Gözünüz aydın canımm, sağlıcakla gelsiiinAnca bitti çekimmOğluşum geliyoo
Yaaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı kolay dogumunuz olsun inşallahAllah inşallah kucağınızı boş bırakmasınKalbinizdekini ömrünüze versin
Gözünüz aydın canımm, sağlıcakla gelsiiin
Bende 16. Haftaya randevu aldım inşallah söylerben de haftaya devlete gidicem 16. haftada bakalım söyleyecek mi söylemezse sinir patlaması yaşarım heralde :-D
Teşekkür ediyorum, hoş buldumAramıza hoşgeldiniz
BEnim doktorumda sasirdiBen doktora söyledim bunu bazen içimde kıpırtı oluyor diye. Damar atiyordur bu haftada mümkün değil dedi
HEhe benim de oglus canimAnca bitti çekimmOğluşum geliyoo
Gozun aydiiiiin hayirli olsunAnca bitti çekimmOğluşum geliyoo
Evet yaptırdım hatta çok araştırıp yaptırdım 12. haftada, bundan sonra detaylı ultrason yapılıyor bir tek başka bir şeye gerek yok diye biliyorum.Nipt testi
Arkadaslar nipt testi onerdi doktorum yasimdan dolayi ozellikle icinizde yaptiran varmi yarin icin randevu aldim yaptiracagim riske etmemek icin diger hicbir teste gerek kalmiyormus o nedenle yasimda 42 gebelik haftam12+5 bilgisi olan varsa yazabilirmi
Canım çok araştırmış olmana güvenerek soruyorum hangi firmada yaptırdınEvet yaptırdım hatta çok araştırıp yaptırdım 12. haftada, bundan sonra detaylı ultrason yapılıyor bir tek başka bir şeye gerek yok diye biliyorum.
inşallah canım, sen ne hissediyorsun peki var mı içinden geçen?Bende 16. Haftaya randevu aldım inşallah söyler
Canım inşallah sen de kavuşursunn, bu kadar isteyen birinin kucağını boş bırakmaz rabbim inanıyorumArkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , biliyorsunuz ki yarın mevlid kandili ve ben hamile kalmayı çok istiyorum rica etsem ettiğiniz duaların içinde bana da yer verir misiniz ? özellikle hamilelerrr...nolurrrrrrrrrrr çok ihtiyacım var dualarinizaaaa şimdiden herkese çok teşekkür ederim , hepimizin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?