- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #7.961
yok canım bizde daha hiç bi gelişme. salı günü ikili test var orda ayrıntılı bakçak doktor. insallah sağlıklıdırBen de 38 yasindayım cinsiyet belli oldu mu veya tahmin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım bizde daha hiç bi gelişme. salı günü ikili test var orda ayrıntılı bakçak doktor. insallah sağlıklıdırBen de 38 yasindayım cinsiyet belli oldu mu veya tahmin
Insallah aminyok canım bizde daha hiç bi gelişme. salı günü ikili test var orda ayrıntılı bakçak doktor. insallah sağlıklıdı
Bin küsür canım.Arkadaşlar ikili tarama için ne kadar ücret verdiniz?
''Aceleci''değil demek ki sizin güzel bebiş benim doktor konuştu resmen benim bebişle dürttü onu şekilden şekle girdi karnımı hafif sallayınca bile yer değiştirdi bebişim o esnada yakaladı bir an. Gösterir annesi iki haftaya net çıkar hemKızlar benim bebem yine hiçbirşekilde kendini göstermedi haftaya cinsiyet partisi yapıcam 10 günde 3 kez gittim hala göstermiyor mecbur ertelicem
Evet ben de farkettim içtikten sonra midem hep rahatsız oluyorKizlar ya benim bu folik asit midemi cok yakiyor sizde de oluyor mu?
Yok canım benim yakmıyorrKizlar ya benim bu folik asit midemi cok yakiyor sizde de oluyor mu?
Merhaba bende 13+5 günlük hamileyim benimde midemi çok yakıyor bazen gün aşırı kullanıyorumKizlar ya benim bu folik asit midemi cok yakiyor sizde de oluyor mu?
2550 tl verdim geçen haftaArkadaşlar ikili tarama için ne kadar ücret verdiniz?
Teşekkür ederim. Benim doktorum 3500 dedi fiyat olarak. O yüzden sormak istedim2550 tl verdim geçen hafta
İl olarak ve hastane olarak fiyatlar değişiyor elbette önemli olan kullandıkları cihazların yeni olması ve perinatolojinin bakmasıTeşekkür ederim. Benim doktorum 3500 dedi fiyat olarak. O yüzden sormak istedim
Merhaba canım ben de muayene+kan 3800 ödedimTeşekkür ederim. Benim doktorum 3500 dedi fiyat olarak. O yüzden sormak istedim
Sonuçlarınız çıktı mı benim çıktı ama henüz doktora gösteremedimMerhaba canım ben de muayene+kan 3800 ödedim
Çıktı fakat beni arayıp kendileri bilgilendirdi düşük risk diyeSonuçlarınız çıktı mı benim çıktı ama henüz doktora gösteremedim
Aa bu hastane öyle değil ama sevindim sizin adınızaÇıktı fakat beni arayıp kendileri bilgilendirdi düşük risk diye
Evet yanma ve midemde agri oluyorEvet ben de farkettim içtikten sonra midem hep rahatsız oluyor
Ne guzel canim cok berbat birsey midem yaniyor resmenYok canım benim yakmıyorr
Ben 4 gundur kullanmiyorum asiri yakiyorMerhaba bende 13+5 günlük hamileyim benimde midemi çok yakıyor bazen gün aşırı kullanıyorum
İnşallah sizin de sonuçlarınız güzeldirAa bu hastane öyle değil ama sevindim sizin adınıza
Teşekkür ederim. Benim doktorum 3500 dedi fiyat olarak. O yüzden sormak istedim
Hangi hastane dedi kızlar. Banada 1 küsür dedilerde.2550 tl verdim geçen hafta