- 30 Haziran 2024
- 84
- 44
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #7.981
Amin inşallahİnşallah sizin de sonuçlarınız güzeldir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahİnşallah sizin de sonuçlarınız güzeldir
İstanbul’da bir özel hastaneHangi hastane dedi kızlar. Banada 1 küsür dedilerde.
Son 4-5 adet kaldı o yüzden sabrediyorum 12. Haftadan sonra bırakacağız 11+4 üm yarınEvet yanma ve midemde agri oluyor
Değiştirmesini istesen?Ne guzel canim cok berbat birsey midem yaniyor resmen
Canım nuba göre kız doktor bi tahminde bulunmadı mı ?Merhaba güzel anneler bende mart ortası gibi bekliyorum bebişin gelmesini dünde kontrolümüz vardı rica etsem cinsiyette bir tahminde bulunurmusunuz Eki Görüntüle 3472837
Memorial 1.900 tl canımArkadaşlar ikili tarama için ne kadar ücret verdiniz?
Akşamları çok şişkinlik oluyor midem yandığı zaman inanılmaz rahatsız edici karnım henüz pek belirgin değil ama akşamları acayıp şişiyor sizde durum nasıl?Evet yanma ve midemde agri oluyor
Benim bebem anormal duruşlarıyla popüler oldu hastanede bir önceki muayenede de yüz üstü yatıyordu doktor da şaşırdı artıkDuruşa bak Allahım nasıl durmuş öyle Kız gibi sanki öyle hissettim Ay benim kızım 17. Haftaya kadar göstermemişti inşallah gösterir kuzucuk bir an önce
İnşallah ya benim bebişim keyfine düşkün baya ne zaman gitsek poposunu tam kesenin köşesine dayıyor parmağını emiyor bize de birşey göstermiyor kahve çikolata gerşeyi denedim doktor dürttü ben salladım yok inatçı babasına çekmiş''Aceleci''değil demek ki sizin güzel bebiş benim doktor konuştu resmen benim bebişle dürttü onu şekilden şekle girdi karnımı hafif sallayınca bile yer değiştirdi bebişim o esnada yakaladı bir an. Gösterir annesi iki haftaya net çıkar hem
Nub ne oluyorCanım nuba göre kız doktor bi tahminde bulunmadı mı ?
Yok canım ben yurtdışındayım burda 20 haftada söylüyorlarCanım nuba göre kız doktor bi tahminde bulunmadı mı ?
Ahahah yerim maşallah onaBenim bebem anormal duruşlarıyla popüler oldu hastanede bir önceki muayenede de yüz üstü yatıyordu doktor da şaşırdı artık
800 tl verdimTeşekkür ederim. Benim doktorum 3500 dedi fiyat olarak. O yüzden sormak istedim
Kız hissettimMerhaba güzel anneler bende mart ortası gibi bekliyorum bebişin gelmesini dünde kontrolümüz vardı rica etsem cinsiyette bir tahminde bulunurmusunuz Eki Görüntüle 3472837
Bebegin cinsel organ çıkıntısıNub ne oluyor
İlçe tercihiniz var mı? Bana uzak olduğu için gidemediğim ama kuzenlerimin gidip çoook memnun kaldığı ve arkadaşımı yönlendirdiğim bir doktor var. O da çok memnun kaldı özelden yazabilirim.Merhaba kizlar 2.bebegime 8+4 gunluk hamileyim 1.sezeryan oldugu icin 2.de swzeryan dusunuyorum ve muhtemeln mart aynin sonuna denk geliyorum.hamileligim biraz riskli 3 gun once az da olsa bir kanama yasadim suan cok sukur yok.Ogretmen oldugum icin rapor aldim ve istanbula gelecegim.bana avrupa yakasinda onerebilexeginiz guler yuzlu samimi bir doktor var mi acaba .cevaplarsaniz cok sevinirim
Ya o belli olsa zaten doktor söylemez mi onu anlamadım. Doktorun görmediği şeyi biz nasıl görüyoruzBebegin cinsel organ çıkıntısı
İnşallah çok teşekkür ederim İstanbul’da 12.000₺ ye yaptırdımHadi gözünüz aysın sağlıcakla gelsin kuzucuk nipt plus a hangi şehir de ne kadara yaptırdınız
Nub teorisiNub ne oluyor