- 20 Temmuz 2010
- 418
- 1.056
- Konu Sahibi elektroforez
- #7.941
Kız diyorumMerhaba güzel anneler bende mart ortası gibi bekliyorum bebişin gelmesini dünde kontrolümüz vardı rica etsem cinsiyette bir tahminde bulunurmusunuz Eki Görüntüle 3472837
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız diyorumMerhaba güzel anneler bende mart ortası gibi bekliyorum bebişin gelmesini dünde kontrolümüz vardı rica etsem cinsiyette bir tahminde bulunurmusunuz Eki Görüntüle 3472837
O şekilde de içiliyordur o zamanBana da aynı ilacı verdi ama 16. Haftada başlicam. Bana gece yatmadan iç dedi. İçmeden 2 saat önce yeme içmeyi kesersin dedi
ben de ilk gün kahvaltıya başlıycakken hatırladım Çok da acıkmıştım İçtim 10dk bekleyebildim ancak Olur öyle Alışacağız düzene sokarızBen aç karnına içtim ama içtikten 15dk sonra kahvaltı ettim dayanamadım çok acıkmıştım. İçtikten sonra yemek yemiş olmam sorun olur mu acaba ?
Bunu bende deniyimSuyuna limon sıkarsan emilimi daha iyi olur canımm
Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz bana da erkek gibi geldiMerhaba güzel anneler bende mart ortası gibi bekliyorum bebişin gelmesini dünde kontrolümüz vardı rica etsem cinsiyette bir tahminde bulunurmusunuz Eki Görüntüle 3472837
Kız gibi sankiMerhaba güzel anneler ben de 3. Bebegimi bekliyorum 11+6 olmusuz cinsiyet tahmini olqn var miEki Görüntüle 3472843
TeşekkürlerKız gibi sanki
Bana da kız gibi geldi sağlıcakla gelsin kuzucukMerhaba güzel anneler ben de 3. Bebegimi bekliyorum 11+6 olmusuz cinsiyet tahmini olqn var miEki Görüntüle 3472843
sen de mi üçlüyorsun canım hayırlısı olsun ben de sendenim çok heyecanlıyım brnim de 3. olcak inşallah benim de 12+1 bugün 2 güncük var aramızda. ben bi tahminde bulanamıyorum ters dönük duruyor sanki değil mi burdaMerhaba güzel anneler ben de 3. Bebegimi bekliyorum 11+6 olmusuz cinsiyet tahmini olqn var miEki Görüntüle 3472843
Evet benim de 2 kızım var sirtı dönuk aslinda benim de 12 +2 ama ultrasonda oyle cikti.kac yasindasınsen de mi üçlüyorsun canım hayırlısı olsun ben de sendenim çok heyecanlıyım brnim de 3. olcak inşallah benim de 12+1 bugün 2 güncük var aramızda. ben bi tahminde bulanamıyorum ters dönük duruyor sanki değil mi burda
TeşekkürlerBana da kız gibi geldi sağlıcakla gelsin kuzucuk
Kız diyorum internette duruşa göre yorumu yazıyordu. Bacak arasındaki çıkıntı düzse kız diyordu sizinki de düzMerhaba güzel anneler bende mart ortası gibi bekliyorum bebişin gelmesini dünde kontrolümüz vardı rica etsem cinsiyette bir tahminde bulunurmusunuz Eki Görüntüle 3472837
benim de 2 kızım var canım Allah bağışlasınEvet benim de 2 kızım var sirtı dönuk aslinda benim de 12 +2 ama ultrasonda oyle cikti.kac yasindasın
Ben de 38 yasindayım cinsiyet belli oldu mu veya tahminbenim de 2 kızım var canım Allah bağışlasın
anladım canım benimki de 2 gün önde çıkıyor ultrasonda. 35 yaşındayım canım sen?
Duruşa bak Allahım nasıl durmuş öyle Kız gibi sanki öyle hissettim Ay benim kızım 17. Haftaya kadar göstermemişti inşallah gösterir kuzucuk bir an önceKızlar benim bebem yine hiçbirşekilde kendini göstermedi haftaya cinsiyet partisi yapıcam 10 günde 3 kez gittim hala göstermiyor mecbur ertelicem
Peki yapan doktor mu oluşturuyor onu? Ben mesela devlette yaptırıp özelde göstericemlimonu deniyim teşekkürler
Benim devlette ertesi gün çıktı e nabıza düştü Ama doktorun bakıp diğer ölçümlerle yaş sigara ense ölçümü burun gibi sanırım durumları bir programa girerek grafik oluşturması gerekiyor O değerlendirme bilgi veriyor
Ay duruşa bak inatçı olcakKızlar benim bebem yine hiçbirşekilde kendini göstermedi haftaya cinsiyet partisi yapıcam 10 günde 3 kez gittim hala göstermiyor mecbur ertelicem
Ben direkt sadi konukta yaptırıyorummm. Oraya gelebilme şansın varsa yardımcı olurumArkadaşlar ikili tarama için ne kadar ücret verdiniz?
Kuzum teşekkür ederim oraya gelemem muhtemelenPeki yapan doktor mu oluşturuyor onu? Ben mesela devlette yaptırıp özelde göstericem
Ay duruşa bak inatçı olcak
Ben direkt sadi konukta yaptırıyorummm. Oraya gelebilme şansın varsa yardımcı olurum